Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני רוצה לעשות השחרת חלונות אני יודע שהכי טוב זה בשיטה של התנור.

השאלה כמה זה עולה?

ואיפה ניתן לעשות את זה?

ברשותי מאזדה 3 2009 קצרה צבע שחור אני רוצה להשחיר את החלנות בצדדים.

המשטרה תעשה בעיות או משהו ועם צריך בשביל זה איזה אישור או משהו ?בסך הכל השחרה חח.

פורסם

מבחינת החוק, מותר להשחיר חלונות צדדיים מאחור בלבד.

בשביל זה לא צריך שום אישור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מבחינת החוק, מותר להשחיר חלונות צדדיים מאחור בלבד.

בשביל זה לא צריך שום אישור.

הבנתי ואיפה אפשר לעשות את זה וכמה זה עולה?.

פורסם
הבנתי ואיפה אפשר לעשות את זה וכמה זה עולה?.

יש לך מלא חברות שעושים ברמה גבוהה השחרת חלונות מקצועי במדבקה ברמה של לייזר מה התקציב שלך?

פורסם
אני במרכז(נתניה)

ומה בערך עלות המחירים?

בנתניה יש לך את odiva תריץ חיפוש בגוגל.. תתקשר אליהם תקבל הצעת מחיר... לדעתי זה משהו כמו 150 לחלון...

(אישית הייתי עושה לבד.)

פורסם

בנתניה יש לך גם את סאן פילם עובדים מדויק וציפוים איכותיים וכמו שהתגובה מעליי יש לך גם אודיבה ארט שהם גם עושים ברמה גבוהה תחליט מה שאתה רוצה מבחינת מחיר ומבחינת איכות

• תוכן חדש...