Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן למאזדה 6 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מסננים את התקשקשות על הצבע יוצא שה6 היא מכונית בסדר. לא שוס (נשמע כאילו שילוב המנוע והגיר זהה לשילוב שהיה בדגמים הישנים יותר, שיהיה אסון) אבל ממש לא מדשדשת ביחס למתחרותיה. לדעתי, היא עדיפה בהרבה על על הi 30 40, ולא בשל מראה הרבה הרבה יותר נאה. נתוני הדלק עדיין חשודים בעיני (״ראינו נתון 1:16...״) אני גם יכול לראות נתונים זהים, אם אני משייט ללא נגיעה בדוושה (1:20 מישהו?) וברור שזה נתון חסר משמעות. ה1:10, 1:11 נשמע לי כבר יותר מציאותי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יודע למה וואלה בודקים רכבים, חבל על הזמן ועל הכסף שהם מבזבזים כי אני קורא סיקור שאני מחכה לו הרבה זמן, וממש מתבאס לקרוא אותו, גם מהצורת כתיבה וגם מהשטויות שהם כותבים שם.

הם ז**נו את המוח 200 פעם על הצבע של הרכב, זה מה שמשנה להם ? זה מה שיוסיף לו ? הרי מי שמתעניין ברכב וקונה מהחברה יזמין בצבע שהוא אוהב למה לבזבז על זה חצי כתבה, למה במקום זה לא להסביר יותר על המתלים ? מאשר השורה וחצי שאומרים שהבוחן לא מרוצה מהם וזהו...

בקיצור - כבעלים של מאזדה 6 2009 ואחד שממש נדלק על המאזדה 6 החדשה, ביאס אותי לקרוא את המבחן הזה, ולא בגלל שהם ירדו על האוטו - בגלל שהם לא יודעים לבחון רכב ולתת לקורא את מה שהוא באמת מחפש, הם טובים בלחרטט, כשיהיה מבחן אמיתי לרכב הזה, משהו רציני כמו המבחני אופנועים בFULLGAZ ומשהו איכותי, תפתחו פה אשכול :)

עריכה - גם בתמונות הם לא ממש עזרו לנו, 7 תמונות למבחן של רכב זה לא ממצא בכלל.

פורסם

אני טוען מאכזב בגלל שירדו על הרכב מבחינת צבע,נוחות ו...ביצועים. כשמאזדה פרסמה 9.1 שניות ל100, אז נכון שזה בעיקר פוזה של ילדים(לא תמיד) אבל ששומעים שמנוע של רכב מנהלים, בלי טורבו, מגיע ב9 שניות זה מצויין, ואז מגלים שהתאוצה לא ממש שונה לעומת הקודמת. (10.8, אם המוח שלי זוכר נכון).

פורסם

בקיצור - כבעלים של מאזדה 6 2009 ואחד שממש נדלק על המאזדה 6 החדשה, ביאס אותי לקרוא את המבחן הזה

לך לסוכנות מאזדה, תראה את המכונית הזאת בעיניים, תרגיש אותה מבפנים והבאסה תעבור.

המאזדה 6 הפתיעה אותי לטובה, אני לא הרגשתי שום שיעמום או אפרוריות, בסך הכל מדובר ברכב שמשדר רצינות, עמידות עם קריצות ליוקרה ובסה"כ הרושם היבש, מבלי לעשות נסיעת מבחן הוא שמדובר באחת המכוניות הטובות אם לא הטובה ביותר בסגמנט ובמחיר. אני לא התחברתי לכתבת המבחן ב"וואלה".

פורסם

אני פחות מכיר את הסגמנט הזה, אבל בהחלט אפשר למצוא פלסטקים זולים שמרגישים שהם עומדים עוד שניה להתפרק במיוחד בדשבורד למטה ובדלת הנהג (לצורך הדוגמא בגולף 2006 שלי הפלסטיקה עדיפה בעשרות מונים על זאת שבמאזדה).

מצד שני הכפתורים ממש נעימים למגע, העור נראה ומרגיש איכותי, תנוחת הנהיגה מרגישה ממש ספורטיבית (ישיבה נמוכה והגה קטן ושמן) והאבזור רב.

אני גם חיכיתי לכתבה על 6 החדשה מכיוון שאמא שלי הזמינה אחת, אבל רוב הביקורת פחות רלוונטית, היא הזמינה את הדגם הבכיר עם מנוע ה 2.5 וריפוד עור בהיר (ורוב הביקורת מהמבחן הייתה על האפרוריות של תא הנוסעים והמנוע העצל).

מה שקצת מרתיע זה החוות דעת על הנוחות נסיעה, במיוחד כשמכונית מצויידת ב 19", אבל נחכה לביקורת יותר מקיפה (ממילא האוטו מגיע רק באפריל).

אגב, הצבע האדום מהמם, אבל עולם כמנהגו נוהג, דלק מייבאים את האדום רק עם ריפוד שחור אז בלית ברירה הזמנו צבע חוץ שחור על מנת לקבל אינטריור בהיר.

