Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

הנוהל המקובל לשינוי מידת צמיגים ברכב הוא לגשת למכון הרישוי הקרוב לביתך למלא טופס שינוי מידה,

לפי הנתונים והמפרט של הרכב, כמובן, מכון הרישוי מגיש את הטופס החתום למשרד הרישוי, הרישיון הבא מגיע עם המידה החדשה המעודכנת. בהצלחה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
מצטרף להמלצה, תיקון פנצ'ר + איזון 30 ש"ח

אז בגלל השרשור הזה נכנסתי אליו לתקן 3 פנצ'רים במקביל (בחור נחמד הבריג 3 ברגים לצמיגים שלי, ואת הדופן של הצמיג הרביעי הוא ניקב עם אולר כדי שאי אפשר יהיה לתקן).

בלי איזון ובלי כלום, תיקון 3 פנצ'רים עלה לי 135 ש"ח. שזה בדיוק 45 לצמיג.ואנחנו פחות מחודשיים מכתיבת ההודעה שבציטוט.

מול העבודה שלי בהרצליה פיתוח פנצ'ריה שתיקון היה עולה לי 40 ש"ח, שזה מוזר. המיסים בפיתוח פי כמה יותר גבוהים מקרית אריה פ"ת ובכל זאת הוא לוקח יותר על אותה עבודה. לא חשוב. לפחות היה הוגן ואמר שאת הצמיג המנוקב אפשר להשאיר כי אין "בטן" באיזור החתך וחבל להוציא עכשיו כסף על צמיג חדש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מהיכרות של כמה שנים עם ויקטור, יש בדרך כלל יש סיבה הגיונית מדוע דרש מחיר כזה או אחר.

סתם דברים שעולים לי בראש מידת הגאנט, גאנט ברזל מול מגנזיום - שוני בסוגי המשקולות ואני חושב גם שבעלותן (מדבקה לעומת קליפס)

אני מביא לשם את כל רכבי המשפחה רכבים של חברים וחברים מהעבודה וכולם מקבלים שירות מעולה ומחירים טובים.

דרך אגב אם אני אגיד לך שפעם אחת הוא לא דרש ממני כסף בכלל על תיקון פנצר ואיזון (אני מניח שעל סמך נפח העבודה והיכרות של שנים ביננו) , מחר תבוא אליו ותבקש לתקן שלישיית פנצרים בחינם?

פורסם

לא רוצה כלום בחינם, רק שתהיה עלות הגיונית.

אם בהרצליה פיתוח תיקון פאנצ'ר עולה 40 איך בפחון בקריית אריה בפתח תקווה זה עולה יותר ?

ספציפית אצלי לא היה צריך שום איזון ושום משקולות.

לפרק גלגל, לשים מדבקה , לנפח אויר ולהרכיב חזרה.

דרך אגב, כל זה לא אומר שהוא לא אחלה בן אדם ובחור טוב, וזה לא אומר שלא אחזור אליו, רק שבפעם הבאה כשזה יקרה (אם צריך להחליף רביעיית צמיגים למשל) לא אחכה לסוף העבודה כדי לבדוק מה המחיר, ולא אסתמך על שום פורום. אני אבדוק מראש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...