Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, נסעתי בכביש ראשי בראשון לציון בעל 4 נתיבים, כאשר בצומת שני הנתיבית הימניים לכיוון נסיעה ישר ושני הנתיבים השמאליים לפנייה שמאלה.

אני הייתי בנתיב השמאלי ימני (כלומר הנתיב השלישי בעל כיוון נהיגה שמאלה).

כאשר היה ירוק (התחלף באותו זמן גם ישר וגם שמאלה) המשכתי בנסיעה ישר למרות שהיה אסור לי.

השאלה שלי אם יש קייס לערער על הדוח על מנת להמיר אותו לאזהרה ?

חשוב לציין שאני מבין שביצעתי עבירה אבל השוטר ממש הגזים מעבר לקנס הכספי של 500 ש״ח הוא נתן לי גם 6 נקודות.

יש לי רישיון לאופנוע כבר 3 שנים ורישיון לרכב כבר 2 וחצי, איני נהג חדש וללא שום עבירות או אזהרות קודמות.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

בפורום זה התשובה תהיה חד משמעית - מגיע לך, שלם את הקנס ולמד את הלקח.

מה שעשית הוא ביריונות לשמה, ומדובר בעבירה מסוכנת שכן התנהגותך היתה בלתי צפויה.

ולהבא נהג כחוק, ואם תעית בנתיב - סע לפי הסימון ותקן בצומת הבא שבו הפרסה חוקית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי לא הבנתה שאתה קורה לזה בריונות אך זה קרה בשוגג שכן הנתיב שלי המשיך גם לאחר הצומות (כביכול נפתח נתיב חדש) ולא סטיתי מכיוון נסיעתי או נידחפתי לצומת, ובנסוף זה קרה בשעת לילה מאוחרת ללא תנועה רבה שאין לי שום אינטרס לעשות עבירה זאת בכוונה.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

חשוב לציין שאני מבין שביצעתי עבירה אבל השוטר ממש הגזים מעבר לקנס הכספי של 500 ש״ח הוא נתן לי גם 6 נקודות.

יש לי רישיון לאופנוע כבר 3 שנים ורישיון לרכב כבר 2 וחצי, איני נהג חדש וללא שום עבירות או אזהרות קודמות.

אין לך מספיק שנים רשיון נהיגה כדי לקבל אזהרה ולעמוד בקריטריונים על פי החוק היבש.

שנית ששוטר לא כותב את ספר החוקים אין לו אפשרות לבחור את גובה הקנס ואת הניקוד המתלווה אליה.

על כל עבירה יש סמל סעיף קנס ונקודות על פי מה שקבע המחוקק.

0הפרדת רשויות).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אולי לא הבנתה שאתה קורה לזה בריונות אך זה קרה בשוגג שכן הנתיב שלי המשיך גם לאחר הצומות (כביכול נפתח נתיב חדש) ולא סטיתי מכיוון נסיעתי או נידחפתי לצומת, ובנסוף זה קרה בשעת לילה מאוחרת ללא תנועה רבה שאין לי שום אינטרס לעשות עבירה זאת בכוונה.

זה שהוא נמשך גם לאחרי הצומת לא אומר שמותר לך להכנס אליו,

במידה ועל הכביש מסומן חץ שמאלה בלבד ולא חץ ישר, זאת אומרת שפשוט אסור להמשיך ישר!!

אם יש פניה ימינה ושלט אין כניסה, אתה נכנס לשם ואומר לעצמך "הרי יש שם כביש, ואפשר להכנס" ?

פורסם

לא צריך לכעוס, גם הטובים ביותר טועים.

פותח השרשור, עשית טעות? לא נורא, קורה לכולנו. את התשובה שלך קיבלת - להמיר את הדו"ח לאזהרה אתה לא יכול. להבא, היה יותר ערני, כי זה באמת מצב מסוכן.

רב ברכות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה רק אומר שנהגת בחוסר זהירות (עברה [21.ג] שהניקוד שנזקף לחובתה הוא 6 נק.) אך הואשמת רק ב"נסיעה בכיוונים שלא על פי תמרורים ב-40, ב-41, ב-42, ב-43, ב-44, ב-45, ב-46, ב-47, ב-50, ב-51, ה-4, או בניגוד לכיוון החץ שסומן על פני הדרך" 36.ג או 22.א או שניהם. שוב, עבירה של 6 נקודות. איפה פה יש חוסר צדק? השוטר לכל היותר הוכיח שהוא יודע לעשות את העבודה שלו, לא להיפך.

אם היה מדובר במעשה שעשית בכוונה לא מן הנמנע שהיה "מגיע" לך עונש חמור יותר.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

מתנדבי תנועה הראל עושים שנים דוחות כאלה ברמזורים של גשר הראל לממשיכים ישר ממעוז ציון למבשרת בנתיב האמצעי במקום לפנות שמאלה (לת"א). לא ידוע לי על דו"ח שנפסל/בוטל.

אם לפי זה - חבל לך על הזמן.

פורסם

שיטת מצליח, שולחים בודקים,

אולי יצליח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...