Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שיגרום לי לחייך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך את העזרה שלכם במציאת רכב :) אני מצטער מראש על החפירה, אבל לצערי אני פשוט לא סגור על עצמי ומקווה שתקראו את כל ההודעה.

לצערי התחילה להמאס עלי הפיאט פונטו '00 החמודה שלי. קניתי אותה לפני שהתחלתי ללמוד ובתור רכב לסטודנט היא הייתה מושלמת. עכשיו אני כבר לא סטודנט והצרכים שלי השתנו.

אני יודע שכדי לעזור לכם לעזור לי אני צריך לספק דרישות כגון "סופר מיני, 70k, חסכונית, אוטומטית" וכו', אבל לצערי אין לי דרישות כאלה.

הדבר הכי חשוב לי ברכב הבא שלי הוא שאני אוכל לחייך רק מלשבת בתוכו.

קשה לי להגדיר משהו ספציפי בעולם רכב שגורם לי לחייך, אבל אני יכול לתת דוגמאות לרכבים שמספיק לעמוד לידם ברמזור ואני מחייך:

• כמעט כל רכב convertible אמיתי. (מה זה אמיתי? לא יודע..)
  • רכבים אמריקאים קלאסיים, בעיקר מוסטנג.
  • ג'יפ רנגלר קצר קלאסי לא גג.
  • פיאט 500 (פשוט חמוד, איך אפשר לא לחייך!)

מה אני חושב שיגרום לי להתאהב ברכב הבא שלי:

• הנאה מנהיגה (איך זה נמדד? הנעה אחורית? מהירות בקו ישר? אחיזה בסיבובים? לא יודע)
  • גג נפתח (אפילו שכולם אומרים לי "אבל בחורף קר ורוצים לסגור, ובקיץ חם ורוצים מזגן"...)
  • מראה טוב (לא קובית פח רגילה)

מה אני לא מחפש ברכב? גיר אוטומטי, פוזה, מושב אחורי, שיפורים.

בנוסף, לצערי אין לי את הידע או הרצון להשקיע בטיפול ברכב ולכן אני לא יכול לקנות רכב שידרוש חלפים מאיביי ודברים שכאלה.

ובסופו של דבר חייבים להזכיר תקציב כי כולנו חיים בעולם המציאות:

אני יכול להוציא מחר 50,000 על רכב חדש, אבל אם יש דגם שאני אתאהב בו אז אפשר לחכות כמה חודשים ונוציא גם 80-90 אלף.

תודה על הזמן שלכם,

נעם

פורסם

בעקרון כלמה שאמרת מסתכם במילה " אלפא "

בעקרון אם אתה עדין , אולי אלפא 156 במצב טוב עם גיר ידני ומנוע 2 ליטר תכנס לך ללא בעיה בתקציב .

מה שכן , זה רכב שצריך לתחזק כראוי ולא להתעלל .

כמו שאמרת , אתה תחייך כל יום .

אופציה נוספת , שוב לא הכי אמינה שיש זה 206CC , זה רק רכב מראה , הוא עגלה ,לא אמין אבל כשהוא נוסע זה נחמד.

באמריקאיות לדעתי אין מה שנכנס לך לתקציב וגם אין רכב מהנה באמת לדעתי .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

לא, כל מה שהוא אמר מסתכם במילה: מיאטה. אמנם תצטרך לחכות כמה חודשים ולהוציא 80-90, אבל אם הקונספט מדבר אליך, אין שום דבר שמשתווה לה בטווח המחיר הזה.

יש לי מיאטה כבר 4.5 שנים, ואני ממש לא טיפוס סנטימנטלי, אבל זה הרכב הראשון שלי שאתגעגע אליו באמת כשאמכור אותו. תחושת החופש, הרוח בשיער, הישיבה הנמוכה, ההיגוי המהיר, קלות ה"תפעול" של ההנעה האחורית, העובדה שהיא מצליחה להלהיב אבל לא להיות מאיימת בו זמנית.

מי שאומר לך "בשביל מה אתה צריך את זה" או "זה רק שני מקומות, מה אם תרצה להסיע את החותנת?" או "ממילא בארץ אי אפשר לנסוע עם גג פתוח" מזרגג לך ת'שכל. ככל הנראה כי הוא מקנא או סתם לא אוהב מכוניות.

הפעמים היחידות שאני לא נוסע עם גג פתוח הן בשעות הצהרים החמות של הקיץ או בימים גשומים, או בלילות קרים במיוחד באמצע החורף. בכל שאר הזמן - הגג למטה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא, כל מה שהוא אמר מסתכם במילה: מיאטה. אמנם תצטרך לחכות כמה חודשים ולהוציא 80-90, אבל אם הקונספט מדבר אליך, אין שום דבר שמשתווה לה בטווח המחיר הזה.

יש לי מיאטה כבר 4.5 שנים, ואני ממש לא טיפוס סנטימנטלי, אבל זה הרכב הראשון שלי שאתגעגע אליו באמת כשאמכור אותו. תחושת החופש, הרוח בשיער, הישיבה הנמוכה, ההיגוי המהיר, קלות ה"תפעול" של ההנעה האחורית, העובדה שהיא מצליחה להלהיב אבל לא להיות מאיימת בו זמנית.

מי שאומר לך "בשביל מה אתה צריך את זה" או "זה רק שני מקומות, מה אם תרצה להסיע את החותנת?" או "ממילא בארץ אי אפשר לנסוע עם גג פתוח" מזרגג לך ת'שכל. ככל הנראה כי הוא מקנא או סתם לא אוהב מכוניות.