IMG_20130113_130451 (Medium).jpg

IMG_20130113_130455 (Medium).jpg

IMG_20130113_130928 (Medium).jpg

IMG_20130113_130941 (Medium).jpg

IMG_20130113_130949 (Medium).jpg

IMG_20130113_130953 (Medium).jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אין ספק שהדגם המפואר בצבע הנכון נראה מרשים יותר אבל לדעתי גם הפשוט בתמונות בוואלה נראה מצויין, אין ספק שצבע עושה הרבה אבל לדעתי רוב הזמן הוא לא מצליח לבלוע עיצוב מוצלח ומה שיש כאן הוא עיצוב מוצלח מאוד, במיוחד ביחס למתחרות כמו הסופרב הגמלונית וה-B4 שהיא סתם מגודלת וחסרת צורה לדעתי.

מה שיותר מעניין הוא המאזדה 3 שחנתה ליד ה-6 בחניון, לפי הפגוש שלה מדובר בדגם אחרי מתיחת הפנים שעל הנייר משווק כבר חצי שנה בישראל, אני אישית ראיתי אחת כזאת בלבד.

מעניין האם המכירות נעצרו לחלוטין או שחברות הליסינג קיבלו פשוט מלאים עצומים מהדגם הישן.

פורסם

לא עדיף את הסופרב ? המזאדה הזאת לא נראית מושכת כלכך, אולי בגלל שהיא באה ערומה ...מעדיף לרדת בשנתון, ולקחת סופרב 2011 או לחפש דיל טוב לסופרב חדשה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

ממש לא מופתע מתוצאות המבחן.

זה מה שרשמתי בשרשור אחר,

בקיצור, הכתבה בוואלה! דיי תואמת את שהרגשתי בנהיגה על ה CX5.

הרכב נוקשה וקופצני ובאופן כללי לא נוח ונינוח.

התיבה רצה למעלה בהילוכים ובכל פעם כאשר רוצים להאיץ נאלצת להוריד שניים-שלושה הילוכים (ולא עושה זאת בצורה נינוחה).

בנהיגה רגועה המנוע מרגיש אנמי לחלוטין ועושה רושם שלא משנה כמה תלחצו על הדוושה הרכב ממשיך לזחול, אך פתאום, ללא כל התראה הרכב מוריד שלושה הילוכים וקופץ קדימה (בדרך כלל בדיוק מתי שלא צריך..)

הרכב מרגיש אפרורי וקודר מבפנים.

הרכב מרגיש צפוף מבפנים כאשר תורמים לו חלונות קטנים, צבעים כהים והעובדה שרגל ימין תמיד נוגעת בקונסולה.

בקיצור, רכב בינוני למדי, ולדעתי ממש לא מוביל הקבוצה (היה בבעלותי שני אאוטלנדרים 2.4L ולדעתי עדיפים בכל פרמטר).

כל האמור מעלה נכתב על מאזדה CX5, ומה שמעניין לדעתי זה שזה תואם גם את המאזדה 6 החדשה.

מאחר ושילוב מנוע גיר זהים בין המכוניות אז אני בהחלט מסכים עם דעת הכתב של וואלה.

לגבי נוחות הנסיעה, עושה רושם שגם זו דיי זהה ל-CX5, כלומר קופצנית ומטרידה.

נ.ב

הקטע של נהיגה דינמית ברכב משפחתי גדול מעניין אולי 0.1% מהרוכשים הפוטנציאלים, לעומת זאת הנוחות מעניינת את כולם.

אם כך, מדוע יצרנים ממשיכים להקריב את הנוחות לטובת התנהגות דינאמית ברכבים מסיגמנט זה? זה פשוט לא עושה שכל..

פורסם

עולה הרושם שעיקר הביקורת על המבחן הזה של וואלה נובעת מכך שהוא אינו הולם את הציפיות של המבקרים. והאמת היא שאפשר להבין את מי שחולם על האוטו הזה ופתאום באים ומספרים לו שהוא נחמד ויפה, אבל הוא גם לא נוח בנסיעה ושילוב מנוע גיר אצלו אינו מבריק.

פורסם

מבחן ענייני, כתוב היטב. ההתיחסות לצבע בהחלט רלוונטית למי שאוהב מכוניות, מעריך עיצוב וחבל לו על עיצוב מבוזבז ובעיקר- נוהג לקרוא ולא רק לנהוג.

פורסם
שילוב מנוע-גיר ב-6 אמור להיות שונה בהשוואה לCX-5 ודווקא שיפור זה ב-6 (לעומת משחתת המדרכות) קיבל תשבוחות מהגרמנים (AutoMotorUndSport).

מוזר, אתה בטוח בזה שלא מדובר באותו שילוב מנוע-גיר?

לפי carfolio מדובר באותו המנוע בדיוק, אם כי באופן מוזר (ומחשיד) זה אשר נמצא ב-CX5 מספק 15 כ"ס יותר כך בדיוק באותו הסל"ד ונתון המומנט בין שני הרכבים.

לגבי תיבת ההילוכים, אין שום מידע באתר, אך קשה לי להאמין שהיא תיבה שונה לחלוטין או שונה במהותה.

אולי יש שוני ביחסי ההעברה, אך אני מתקשה להאמין שאופן הפעולה שונה (מה גם שזה דיי מסתדר עם דעת הכתב של וואלה).

פורסם

עזבו אתכם ממבחנים. כל הרג'קטים הם דברים סובייקטיביים ולכן רק נסיעת מבחן תבהיר אם הרכב מתאים למישהו או לא. כל תפקיד המבחן הוא לכוון אתכם מה לחפש בנסיעת המבחן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...