Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם אני רוצה להחליף את הרכב שלי ל מיצובישי לנסר קלאסיק בין השניים 2004-2005 ורצתי לדעת מה תדעכם על הרכב מבחינה מכנית וגם כמובן מבחינה ביצועים וגם אשמח לשמוע המצלצלות על רכבים אחרים התקציב שלי בארך הוא ב 25 אלף שקל

פורסם

מבחינת ביצועים אין משהו מיוחד לספר. הרכב ממוצע במקרה הטוב.

מבחינת אמינות ועלויות אחזקה - קרא כאן. על פי סקר שפורסם לא מזמן, מדובר באחד הרכבים האמינים ביותר.

אופציות טובות נוספות בתקציב הזה - ניסאן אלמרה, סובארו אימפרזה ורנו מגאן.

אם אתה נוהג לרדת עם הרכב לשטח אז גם סוזוקי ויטרה או קיה ספורטאז' מהמודלים הראשונים יכולים לבוא בחשבון. אם לא, פרט קצת יותר על הדרישות שלך כדי שיהיה קל יותר לכוון אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

OK תודה אני יעבור על זה

מבחינה של ביצועים הכוונה היא לכמות הדלקת ולמה שכבר השבתה לי אלו זה התחזוקה שלו

פורסם

יש לי 2008 .

אם חשוב לך צריכת דלק , המיצובישי לא בשבילך .

מצד שני , הרכב מאוד אמין .

אני לא הייתי הולך מיצובישי בגלל צריכת הדלק והגיר העצלן .

פורסם

הבעיה של המיצובישי היא שהיא יחסית לא חזקה וצריך ללחוץ אותה בשביל שתסע (כמובן הכל יחסי) ולכן היא מעט יותר בזבזנית.

הייתי בודק גם את האלמרה, היא יותר זולה לאחזקה וצריכת הדלק שלה, על אף מנוע ה1.8 ממוצעת לחלוטין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרכב מומלץ מאוד למי שמחפש רכב משפחתי אמין וזול לאחזקה.

צריכת דלק ממוצעת של 9 קמ לליטר בנסיעה שרובה עירונית.

עלות ביטוח נמוכה.

אפס תקלות (שנת 2004 ,125000 קילומטר).

אני מטפל במוסך מורשה יבואן ומקבל הנחות יפות (מדיניות היצרן כדי לעודד בעלי רכבים ישנים יחסית להשתמש בחלפים מקוריים)

עדיין לא זול כמו במוסך כללי,אבל שווה את ההפרש.

הרכב מרווח יחסית,נוח ומאובזר (6 כריות אויר ברוב הרכבים).

מנוע מעט חלש שמגובה בגיר זריז עם אופציה לתפעול ידני נותן ביצועים סבירים לנהג משפחתי ממוצע.

מחירו היום ממש משתלם (לקונה...).

יש היצע גדול ולא קשה למצוא אחת שמורה.

אני מעוניין להחליף לרכב גדול יותר אבל אישתי ממש מאוהבת בלאנסר לא מעט בזכות האמינות ולא מאשרת את ההחלפה נכון להיום.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הרכב מומלץ מאוד למי שמחפש רכב משפחתי אמין וזול לאחזקה.

צריכת דלק ממוצעת של 9 קמ לליטר בנסיעה שרובה עירונית.

עלות ביטוח נמוכה.

אפס תקלות (שנת 2004 ,125000 קילומטר).

אני מטפל במוסך מורשה יבואן ומקבל הנחות יפות (מדיניות היצרן כדי לעודד בעלי רכבים ישנים יחסית להשתמש בחלפים מקוריים)

עדיין לא זול כמו במוסך כללי,אבל שווה את ההפרש.

הרכב מרווח יחסית,נוח ומאובזר (6 כריות אויר ברוב הרכבים).

מנוע מעט חלש שמגובה בגיר זריז עם אופציה לתפעול ידני נותן ביצועים סבירים לנהג משפחתי ממוצע.

מחירו היום ממש משתלם (לקונה...).

יש היצע גדול ולא קשה למצוא אחת שמורה.

אני מעוניין להחליף לרכב גדול יותר אבל אישתי ממש מאוהבת בלאנסר, לא מעט בזכות האמינות , ולא מאשרת את ההחלפה נכון להיום.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...