Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לך לא לשים שמן מקורי של היצרן ?

זה עדיף ,יש שמנים שיכולים ליצור בוצה בתוך התיבת הילוכים ולהרוס אותה ,והתיבת הילוכים זה אחד החלקים הכי יקרים ברכב וגם לא מחליפים כל שנה שמן גיר אז כדאי לשים איכותי גם אם זה רכב ישן .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

הבעיה שאני צריך למלא קצת שמן כי המדד בגבול התחתון וזה השמן היחיד שאולי יתאים,זה מה שיש בחניות וזה מה שנאמר בחנויות. עד שאני יוכל למצוא שמן מתאים יותר

פורסם
הבעיה שאני צריך למלא קצת שמן כי המדד בגבול התחתון וזה השמן היחיד שאולי יתאים,זה מה שיש בחניות וזה מה שנאמר בחנויות. עד שאני יוכל למצוא שמן מתאים יותר

מתי החלפתה פעם אחרונה שמן גיר?

פורסם
השמן SuperATF של Conoco יכול להתאים בתור מילוי זמני?

מכיוון שייצרן השמן שציינת לא מפרט האם השמן מתאים למפרטי יונדאי או תואם לשמן המקורי של יונדאי אני ממליץ לך לא להשתמש בשמן הזה.

חפש שמן שמתאים למפרט של הייצרן SPIII

איזה כייף לי :)

פורסם

השמן הוחלף לפני שנה

הבעיה שהיה קצת נזילה של השמן בגלל תקלה במוסך

וכרגע המפלס נמוך, חיפשתי בכל החניות שמן מתאים, אך אין

ולכן הציעו לי את השמן SuperATF למילוי קצת וזמני.

פורסם
השמן הוחלף לפני שנה

הבעיה שהיה קצת נזילה של השמן בגלל תקלה במוסך

וכרגע המפלס נמוך, חיפשתי בכל החניות שמן מתאים, אך אין

ולכן הציעו לי את השמן SuperATF למילוי קצת וזמני.

שאלתה במוסך מורשה?

• תוכן חדש...