Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רעשים ברכב ופחחות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאף פעם לא עשיתי לרכב פחחות מעניין אותי לשמוע דעת מומחים ( כאלה שכבר עשו פחחות לרכב אחד לפחות ) האם רכב שמשמיע אנקות ו"כאבי גב" מכיוון הדלתות , הכסאות וכו' בזמן נסיעה וסיבובים , יתוקן על ידי פחחות ? השאלה היא האם הפחחות משפרת רק את מראה הרכב או גם "מצעירה" אותו בשנים ?

פורסם

תתחיל עם חיזוק כללי של ברגים בכל הרכב. יתכן וזה יעזור.

חזק אביזרים כמו רדיו, רמקולים, מושבים, לוח שעונים, ריפודי דפנות, תוכן הדפנות: חיבורי מסילות חלון, מנגנוני חלונות, אנטנה, מסגרות חלונות, צירי דלתות, מנעולים. תמשיך בתא המנוע חזק כנפיים, פנסים מכסי פנסים, גשרי תמיכה, בדוק תומכי מנוע וגיר, חזק מערכת אגזוסט לכל אורכה, תומכי מערכת ההגה, מוט פיתול, מגן קדמי ואחורי,, מיכל דלק, מכסה מנוע ותא מטען, ובקיצור כל בורג שתראה שאינו בורג כיוון.

שמן צירים (כבל לא גומיות) גומיות תוכל להרטיב עם ספרי סיליקון (לא כזה לנקוי לוחות שעונים). ספרי סילקון גם מתאים למסילות חלון.

אם החיזוק לא עוזר תבדוק גומיות שעליהם יושב המרכב.

אני מניח שאחרי כלאלה כבר לא יהיו רעשים.

שלמה דן גדרון

פורסם

אם מדובר בואגוניר (ואני מעריך שאני יודע על זה ועל מצב הפחחות ה"מזהיר" שלו ) תבדוק את חיבורי הקורות של הדלתות לגג, אני מעריך שהם כבר התנתקו אצלך וזה הרעש של החריקות.(אצל חבר עם ואגוניר במצב כללי יותר טוב משלך זאת גם הייתה הבעייה)

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
אם מדובר בואגוניר (ואני מעריך שאני יודע על זה ועל מצב הפחחות ה"מזהיר" שלו ) תבדוק את חיבורי הקורות של הדלתות לגג, אני מעריך שהם כבר התנתקו אצלך וזה הרעש של החריקות.(אצל חבר עם ואגוניר במצב כללי יותר טוב משלך זאת גם הייתה הבעייה)

 

זה לא הווגוניר . מדובר על רכב הרבה יותר זז....

×
×
  • תוכן חדש...