Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה ג'וי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב ראשון זול שישמש אותי בתוך העיר, והאמת תמיד חיבבתי את הקורסה 3 דלתות של שנות התשעים (שקוראים לה ג'וי בארץ, מנוע 1.4). אז מה דעתכם על הרכב הזה?

ובכלל למישהוא יש מידע כמה נמכר ממנה בארץ?

תודה מראש לעוזרים 8)

פורסם

הייתה לי פעם JOY מודל 94

קניתי אותה בשנת 99 ומכרתי אותה ב 2002

זה היה רכב כיפי לנהיגה , די זריז לזמנו

לא היו לי תקלות מיוחדות בתקופה שהחזקתי אותה

אני זוכר שלפני שמכרתי אותה התחילו להופיע כמה כתמים חומים קטנים של חלודה באזור המסגרת של החלון האחורי

מאז שמכרתי אותה עברו כבר 11 שנה כך שאין לי מושג מה מצב הרכבים האלו היום.

בכל מקרה לפעמים אני מתגעגע לרכב הזה.

פורסם

אתה מראש הולך על רכב ישן.....

כומר, מוותר על הרבה נוחות ו"פינוקים". אבל זה ניחא - גם אני בעד מינימליזם מסויים.

יקח לך לא מעט זמן לאתר רכב כזה במצב טוב.

כאני כותבת "במצב טוב" - הכוונה לא לק"מ נמוך (למרות שזה תמיד +) ולא לכמות ידיים נמוכה (שגם זה בדרך כלל +),

אלא לרמת תחזוקה שהעניקו לרכב.

רכב ישן -> רכב זול -> בדרך כלל אנשים שמחזיקים אותו לא ישקיעו, מסיבות כלכליות, הרבה מעל למינימום הדרוש.

אז אתה צריך לחפש את הבעלים הפדנט או זה שיש לו סנטימנטים או זה שמבין ברכבים.

וכדאי לך גם - להתחיל להבין במה הולך שם, מתחת למכסה מנוע, על מנת לא ליפול קורבן למוסכניקים.

מהבעיות הנפוצות שהיו לקורסות - נזילות שמן, חלודה.

גיר ידני, כמובן, עדיף ברכבים ישנים.

בהצלחה!

פורסם

בזמנו הכרתי גרסה אוטומטית של הרכב, והיו לה הרבה בעיות. אני מניח שבידניות היו פחות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האמת שלי יש את אותו רכב, זה בא עם מנוע 1.4SI בעל 85 כ"ס , כאשר הקורסות 1.4 הרגילות בעלי 60 כ"ס. בנוסף הדגם הזה הגיע לארץ רק עם גיר ידני, אז אם אתה כמו רוב האנשים פה שאוהבים אוטומט, אז הדגם של ה-5 דלתות היא האופציה היחידה.

ושכחתי לציין, הקורסה הזאת גם מיוחדת מבפנים בהשוואה ל-5 דלתות, הריפוד צבעוני , שעונים צבעוניים , כפתורים של האורות והמזגן צבעוניים, והגה בעל מראה יפה יותר ו-"ספורטיבי", יש לציין שכל זה מיקורי.

בסה"כ אני די מרוצה מהרכב, הוא כיפי לנהיגה, זריז, וגם נראה טוב. השאלה היחידה היא אם תצליח למצוא אחת במצב טוב ושמורה, לי לקח זמן עד שמצאתי, תבדוק ביד-2 יש עכשיו אחת שחורה.

2.jpg

1.jpg

ובכלל למישהוא יש מידע כמה נמכר ממנה בארץ?

מצטרף לשאלה, איך ניתן לדעת?

בהצלחה :mm_yeah:

פורסם
תודה על המידע... מאיזה שנתונים הוא קיים אצלנו בארץ?

יש ממנו שנת 1994 עם מנוע 1.4 (8V), ושנת 1995 1.4(16V) נראה לי.

בנוסף יש את הקורסה GSI, שבאה עם מנוע 1600, זאת נחשבת לקורסה הכי חזקה לדגם הזה, אך אני בספק שתמצא אחת במצב טוב :( .

פורסם

רק לחזק את מה ש O92 אמר:

(שאגב יש לך אופל יפיפייה!)

הייתי הבעלים של קורסה 97 ידנית במשך 4 שנים (60 כ"ס ת 8 שסתומים) רכב עקשן (לטובה), אמין יחסית

אבל רגיש לבעלים שהתעלל בו.

רכב לא זריז לדעתי אבל סחיבה יותר ממעולה...ליווה אותי בכל הארץ מהצפון ועד לדרום עם 4 נוסעים+ציוד+מזגן

גם חסכוני וגם עוקף יפה בצורה מפתיעה הרבה משפחתיות אחרות :)

מושבים הכי נוחים שנתקלתי בהם היו באופל (דיעה אישית)

היו לי 2 כריות אוויר (נהג ולנוסע)

מראות חשמליות וחימום למראות החשמליות (דבר אדיר כשלעצמו)

מאוד אהבתי אבל כפי שנאמר כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת שלא התעללו בה

כי אחרי שהתעללו בה היא הופכת לצרה צרורה ויקרה.

פורסם
יש ממנו שנת 1994 עם מנוע 1.4 (8V), ושנת 1995 1.4(16V) נראה לי.

בנוסף יש את הקורסה GSI, שבאה עם מנוע 1600, זאת נחשבת לקורסה הכי חזקה לדגם הזה, אך אני בספק שתמצא אחת במצב טוב :( .

תיקון קל, דגם עם מנוע 16V נקרא "ספורט", 90 כ"ס, רמת איבזור גבוהה יותר, מעין דגם חצי ספורטיבי מתחת ל GSI.

ג'וי תמיד הייתה עם 8 שסתומים.

פורסם

לפני כשנתיים היתה לי אחת צבע טורקיז שנת 94. המחירון שלה היה גבוה, בסביבות ה-13 אלף ורכשתי אותה ב-9

יתרונות: זריזה מאוד.

חסרונות: אין הגה כח. פשוט נשברות הידיים...

מעבר לכך רכב חמוד ותו לו.

היא נמכרה אחרי כמה חודשים ב-7.5 אלף.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
תיקון קל, דגם עם מנוע 16V נקרא "ספורט", 90 כ"ס, רמת איבזור גבוהה יותר, מעין דגם חצי ספורטיבי מתחת ל GSI.

ג'וי תמיד הייתה עם 8 שסתומים.

צודק, טעות שלי ה-1995 1.4 16V קראו לה ספורט, חוץ מהמנוע השונה, נראה לי שהיא הגיעה בנוסף עם ג'נטים 14" וספויליר של GSI, אני חושב שזה כל השוני.

פורסם

בספורט היו חלונות ומראות חשמל, כנפונים מפלסטיק שחור, וריפוד פנימי רגיל ולא צבעוני כמו בג'וי.

• תוכן חדש...