הפעמים היחידות שאני לא נוסע עם גג פתוח הן בשעות הצהרים החמות של הקיץ או בימים גשומים, או בלילות קרים במיוחד באמצע החורף. בכל שאר הזמן - הגג למטה.

מספר המושבים באמת בעייתי. אני לא מבין אנשים חוץ מרווקים עשירים שקונים רכב רק עם 2 מקומות.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

יכול להיות שפיאט 500 חדשה יכולה להיות לך טובה. יש להם עכשיו מבצע לגרסה הידנית ב-79,900.

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
מספר המושבים באמת בעייתי. אני לא מבין אנשים חוץ מרווקים עשירים שקונים רכב רק עם 2 מקומות.

נעלבתי בשם כל הרווקים העשירים באשר הם.

אגב, אני עשיר בערך כמו שביל גייטס עני. נכון, יש לי רכב ששווה כיום כ-90000 שקלים, אבל האחזקה שלו עומדת על פחות מ-2000 שקלים בחודש ותצטרך להאמין לי ששאר מאפייני החיים שלי ממש לא משתלבים עם העשירון העליון.

אז אחרי שהפנמנו שלא צריך להיות עשיר בשביל להחזיק מיאטה, נחזור לעניין הרווק - גם זה לא מדויק. האמת היא שכל עוד אין לך ילדים, אין שום בעיה להסתדר עם רכב דו-מושבי. ואני אפילו מכיר כמה נשואים פלוס ילדים שמסתדרים לא רע עם מיאטה בתור רכב שני במשפחה.

אני נוסע 95% מהזמן לבד, ואת מספר הפעמים שהייתי חייב להסיע יותר מאדם אחד אני יכול לספור על שתי ידיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא רוצה להיות מעורב בהזמנת חלקים מאיביי ובתעסקויות ברכב אז כנראה שכדאי לרדת מרכבים קלאסיים וישנים.

אם הייתי צריך לבחור רכב מודרני שמעלה חיוך הייתי מתעניין בפיאט 500 ידנית.

מביאים בכלל לארץ את הדגם הידני עם הטווין אייר? זה אמור להיות כיף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נעלבתי בשם כל הרווקים העשירים באשר הם.

אגב, אני עשיר בערך כמו שביל גייטס עני. נכון, יש לי רכב ששווה כיום כ-90000 שקלים, אבל האחזקה שלו עומדת על פחות מ-2000 שקלים בחודש ותצטרך להאמין לי ששאר מאפייני החיים שלי ממש לא משתלבים עם העשירון העליון.

אז אחרי שהפנמנו שלא צריך להיות עשיר בשביל להחזיק מיאטה, נחזור לעניין הרווק - גם זה לא מדויק. האמת היא שכל עוד אין לך ילדים, אין שום בעיה להסתדר עם רכב דו-מושבי. ואני אפילו מכיר כמה נשואים פלוס ילדים שמסתדרים לא רע עם מיאטה בתור רכב שני במשפחה.

אני נוסע 95% מהזמן לבד, ואת מספר הפעמים שהייתי חייב להסיע יותר מאדם אחד אני יכול לספור על שתי ידיים.

אפילו אם כבר יש לך או לה טבעת על האצבע, כל עוד שאין לך משכנתא, ילדים - ידידי, אתה רווק! :-P

ולפותח השרשיר - אתה רוצה רכב שיגרום לך לחייך? תמצא חברה כוסית, זה תמיד יגרום לך לחייך!

ההמלצות על 206CC, מיאטה או פיאט 500 הן המלצות טובות.

אני הייתי מציע לך להתאמץ קצת יותר ולמצוא איזו 159 במצב טוב - לא חסרות כאלו.

הייתי גם אומר לך לחפש אימפרזה WRX :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם תהיה מוכן להשקיע קצת באחזקה של הרכב- לא אלפא 156 כפי שהציעו לך, לך בגדול על ה166.

אם אתה חובב אמריקאיות, תיהנה מכל העולמות. לך על איטלקיה סקסית בגודל אמריקאי.

הרכב הזה יגרום לך לחייך בוודאות. רכב GT נהדר, עם טונות של סקס אפיל וכל פינוק אפשרי (עור, גג, חימום מושבים, מערכת מקורית)

בנוסף, אתה לא נשמע לי כמו מישהו שצריך רכב ספורט אלא יותר רכב מפנק עם הרבה כוח. ה166 עמוסה בסוסים ואני מבטיח לך שרק הסאונד של המנוע על הבוקר לא יוריד לך את החיוך מהפנים.

תלמד דבר אחד בחיים, הדברים שבאמת גורמים לנו לחייך- לא באים בקלות וגם בדר"כ לא בזול.

את ה166 תקנה בזול אבל תצטרך לתחזק אותה וזה שווה את זה. אין הרבה רכבים כאלו על הכביש וזו סוג של הצהרת אופי לנהוג בספינה הזו.

פורסם

אני הסקתי מהודעת הבחור שאין לו ניסיון או הבנה מהו רכב מהנה וכיצד מודדים דבר שכזה .

אני יכול להמליץ לך דווקא על אלפא רומיאו GT , רכב מאוד נאה,מעוצב היטב גם מבפנים ככה שאת ההיבט הויזואלי זה סוגר לך (אתה תחייך בדרך לרכב ושתשב בו לפני שתניע אותו בכלל),יש לשים לב ודגש מנועי הJTS של אותו הדור חוו תקלות יקרות,מומלץ לבדוק את העניין לעומק.

אלטרנטיבה נוספת יכולה להיות מיני ONE מודרנית יחסית,הן לא חזקות במיוחד אך מאוד מהנות ומחוברות לנהג,מעוצבות מגניב..

• תוכן חדש...