Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמות שמן בקורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי קורולה 2008 רובוטית אשר עברה 46.000 ק"מ. טיפול אחרון עשיתי לפני 10חודשים ומאז עשיתי 7.000 ק"מ. היום כאשר בדקתי שמן ראיתי להפתעתי שיש חצי מהכמות (הרכב היה אחרי נסיעה של כ 10 דקות). פעם אחרונה כשבדקתי לפני כחודש היה מלא. האם יכול להיות שזה כתוצאה מקור וצריך לחמם יותר את האוטו או שקורולה אוכלת קצת שמן? יש לציין שקורולה קודמת שלי 2005 לא הייתה אוכלת גרם שמן בין טיפול לטיפול. אודה לתשובתכם.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

בדוק את המפלס לאחר חצי שעה מדימום הרכב. בנוסף ודא כי הרכב עומד על משטח מפולס וישר.

לקורולות עם המנוע שלך אין צריכת שמן חריגה ואם מדובר במנוע תקין אז בדרך כלל אין צורך בהוספת שמן בין טיפול לטיפול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בדוק את המפלס לאחר חצי שעה מדימום הרכב. בנוסף ודא כי הרכב עומד על משטח מפולס וישר.

לקורולות עם המנוע שלך אין צריכת שמן חריגה ואם מדובר במנוע תקין אז בדרך כלל אין צורך בהוספת שמן בין טיפול לטיפול.

איתמר.

תודה על התשובה.

אני ראיתי שאין נזילות לרכב וגם לא יוצא עשן לבן, יש עוד סיבות?

כמו כן אם אתה מכיר המדיד בקורולה זו בעייתי ועובר בתעלה עם עיקולים וכתוצאה מכך הוא יוצא די מרוח בשמן ומאוד קשה להבחין בסימן, יש לך הצעות בנושא?

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

תחנה את האוטו במקום ישר ותבדוק את המפלס בבוקר למחרת .

אז תראה בדיוק את הכמות ללא מריחות .

כעקרון , שמן אפשר לבדוק 10 דקות אחרי כיבוי מנוע בטמפרטורת עבודה .

פשוט יש מכוניות שבמצב הזה כל המדיד מרוח וקשה לראות בדיוק .

פורסם
תחנה את האוטו במקום ישר ותבדוק את המפלס בבוקר למחרת .

אז תראה בדיוק את הכמות ללא מריחות .

כעקרון , שמן אפשר לבדוק 10 דקות אחרי כיבוי מנוע בטמפרטורת עבודה .

פשוט יש מכוניות שבמצב הזה כל המדיד מרוח וקשה לראות בדיוק .

בדקתי שוב והמפלס יותר נמוך מבעבר למרות שאין נזילות ואני די בטוח שהאוטו לא אוכל שמן - 46.000 ק"מ.

TOYOTA COROLLA 2008

• תוכן חדש...