Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ממכם עבר טסט ראשון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח כולכם עברתם טסט ראשון , יש לכם ראש מוטורי.

קחו לדוגמא את חבר שלי עשה 10 שיעורים ועבר טסט ראשון נדהמתי כשהוא הראה לי את הרישיון.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ראיתי בפורום אנשים שעשו 50 שיעורים. זה משתנה מבן אדם לבן אדם. זה תלוי בבן אדם ובכמה הוא חושב שהוא מוכן. אני מחר עושה שיעור 19-20 (כפול), ואיך שאני רואה את זה, אני חושב שאני יצטרך לקחת יותר מ 28... משהו כמו 35-45 - זה תלוי כמובן, רק שאני ירגיש מוכן, אני יגש לטסט...

דרך אגב, (מופנה לכל מי שקיבל רשיון) באיזה שיעור בערך התחלתם ללמוד רוורס וחניות ?

אני עדיין לא התחלתי ! זה דיי מדאיג אותי...

פורסם

אז ככה

אני עשיתי 35 שיעורים + שיעור לפני הטסט = 36 שיעורים

ו 8) עברתי ראשון !

היה לי טסט ארוך ומעצבן עם הרבה פקקים ועומסי תנועה

אני ראיתי בפורום אנשים שעשו 50 שיעורים. זה משתנה מבן אדם לבן אדם. זה תלוי בבן אדם ובכמה הוא חושב שהוא מוכן. אני מחר עושה שיעור 19-20 (כפול), ואיך שאני רואה את זה, אני חושב שאני יצטרך לקחת יותר מ 28... משהו כמו 35-45 - זה תלוי כמובן, רק שאני ירגיש מוכן, אני יגש לטסט...

דרך אגב, (מופנה לכל מי שקיבל רשיון) באיזה שיעור בערך התחלתם ללמוד רוורס וחניות ?

אני עדיין לא התחלתי ! זה דיי מדאיג אותי...

בקרוב תתחיל

בד"כ מלמדים לחנות

ולא לסוע ברוורס לאורך רחובות!!!

אני למדתי לחנות בשיעור 15 ככה ...

LOL

:roflmao:

אדם

אל תצחק

כי זה לא מצחיק!

אם כבר צוחקים על כאלה שנכשלים טסטים :lol:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

והחמוד משתחרר מאימת ההורים עוד חודש פחות יום.

בקשר לחניות, גם אני למדתי מאוחר, אין הרבה מה ללמוד זה ממש לא נורא.

והטסט, היה טסט כל כך קל שלא יאמן, בלי חניה, בלי כביש מהיר ועם אפס תנועה לאורך כל הטסט, רק אישה מסכנה במושב האחורי שבכתה כל הזמן כי היא קיבלה ברקס שכמעט העיף אותה החוצה מהחלון. :twisted:

שיהיה בהצלחה, ותזכור, אתה לומד כדי לדעת לנהוג, לא כדי לעבור טסט (איזה כיף זה להגיד את זה אחרי שיש רישיון ביד) :D

דייטסו שרייד בטירוף...

פורסם

גם אני עברתי טסט ראשון (28 שיעורים כולל שיעור לפני טסט) וזה היה כשהייתי במצב שתוי לגמרי (סיפור ארוך)...

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם
גם אני עברתי טסט ראשון (28 שיעורים כולל שיעור לפני טסט) וזה היה כשהייתי במצב שתוי לגמרי (סיפור ארוך)...

שתוי בטסט...? זה נשמע מוזר... :roll:

פורסם

צריך לשנות את שם הפורום הזה לפורום הסקרים.

חסר רק סקר "על מה אתה חושב שאתה יורד לה", בשביל האידיליה.

פורסם

ראשון אחרי משהו כמו 40 שיעורים.

זה גם תלוי איפה עושים את הטסט.

אני למשל עשיתי בפ"ת. אבל מי שעושה באריאל למשל(אני גר באריאל) זה הרבה יותר קל - אין תנועה, אין רמזורים, אין כבישים אם יותר מנתיב אחד לכל כיוון בתוך העיר.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

גם אני עברתי ראשון אחרי 25 שיעורים בערך...

זה גם מאד תלוי בטסטר, שלי למשל היה מורה לשעבר והוא היה מאד נחמד ומבין...

היה קטע מסויים בטסט ששכחתי להפעיל ווינקר ימינה וכבר נכנסתי לפניה אז פשוט הושטתי את יד ימין והפעלתי את הווינקר. ואז פשוט גם אני וגם הטסטר התחלנו לצחקק כל אחד לעצמו...

פורסם
צריך לשנות את שם הפורום הזה לפורום הסקרים.

חסר רק סקר "על מה אתה חושב שאתה יורד לה", בשביל האידיליה.

נראה לי עשו את זה כבר בוואי בלילה.....

:wink:

אבל העניין יכול להוות אחלה סקר....

פורסם

אני לא עברתי טסט ראשון, אז בטח אני נוהג הרבה יותר גרוע ממכם.

ובנוגע לסקר של BMF, כל דבר שבין (וכולל:)

"זה מזכיר לי סוכריה על מקל, בלי המקל"

ו:

"לכי תעשי מקלחת"

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שיעור 31.

טסט ראשון.

היו כל כך הרבה משום שממש לקראת הסוף נכנסו לי כל הבגרוית של כיתה יא.

חניה למדתי בשיעור רביעי

כביש החוף שיעור שלישי.

הרמת המברקס מאחורי הבית שלי בשיעור 10\11.

כמעט תאונה אבל ממש על הקצה ,היתה בשיעור 17-20. משאית עצרה לי בפיתאומיות רק כדי להוריד קוקה קולה. זה היה ברקס ארוךךךךךךך.

המורה היה בהלם כשהתחלתי.

סיפרתי לו על הטרקטורים שהיתי קורע בצפון אצל דוד שלי.

(הידעתם :idea: שבטרקטור הקלאץ כל כך חזק עד שאתה צריך לעמוד עליו.......הדפקת היה בטרקטור כנראה)

8)

• תוכן חדש...