Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

למה לכל הרוחות כל כך קשה לשים יציאת HDMI???

זה היה יכול להיות מושלם! מושלם, אם רק היתה לדבר הזה יציאת HDMI.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+ 1 , הדבר הראשון שבדקתי זה יציאת אודיו דיגיטלית כל שהיא, כנראה שאנחנו לא קהל היעד.

חוץ מזה , נראה מכשיר נחמד מאד, מעניין כמה עולה .

עריכה : דווקא hdmi יש שם (היציאה השלישית משמאל למטה )

smart-9.jpg

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

אני גם תהיתי אם זה HDMI אבל מצוייר שם בכלל חיבור ללפטופ אז אולי זה מיני USB? למרות שזה באמת נראה כמו חיבור מיני HDMI (או שהתמונה בכלל מטעה אותי?)

אם כן - מבחינתי זה בהחלט יכול להיות הדבר הבא ועלות המוצר היא כנראה זו שתקבע

רק חבל שהמארז דאבל דין CARPC ללוח MINI ITX כבר עושה את דרכו מחו"ל לארץ :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צודקים, טעות שלי :), זה כנראה רק mini usb , אני מתאר לעצמי שאם היה חיבור HDMI אז היו מציינים את זה כמו משמפורט שיש av out .

אדי , אתה לא מבזבז זמן , חבל זה בטח לא :wink:.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

כבר היום ישנם מכשירים סינים מבוססי אנדרואיד, הבעיה איתם שמדובר בחומרה חלשה , מסך באיכות ירודה והכי גרוע, כל באג במכשיר ילווה אותך עד סוף ימיו, אל תצפה לעדכונים שוטפים מהסינים.

פורסם

רגע רגע.. למה להיות מקובעים על HDMI, אופטי וחברים ?

אם יש לו כניסת USB (כמו גם לטאבלטים האחרים), למה לא להשתמש בכרטיסי קול/DAC שפועלים על USB ?

זה אמור להיות טוב משמעותית (פחות טעויות תזמון CLOCK).

השאלה היא האם ניתן להגיע למצב שכל האודיו שמושמע מהמכשיר, ייצא דרך ה USB ? מישהו ?

נו.. אני אני נוסע בסוף החודש לארה"ב - להביא נקסוס + פרוססור ??

...CASKA for life

פורסם

בעאסה! זה דאבל דין!.

לסיירה שלי זה לא יתאים, אבל לסיירה מ89 ומעלה זה יתאים,

2437060024_large.jpg

מה המחיר המשוער שלו בארץ?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...