Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנדרויד 4.0 חדש ב 200 ש"ח?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.tmart.com/I9220-4.0-Android-4.0-Dual-SIM-Quad-band-Wifi-FM-Bluetooth-TV-Touch-Screen-Unlocked-Cell-Phone-Black_p172510.html?cc=ILS

סלולארי ב 200 ש"ח?! הגיוני? לפי המפרט נראה טוב (פרט למשקל העצום, כ 400 גרם...)

אמור לפעול בכל הרשתות. ברור שמדובר במוצר סיני וכנראה לא כל כך איכותי, אבל מצד שני ,במחיר כזה?

פורסם

לא יודע לגבי המוצר הספציפי הזה,

אני יכול לספר לך שאחותי קיבלה "תואם איפון סיני" מתנה והחליפה אותו אחרי פחות משבועיים,

המסך לא הגיב גם ללחיצות החזקות ביותר, והמעבד קירטע ללא סוף,

הייתי מחכה לביקורות של צרכנים אחרים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אתמול בערב הזמנתי טלפון סלולרי סיני העונה לשם ZOPO.

קראתי עליו הרבה ביקורות ו.. וואלה, מסתבר שהוא לא רע.

(לפני כמה חודשים קניתי ONE X ב3000 שח, מכשיר חבל על הזמן, סוף הדרך, קטלני, אממה... כבר שבועיים שהוא נופש לו ביוון עקב תקלת יצרן ידועה, הוא צפוי לחזור בעוד כמה שבועות.)

את zopo zp500+ קניתי ב700 ש"ח שכוללים גם סוללה של 2000mah נוספת + כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה + מגן מסך+ מטען לרכב + נרתיק מעור.

אגב, יש מוצרים סינים יותר טובים ממנו ספציפית, הוא פשוט שילוב של מה שאני צריכה ומחיר נמוך.

אגב 2, יש לחברה שלי את האינפיניטי הסיני של אורנג', המסך יחסית בסדר והוא עושה הכל יחסית בסדר. (לא שווה 1500 שח כשאפשר ב700)

הסינים של היום זה לא הסינים של פעם.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני משתמש ב-JIAYU G3, מכשיר להיט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אתמול בערב הזמנתי טלפון סלולרי סיני העונה לשם ZOPO.

קראתי עליו הרבה ביקורות ו.. וואלה, מסתבר שהוא לא רע.

תשמע, ZOPO הם מעולים ביחס לסינים. יחס עלות-תמורה הוא מעולה והמכשירים שלהם לא רעים בכלל.

אם אני לא טועה יש להם אפילו נציגות רשמית בארץ. זה לא כמו שקונים טלפון ב200 שקל מאמזון..

פורסם

ZOPO? זה חיקוי של OPPO? סיני שהוא חיקוי של סיני... :-)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

400 גרם? זה גם סלולארי וגם נשק להגנה עצמית!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ZOPO? זה חיקוי של OPPO? סיני שהוא חיקוי של סיני... :-)

אין לי מושג אם הוא סיני שהוא חיקוי של סיני, אבל אם הוא חיקוי מוצלח ומכשיר טוב בפני עצמו אז מה זה אומר על הOPPO? :-)

פורסם
400 גרם? זה גם סלולארי וגם נשק להגנה עצמית!

אני יכול לראות את הפרצוף של הגנב שינסה לחטוף דבר כזה מהיד של מישהו/י :lol:

פורסם

לגבי המשקל, בדקתי מספר טלפונים באתר, והמשקלים של כולם דומים. יש אחד שמשקלו חצי קילו.... ייתכן שמתכוונים למשקלשל כל החבילה, כולל מטען, סוללה ואריזה.

בכל אופן, האם המכשיר מתאים לרשת פלאפון? לפי התדרים התשובה היא חיובית אבל לא הבנתי אם גם השיטה מתאימה. רשום:

GSM/GPRS/EDGE/WCDMA850/900/1800/1900/2100MHz

• תוכן חדש...