Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים בעקבות בעיה במידת הצמיגים אני צריך להחליף רביעיה, אשמח להמלצה על פנצריה מומלצת באיזור.

בנוסף מהי הפרוצדורה לאישור מידה חדשה? לצורך העניין 195/60/15 שנבדקה ואכן מופיעה בספר לרכבי.

תודה למגיבים!

פורסם

גיסין 37 בפ"ת.

מאחורי תחנת הדלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי האישור , מה שאני עשיתי זה

ביקשתי מהיבואן מסמך שמציין איזה מידות מותר לשים על הרכב, (אישור רשמי + חותמת)

הלכתי עם המסמך למכון הרישוי בחולון - לבוחן רכב,

לא נתן לי אישור כי ברוב טיפשותו הבן אדם בקושי יודע לקרוא ולהבין טבלאות,

חיכיתי לבוחן רכב אחר שבדק את המסמך (בדק באוטודאטא של המכון רישוי - תוכנה ששם רשומים כל המידות החוקיות בארץ)

ואישר לי את המידה תוך 5 דקות, אחרי זה הלכתי עם האישור והדפסתי רישיון רכב חדש.

חבר שלי גם שינה מידה אבל במכון טסטים בפתח תקווה איפשהו, לא יודע בדיוק מה הפרוצדורה שם.

עדיף שתתקשר ותשאל (למכון טסטים , כן? :) )

פורסם

מעולה תודה רבה אני אנסה לחסוך לי את הנסיעה לחולון במידה ואין ברירה אז אין מה לעשות.

העיקר לנסוע עם מידה חוקית (חבל לי על הטויו t1r בני שנה חדשים לגמרי...)

פורסם

מדוע אתה לא נוסע עם המידות המקוריות של הרכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כי המידה המקורית היא r14 וזה מרגיש לא טוב בכלל, יש לי כבר גאנטים ל 15 ככה שאני לא רואה סיבה לנסוע על 14, נכון זה יהיה קצת טירטור אבל לחזור ל 14 לא ניראה לי הגיוני.

פורסם

חברים עדכון מהשטח: הציעו לי צמיגי מקסיס במידה 195/60/15 אני כרגע עם טויו t1r הצמיג עולה 370 ליחידה מה אתם אומרים??

אני ירגיש ירידה בנוחות/ איכות?

פורסם

עדכון: נרכשו רביעיית Continental Premium Contact 5 במידה שרציתי - הכל אושר ברישיון.

אני מבסוט עד הגג מהצמיגים - שקטים נוחים הרבה יותר מהטויו שהיו לי (שגם היו בחתך יותר נמוך אז מן הסתם זה משפיע)

חשוב לי לציין לטובה מאד את פנצ'ריית ויקטור בקריית אריה אנשים מאד מאד נחמדים בניצוחו של ויקטור.

:-D

פורסם
צמיגי 2000 לא סגרו?

לא הם עובדים כרגיל.

החנות מאחורי תחנת הדלק פז בגיסין.

ל'

פורסם
עדכון: נרכשו רביעיית Continental Premium Contact 5 במידה שרציתי - הכל אושר ברישיון.

אני מבסוט עד הגג מהצמיגים - שקטים נוחים הרבה יותר מהטויו שהיו לי (שגם היו בחתך יותר נמוך אז מן הסתם זה משפיע)

חשוב לי לציין לטובה מאד את פנצ'ריית ויקטור בקריית אריה אנשים מאד מאד נחמדים בניצוחו של ויקטור.

:-D

אין על ויקטור!

• תוכן חדש...