Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ממכם עבר טסט ראשון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"טיפה" יותר חזקה? אולי תפרט מה זה הטיפה הזה? כי לפי דעתי אתם סתם מוציא שטויות מהפה שלך מותק... אני גם לא בטוח שיש לך כסף אפילו להשקיע ברכב הזה... בהתחשב שאתה בן 18... בטח הרכב גם של אבא ואמא ... ואיזה שנה?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טסט ראשון על 50 סמ"ק.

וטסט ראשון על רכב.

אחרי בערך 24 שיעורים.

וואוו.....זה היה מזמן.............

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם
"טיפה" יותר חזקה? אולי תפרט מה זה הטיפה הזה? כי לפי דעתי אתם סתם מוציא שטויות מהפה שלך מותק... אני גם לא בטוח שיש לך כסף אפילו להשקיע ברכב הזה... בהתחשב שאתה בן 18... בטח הרכב גם של אבא ואמא ... ואיזה שנה?

הרכב של אבא - נכון, אז מה?

לי יש אוטו שאני הרבה יותר מרוצה מנהיגה עליו מאשר על הלאנטיכס

וכן היא טיפה יותר חזקה ממה שאתה מדבר עליו

אם אתה רוצה להמשיך את השיחה הזאת, בה"פ או באיי סי קיו אני לא מגיב כאן

יובל.

פורסם

תרגע בבקשה.

הפורום לא של אימאש'ך ולא כולם פה אחים ש'ך אז בבקשה, תלמד לדבר בכבוד לזולת.

פורסם

סבבה... אני לא מבין למה אתה נלחץ כל כך גבר... קיללתי מישהו? אבל לא חשוב... אתה צודק קצת הגזמתי... אבל זה טבעי שמדברים ככה על הרכב שאתה אוהב... (שלא תבינו אותי לא נכון... המאזדה זה לא החלום שלי... אבל נכון לעכשיו אני נורא אוהב אותה)

אז מצטער אם העלבתי מישהו ...

פורסם

טסט ראשון על רכב

טסט ראשון על 500סמ"ק

טסט ראשון על משאית עד 15ט'

ובדרך לטסט ראשון על 500+סמ"ק :wink:

מה אני אגיד לכם... נולדתי עם הגה ביד :D

Finger's gonna kill me.

פורסם

איך הרוב כותב אני עברתי טסטס ראשון- ארבעים שיעורים....

טסט זה חרטה אחת גדולה , הטסטס הראשון שלי היה בדיוק 15 שעה אחרי השיעור ה28, המורה אמר לי כבר בשיעור ה15 שאני מוכן לטסט אבל אני חייב ללמוד כי המינימום זה 28 וכך היה.... ובטסט הראשון נכשלתי , נהגתי נהדר, איילון, ככר הדמעות, חנייה וכו' ונכשלתי, הוא אמר שיש לי ביטחון יתר, הכי הרג אותי שהייתה איתי מישהי שנכנסה לכביש דו סיטרי לנתיב הנגדי, עצרה ברמזור ירוק ולא ממש הייתי קורא למה שהיא עשתה חנייה והיא עברה כי זה היה טסט 10 שלה ...

עשיתי עוד 3 שעורים וניגשתי לטסט ועברתי.... איזה כיף זה היה...

haters will hate

פורסם

בתור אחד שמכיר את הרכב של יובל , אני ממליץ לך להתחיל לחשוב לפני שאתה יורה לכל הכיוונים.

בוא נגיד , שמנסיון הלאנטיס ה"תמימה" הזאת , בעזרת צ'יפ לניהול מנוע ו"קצת" התעסקויות בפורטינג , מערכת פליטה ויניקה משופרות , לא ממש מתקשה לעמוד עם BMW ידנית , VTI , 205 GTI , איביזה טורבו וכו'.

קצת נתינת כבוד לאנשים שאתה לא ממש מכיר , תתקבל בברכה!

אני באופן אישי עם וולקן 1.9 , השתרכתי לכדי 2 מכוניות אחרי הלאנטיס הזאת מעמידה ומגלגול.

פורסם
תיאוריה ראשונה... טסט ראשון... אחרי 26 שיעורים!

למדתי על פאסאט דרך אגב... רכב פצצה!!! והגיר שלו ממש מושלם... לפחות של זאת שלמדתי עליה... עכשיו אני על מאזדה אוטומט... אומנם מטוס אבל מת לגיר רגיל!!!

מאזדה=מטוס ??????????????

אולי בשוואה ליונדאי אקסידנט . . .

תתפלא

אבל אני מכיר כאלה שחושבים שקורולה זה מטוס ...

בידור איתם!

דרך אגב קובי לא ידעתי שמותר לגשת לטסט אחרי 26 שיעורים בלבד (אלא אם שילמת למורה על עוד 2 )
ואכן שילמתי לו על עוד 2... אבל זה עוד כלום... יש לי בעיר חבר'ה שניגשים בשיעור 14 ומשלמים לו על 28 ... נכשלים... ואז משלמים גם על שיעור 29 , 30 וכו'... באסה...

קוראים לזה קבלנות!!!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אביעד, עזוב דיברתי איתו כבר באיי סי קיו, הוא מצפצף על כל דבר,

על ה-405, על הלאנטיס, עזוב

אגב, דיברתי כבר עם גרג מאייר לגבי השתלת טורבוצ'ארג'ר כמו שיש לו ב-75, הוא אמר שעדיף לשים אותו על ה-MI ולא על הלאנטיכס - מה אתה חושב?

