Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים חלשים ב-205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מיזמן 205 forever ומיד שמתי לב לב שהברקסים באוטו לו משהו צריך ללחוץ ממש חזק כדי שהרכב יעצור.

מה שמוזר הוא שעברתי טיפול במוסך מורשה לפני חודש ואמרו לי שהברקסים חדשים וליסוע בראש שקט.

אבל משהוא לא ניראה לי (יכול להיות שככה הברקסים של הפג'ו?)

יש אפשרות לשפר אותם?

תודה על העזרה.אילן

פורסם

לגבי הבעיה אני אשאיר למלומדים ממני להגיב.

לגבי השיפורים אפשר להחליף את הסרן האחורי (בלמי תוף) לסרן בעל בלמי דיסק (של גירסת ה-GTI 1.9) כמו כן ברגע שיהיו לך4 דיסקים תוכל להחליף אותם במערכות בלימה חזקות יותר (ראיתי שאנשים שמו דיסקים של ברלינגו), ותמיד אפשר להזמין איזה קיט ברמבו קטן עם קוטר דיסק של 32 ס"מ כפול, מאורר ומחורץ עם קליפרים 6 בוכנות בגודל הכף יד שלך :biglaugh:

תחשוב על זה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
קניתי לא מיזמן 205 forever ומיד שמתי לב לב שהברקסים באוטו לו משהו צריך ללחוץ ממש חזק כדי שהרכב יעצור.

מה שמוזר הוא שעברתי טיפול במוסך מורשה לפני חודש ואמרו לי שהברקסים חדשים וליסוע בראש שקט.

אבל משהוא לא ניראה לי (יכול להיות שככה הברקסים של הפג'ו?)

יש אפשרות לשפר אותם?

תודה על העזרה.אילן

ייתכן ושמו רפידות תחליפיות קשות מידי (מאיכות בינונית) או שיש אויר במערכת.

הברקסים ב 205 טובים בוודאות טובים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק יתכן ונוזל בלמים ישן יגרום לירידה בעוצמת הבלימה? זאת 205 (לא רכב חדש במיוחד) לכן כדאי לבדוק אפשרות להחלפת הנוזל בלמים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איציק יתכן ונוזל בלמים ישן יגרום לירידה בעוצמת הבלימה? זאת 205 (לא רכב חדש במיוחד) לכן כדאי לבדוק אפשרות להחלפת הנוזל בלמים.

אם הוא מאוד ישן - זה עלול להשפיע אבל לא בצורה היסטרית.

בכל מקרה - כדאי להחליף.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הברקסים ב 205 טובים בוודאות טובים.

הברקסים ב-205 רגילה הם לא יותר מבינוניים. אם הם במצב לא תקין, הם גם מסוכנים.

אם הוא מאוד ישן - זה עלול להשפיע אבל לא בצורה היסטרית.

בכל מקרה - כדאי להחליף.

משפיע בגדול.

להחליף בלי לחשוב פעמיים. :!:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
לגבי הבעיה אני אשאיר למלומדים ממני להגיב.

לגבי השיפורים אפשר להחליף את הסרן האחורי (בלמי תוף) לסרן בעל בלמי דיסק (של גירסת ה-GTI 1.9) כמו כן ברגע שיהיו לך4 דיסקים תוכל להחליף אותם במערכות בלימה חזקות יותר (ראיתי שאנשים שמו דיסקים של ברלינגו), ותמיד אפשר להזמין איזה קיט ברמבו קטן עם קוטר דיסק של 32 ס"מ כפול, מאורר ומחורץ עם קליפרים 6 בוכנות בגודל הכף יד שלך :biglaugh:

תחשוב על זה...

מאיפה הבתה את כל זה???

אם אתה רוצה לך תחליף רפידות לרכות יותר אטה או שתביא לוקאס.

תעשה טובה תבדוק את הצינור שמגיע מהמנוע לבוסטר זאת יכולה להיות הבעיה (מנסיון).

נעבור לשיפור הברקסים.

אם אתה רוצה בקרסים של ברלינגו אתה צריך גאנט 14 של ברלינגו/ראלי או 15.

אני יש לי באוטו ברקסים של ברלינגו והם עוצרים.

אבל זה לא חוכמה אתה לא צריך ברקסים כאלה אחרי הכל אתה לא הולך לנסות לעשות תחרויות עם האוטו נכון :? .

תקשיב תעשה מה שאמרו לך.

1. תחליף נוזל בלמים

2. צינורות

3. רפידות (לטובות יותר) מומלץ לוקאס

4. דיסקים לחדשים

ואל תשכח בברקסים לא משחקים

• תוכן חדש...