Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו אוכל את זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים שבריא מאד...

הגוג׳י היבש טעים למדי,אחרי יותר משתי כפות מתחיל קצת לצרוב בגרון.

אני קניתי גם שתיל שהצליח יפה מאד ופעמיים שלוש בשנה יש לי עשרות או מאות פירות אדומים ועסיסיים... (גם בולבולים ושאר ציפורים מאד אוהבים....)

אין הרבה מה לומר מעבר לזה,יש המון מידע באינטרנט,לא בטוח עד כמה הדברים מבוססים ועד כמה באמת מדובר במזון ״על״ אבל אם לא מועיל בטח לא מזיק.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פשוט קח גוגי ושתול את הזרעים שבתוכו כחצי סמ ותיק תק הם ינבטו ויתחיל לצמוח לך צמח

שמעתי שלפעמים הוא לא נותן פירות בשנה הראשונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למי ששואל, שתיל ניתן (או לפחות ניתן היה) לרכוש במשתלת ולך בגן שומרון שמתמחה בכל מיני צמחים אקזוטיים.

הם גם נותנים ייעוץ וליווי.

הצמח נכנס לסוג של שלכת בחורף...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

סתם נכנסתי לשירשור. לפי הכותרת חשבתי שמדברים על תשדירי בחירות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קיבלתי. איפה שהוא עדיין יש לי בבית.

לא נפלתי. סתם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
סתם נכנסתי לשירשור. לפי הכותרת חשבתי שמדברים על תשדירי בחירות.

אצלי בהתחלה קפצה איכשהו פרסומת לדיסקברי ב400000

חקרתי את האמא של הפרסומת כדי למצא איפה הקאצ

אחרכך שמתי לב שאני בכלל לא בדף של הפוסט

פורסם

גוג'י ברי טבעי (אטד פראי) נחשב כמזון העל (Super Food) המועדף בעולם

הפסקתי לקרוא אחרי השורה הזאת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נכון כי אתה לא מבין

על חצי רגל: ישנם פירות אקזוטיים שלהם ריכוז גבוהה של אנטי אוקסידנטים, ויטמינים מסויימים וגם חידקים שכן הוכחו כמשפרי בריאות

הם נקראים ״סופר״ כי זה לא עוד שזיף או תפוז וכו׳

זה לא שיש בהם קסם להוציא אנשים מהקבר אבל כן יכולים להיטיב עם הבריאות

ע״ע noni, acai וכו׳

פורסם

טעמתי כמות מזערית לפני אי- אלו שנים (שנתיים-שלוש); טעם חמצמץ- מתקתק- משהו. בהחלט לא נורא.

יצא לי להכיר את הבחורה הנחמדה שמייבאת עם המוצר לארץ (ניקול); אדיבה, סבלנית וחמודה מאוד (נשואה באושר+1, אז תשכחו מזה).

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

לא התעמקתי אם היא מיבאת מותג כלשהו אבל הם נימצאים בכל בית טבע וגם לאחרונה נתקלתי בכמה סופרים רגילים והכל מותגים שונים

סך הכל עוד קרוב משפחה ממשפחת "BERRY" המוכרים כחמוציות, אוכמניות ותותי-יער (שלהם גם סגולות)

טעם די מזכיר חמוציות כשהוא טרי ודי מזכיר צימוקים שהוא מיובש רק עם פחות מתיקות והאמת גם טעם קצת תפל

• תוכן חדש...