Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת התכנון העתידי שלי לשיפור המערכת הנוכחית ברכב, תוך כוונה לשמר את המראה מקורי של הדשבורד, ברור לי שלקבלת איכות סאונד טובה אני אהיה חייב לשים גם מנחת.

השאלה היא כזו: מהי רמת ההשקעה הכספית הנדרשת במנחת על מנת שתתקבל אותו איכות סאונד שהיתה מתקבלת אם הייתי שם HU של פיוניר/אלפיין למשל?

תודה.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אף מנחת לא יספק איכות סאונד של הד יוניט איכותי

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

את התוצאה הטובה ביותר עם מערכת OEM אתה תקבל ע"י שימוש

במנחת \פרוססור כמו JBL MS8 או אודיסון BIT1 ,העלות של המכשירים הנ"ל היא באזור 3000 שח

ועקרונית מומלץ להשקיע במכשיר אפטרמרקט איכותי.

פורסם

cl441dsp הוא מנחת פרוססור חצי אקטיבי הוא מבצע אקולציה אוטומטית

מכשיר נוסף באותה רמת מחיר הוא Alpine PXE-H660

עלות המכשירים הנ"ל באזור 1500 שח

החיסרון שלהם ביחס למכשירים עם פרוססור אקטיבי

הוא שהם אינם נותנים לך את האופציה לבצע אקולציה ידנית או חיתוך תדרים

בהתאם לטעמך האישי.

פורסם
http://www.jlaudio.com/cl441dsp-car-audio-oem-integration-98110

ממליץ לך על הדגם הזה, מנחת בין הטובים שיש דיגיטלי

לפי כל מה ששמעתי עליו הוא מוציא סאונד כמו של יציאות RCA מקוריות

לי יש אותו והוא מעולה מוציא סאונד נקי

לא מכיר את המוצר אבל , אני כן רואה שיש לו אופציה של AUX , כך שלמעשה אפשר לעקוף את הAUX של ה HU המקורי ובכך בלהשיג איכות מקסימלית .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
לא מכיר את המוצר אבל , אני כן רואה שיש לו אופציה של AUX , כך שלמעשה אפשר לעקוף את הAUX של ה HU המקורי ובכך בלהשיג איכות מקסימלית .

AUX זו לא איכות מקסימלית. מדיה דיגיטלית זה כן.

יש כלכך הרבה רעשי רקע עם חיבור AUX, זה יכול להטריף אותי.

לא משנה מה מנחת בחיים לא ישמע כמו HU איכותי. הכל מתחיל מהמקור - הרדיו. כל עוד הוא לא מוציא אות איכותי, מה שיצא ברמקולים גם לא יהיה איכותי.

פורסם
AUX זו לא איכות מקסימלית. מדיה דיגיטלית זה כן.

זה קצת קיצונ, תלוי מה מחובר ל AUX . להגיד מדיה דיגיטלית זה הכי איכותי זה גם הכללה מוטעה. יש עדיין פטיפונים כמו ה LYNN , שהתוצאה שהם נותנים גורמת למדיה דיגיטלית להחוויר. ,

וגם לומר מדיה דיגיטלית - אם זה נגן MP3 מאפן תוצרת דילאקסטרים עדיין הוא יתן לך איכות מקסימלית? הרי בסופו של יום אתה מגביר אות אנלוגי, גם המדיה הדיגיטלית שלך הופכת לעוד אות אנלוגי . ולכן הוא שאמרתי תלוי מה אתה מחבר .

בדוגמא לעיל של ה JL AUDIO יש כניסה של RCA , הכוונה שלי היא שהיא תתן איכות מקסימלית (ביחס לאות שיצא מהHU שאין לו PRE_OUT ) .

אגב : ב 3200BT שלי בוודאות שומעים מדיה דיגיטלית שדורשת פיענוח של MP3/AAC פחות טוב מ AUX . כאשר מחברים אייפון דרך ה USB התוצאה היא פחות טובה כאשר אותו אייפון מחובר דרך ה AUX (ב LINE OUT ולא דרך האוזניות )

אני כתבתי לפיונייר העולמית בנושא , והם הפנו אותי לעוזי רדיו .. לא שיצא הרבה מעבר לזה. אבל הדגם הזה היו לו חיי מדף מאוד קצרים ומיד לאחריו הגיע ה 3300 . שהחליף אותו והבנתי כי יחד איתו שודרג כל העסק.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
שום מנחת ומערכת מקורית לא תגיע לאיכות טובה, אפילו לאיכות של hu פשוט.

צר לי אבל אני לא מסכים...

HU פשוט מבחינתי זה איזה זבל סיני שמוכרים ב 300 שקל בכל מיני מקומות ולכן נשמע (לי לפחות) מאד לא סביר שבמכונית שכנראה המערכת המקורית שלה תוצרת בלאופונקט (או משהו דומה) או בכלל במכוניות הנפוצות הנמכרות כיום יחד עם מנחת איכותי בסדר גודל של 1,000 ש"ח ומעלה יתקבל סאונד פחות טוב מאשר עם הזבל הסיני.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

דיברתי על HU פשוט מחברה מוכרת.

וכן HU מקורי ומנחת לא יגיעו לרמה של HU פשוט מחברה מוכרת.

ודרך אגב מנסיון עם HU מקורי של בלאופונקט שהגיעה באלפה ג'ולייטה,גם עם מנחת של אודיסון שמעו על הפנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קשור רק לאיכות של הHU המקורי- יציאות הHI LEVEL כבר מוסיפות רעש מעצם ההגברה שלהם (אפילו במכשיר סופר איכותי- אי אפשר להשוות אות נקי לאות שעבר הגברה).

מה שקורה הוא שמקבלים אות עם עיוות, ומנחיתים אותו חזרה - העיוות יישאר.

כמוכן בחלק מהHU המקוריים עוד הגדילו ראש והכניסו HPF כדי שהאלמנטים הפשוטים שבאו עם האוטו יישמעו יותר טוב-

ברגע שאות כזה הוא אות הכניסה שלך, זה לא ישנה אם תרכיב קומפוננט שמתחיל מ50 הרץ + סאב שמתחיל ב30 הרץ-

בפועל אתה תעבוד על אות שמלכתחילה סונן ל70-80 הרץ ולא משנה מה תעשה, לא תוכל לשחזר את התחום הזה יש מאין.

פורסם
.

כמוכן בחלק מהHU המקוריים עוד הגדילו ראש והכניסו HPF כדי שהאלמנטים הפשוטים שבאו עם האוטו יישמעו יותר טוב-

ברגע שאות כזה הוא אות הכניסה שלךן.

האמת זה ממש ממש מבאס שהיצרנים לא נותנים אופציה אפילו למגבר חיצוני ...

• תוכן חדש...