יובל.

פורסם
אביעד, עזוב דיברתי איתו כבר באיי סי קיו, הוא מצפצף על כל דבר,

על ה-405, על הלאנטיס, עזוב

אגב, דיברתי כבר עם גרג מאייר לגבי השתלת טורבוצ'ארג'ר כמו שיש לו ב-75, הוא אמר שעדיף לשים אותו על ה-MI ולא על הלאנטיכס - מה אתה חושב?

תראה , זה פורום , זה לא מה אני אישית חושב.

באופן אישי , די מיצית את השיפור ללאנטיס . 178 כ"ס ממנוע 1.8 זה לא רע.

זו החלטה שלך , השאלה אם ה405 תעמוד בעומס?

בכל אופן , אני סומך עליך ועל אביך שתדעו לעשות את הדבר הנכון , שיהיה כמה שיותר חזק! :twisted:

פורסם
תיאוריה ראשונה... טסט ראשון... אחרי 26 שיעורים!

למדתי על פאסאט דרך אגב... רכב פצצה!!! והגיר שלו ממש מושלם... לפחות של זאת שלמדתי עליה... עכשיו אני על מאזדה אוטומט... אומנם מטוס אבל מת לגיר רגיל!!!

מאזדה=מטוס ??????????????

אולי בשוואה ליונדאי אקסידנט . . .

תתפלא

אבל אני מכיר כאלה שחושבים שקורולה זה גם מטוס

דרך אגב קובי לא ידעתי שמותר לגשת לטסט אחרי 26 שיעורים בלבד (אלא אם שילמת למורה על עוד 2 )
ואכן שילמתי לו על עוד 2... אבל זה עוד כלום... יש לי בעיר חבר'ה שניגשים בשיעור 14 ומשלמים לו על 28 ... נכשלים... ואז משלמים גם על שיעור 29 , 30 וכו'... באסה...

קוראים לזה קבלנות

קבלנות זה מחיר שקובעים מראש לכמות מסויימת של טסטים ו- 28 שיעורים... ואתה נותן לו מראש... אם זה 2300 שקל או יותר או פחות

הם לא עשו ככה... הם פשוט התחילו ללמוד רגיל... במחיר של 90 שקל לשיעור או משהו כזה ושהגיעו ל 15 פשוט רצו לגשת... אז זה לא קבלנות.... למרות שממראה ראשון זה נראה כך אבל הסברתי את ההבדל...

ותגובה לארצ'י.... דבר ראשון דיברתי על המאזדה שלו לפני שידעתי שהיא משופרת וכו'... והוא גם לא אמר בכלל באי סי קיו שהיא משופרת... רצה לעשות תחרות בלי שאני ידע שהיא משופרת... (זה כבר מסריח...) אבל עם כל השיפורים האלה... אין לו בכלל דגם כמו שלי... יש לו דגם יותר ישן! ואתה יודע שמשפרים מנוע... צריך לשפר גלגלים... בלמים ... מתלים והכל כדי שהרכב יתמודד עם זה... כנראה שהוא לא עשה את זה והרכב זורק לו ב 20 קמ"ש אז כל השיפורים שווים לכלום!!

פורסם

178? הדיינו הראה 171 - אבל לא משנה זה 171 בגלגלים, מה-Flywheel יצא יותר אם זכור לי נכון כ-187

בכל אופן, אני אבדוק לגבי ה-405, אולי כדאי בכלל להחליף את ה-MI ולשים T16 במקום להסתבך עם צ'רג'ר שלא יתאים למנוע, אח"כ צריך לגלח את הראש ולהוריד יחס דחיסה בלאגאןןןן :(

יובל.

פורסם
ותגובה לארצ'י.... דבר ראשון דיברתי על המאזדה שלו לפני שידעתי שהיא משופרת וכו'... והוא גם לא אמר בכלל באי סי קיו שהיא משופרת... רצה לעשות תחרות בלי שאני ידע שהיא משופרת... (זה כבר מסריח...) אבל עם כל השיפורים האלה... אין לו בכלל דגם כמו שלי... יש לו דגם יותר ישן! ואתה יודע שמשפרים מנוע... צריך לשפר גלגלים... בלמים ... מתלים והכל כדי שהרכב יתמודד עם זה... כנראה שהוא לא עשה את זה והרכב זורק לו ב 20 קמ"ש אז כל השיפורים שווים לכלום!!

תראה, חשוב שתבין , השיפור הספציפי ברכב הזה הוא יותר לכיוון כח בקו ישר על פני התנהגות. הרי זו לאנטיס אחרי הכל. לרכב שיפורי מתלים ברמה של : הורדת הכח לכביש במקסימום יעילות ובמינימום הפסדי זמן.

והם כוללים , תפריט די צנוע , אם כי יעיל :

4 בולמי קוני צהובים, הנמכה של 40 מ"מ , הגדלת ג'אנט ל16" עם צמיגי 205/45

קפיצי אייבאך משלימים את החגיגה.

שוב , הלאנטיס היא בעיקר לקו ישר בשביל הפיתולים , יובל ואביו מתכנים את הפרוייקט הבא , ה405 MI.

• תוכן חדש...