Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

156 מיפלצתית ב-מ' הידיעה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה מ' הידיעה? אין דבר כזה :!:

זה שיש ה' הידיעה זה לא אומר שיש מ' הידיעה :idea:

המשך יום טוב נטול שגיאות שפה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
המשך יום טוב נטול שגיאות שפה.

:mm_yeah: (הכוונה הייתה באופן כללי ולא ספציפית להודעה זו... :roll: )

ולגופו של עניין, היא מדהימה :!:

מה התווסף מעבר ל-GTA, פרט לחישוקים ול-50 כ"ס :?:

גם ל-GTA הנעה לארבעת הגלגלים :?:

MCS 2008

פורסם
נו באמת... :? מ' הידיע זה בצחוק....

קהל קשה...

לאונרדו, אני לא הקהל שלך בערך כמו שאתה לא אמן מבחינת אף אחד :wink:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חוץ מהחישוקים גם הקנף הקידמית והחצאיות שונו,

ושים לב לאגזוזים מאחורה, שניים ענקיים בניפרד בכל צד בניגוד לשניים ביינוניים בצד שמאל.

ל GTA הרגילה הנעה קידמית, למרות שנידמה לי שקראתי שמתוכננת ל GTA בעתיד גם הנעה כפולה, אבל כניראה רק שתצא ה 157.

פורסם

קודם כל, מדובר על ייצור מוגבל של 500 חתיכות לצרכי תקינה, שנית לא מדובר על הנעה מרובעת, אלא על קידמית בלבד בצירוף LSD שנלקח מדור השנה האחרונה של מרוצי הטורינג

שינויים נוספים שנעשו (מעבר להגדלת נפח המנוע ל 3.5 ליטר), הם הפחתת משקל באמצעות מכסה מנוע וכנפיים מתרכובת קלה.

מעבר לכך יש כאן סט-אפ של בילשטיין ואייבך עם כיוונון גובה ובלמי ברמבו מוגדלים (330 מקדימה..)

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

מוזר, באמת קראתי שוב ולא ראיתי שכתוב על הנעה כפולה, הייתי בטוח שראיתי שכן הייה כתוב...

האלפא הזו זו המכונית הנעה קידמית החזקה בעולם?

לא עולה לי בראש אוטו עם הנעה כידמית יותר חזק...

היא הורידה בדיוק 30 ק"ג מהמישקל.

פורסם

news_2002_135_01.jpg

יאוזה :!:

מעניין איך יסתדר הLSD עם עדר של 300 סוסים מקדימה :?

לדעתי הם היו צריכים לעכב את היציאה של הGTAm עד לאחר פיתוח מערכת הנעה לכל הגלגלים.

טל.

פורסם

ETCC הוא לא כזה קוסם גדול, עדיין את תחליף להורדת עומס מציר ההיגוי לדעתי.

חוצמזה היא נראית מעולה, העיצוב המוחצני מזכיר במשהו את מלכת הרפליקות, ה-22B של סובארו.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

חברים - הודעה חשובה!

לאור כמעט הצלחתה של מפלגת עלה ירוק בבחירות, החלטתי לייסד מפלגה חדשה!

מפלגת "LSD לכולם"

אנו נפעל לסיבסוד מחירם של ה- LSD לכל אחד שרוצה אותם!

נפעל למען תקינה של ה- LSD למכוניות סטנדרטיות,

קדימה, אחרי! LSD להמונים!!!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
בהנחה שהם לקחו את הדיפרנציאל הויסקוזי ישירות ממכוניות ה ETCC של השנה החולפת, אני משער שהוא יעמוד בזה....

נמרוד

מבחינה טכנית, אין ספק - השאלה היא עד כמה אוטו כזה יכול להיות נהיג מחוץ לידיים של ג'יובנארדי ולאריני ...

טל.

פורסם

באותו הקשר של אלפה רומאו

אתם יודעים שצריכה לצאת אלפה ספרינט חדשה עם אחורה כמו של הבמוו 745

?

נראית לא רע

פורסם

אחד האלמנטים המוצלחים ביותר כתוספת לאוטו עם הנעה קידמית עם הרבה מאוד כוח : ) :p

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...