Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בנוגע למקרן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

אני בקרוב מאד מתחיל לשפץ את הדירה. הרעיון הוא להחליף את הטלויזיה במקרן hd.

אני בהתלבטות דיי מכריעה.

המקרן אמור להתמקם בסלון שהוא לא גדול במיוחד, בערך 5 על 5.

המקרן אמור להיות תלוי על התיקרה ולהקרין למסך שירד ע"י מנוע חשמלי שמאחוריו תיהיה ויטרינה ברוחב של 4 מטר בערך. הטם הדבר אמור להפריע?

תכלס בצהרים אני לא אשתמש כל כך בטלויזיה אבל לא בא לי שבכל פעם שיהיה שמש בחוץ לסגור את כל הויטרינה עם וילון בכדי לראות טלוויזיה.

בכל מקרה יהיה וילון מאחורי המסך החצר מוארת בשמש אבל היא דיי מוצלת והויטרינה פונה לכיוון דרום מזרח

את המסך לא אכפת לי לעשות ברוחב של עד 2 מטר אבל חשוב מאד שהמסך לא יסתיר את כל הויטרינה.

.

מה דעתכם? הרעיון בר ביצוע או שעדיף להסתפק בlcd וזהו?

פורסם

זאת השאלה בידיוק. אם רוב הויטרינה תיהיה מכוסה במסך אבל עדיין בצידי המסך הויטרינה תשאר חשופה,מה תיהיה תפוקת המקרן?

המקרן בעיקר לטלויזה ואקסבוקס.

פורסם

חווית צפייה ממקרן עם מעט אור שחודר לחדר (גם אם האור לא ישיר), היא לא אותה חוויה כמו לצפות בחושך מוחלט.

אם זה המצב, אל תסתמך על המקרן כאמצעי תצוגה ראשי.

פורסם

גם אם הכל מחובר באיכות HD ?

די מבאס,הייתי מאד חם על הענין. אולי אני אשקיע בטלויזיה איכותית ובהמשך אקנה מקרן בשביל הבוקס וזהו.

פורסם

לאחר התלבטויות ומדידת השטח החלטתי ללכת על זה.

הויטרינה תיהיה ברוחב של 2.7 מטר,מתוכם מטר בערך תיהיה דלת על צירים שקופה.

החלטתי ללכת על מקרן עם מסך חשמלי שישמש גם כוילון במקרה הצורך.

בקיצור יש לי אופציה לקנות את המקרן הבא במחיר נמוך משמעותית כמעט אלף שקל פחות.

מה דעתכם?

http://www.pompa.co.il/pl_product~EBX14~152~747.htm

• תוכן חדש...