Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופצייה של טלפון ברכב

כאשר אני לוחץ עליה רשום but not in use

איך אני כן מתקין את האפשרות הזאת? יש לציין שיש לי את הדגם הרגיל לא הלוקשורי...

פורסם

לפי מה שאני זוכר גם בדגם הרגיל יש דיבורית BT

אתה צריך להפעיל את הBT בטלפון ולחפש התקנים, הטלפון יזהה את הדיבורית ותחבר בינהם. אם הוא מבקש קוד אז זה 1234 או 1111. אחרי שהוא מתחבר תגדיר את האוטו בתור התקן מורשה וככה כל פעם שתכנס הטלפון והאוטו יתקשרו בינהם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אולי תוכל באותה הזדמנות לתת לי חוות דעת על הרכב? אחזקה, צריכת דלק, ביטוח, מחלות

וכו׳. תוכל להשיב בשירשור קיים בשם ״ מה הסיפור עם אודי A4" כדי לא להשחיט את הנושא שלך. אודה לך.

גילעד

פורסם

בארץ לא כדאי לקנות המחירים של תואמי המקור הם כמעט 3000 ש"ח

והמקורי עובר את ה 3500 ש"ח

אם את טס לאיזור אירופה או גרמניה תוכל לימצוא את המתאם המקורי ב- 1500 ש"ח(אוליי פחות)

פורסם
בארץ לא כדאי לקנות המחירים של תואמי המקור הם כמעט 3000 ש"ח

והמקורי עובר את ה 3500 ש"ח

אם את טס לאיזור אירופה או גרמניה תוכל לימצוא את המתאם המקורי ב- 1500 ש"ח(אוליי פחות)

אנסה לבדוק באייביי...

פורסם

איזה מודול אני צריך לחפש?

האם זה יתאים?AUDI BLUETOOTH MODULE 8P0 862 335

זה משומש. לטענתו יתאים לכל אאודי בשנתונים 06-11

200 דולר.

פורסם

כשאני חושב על זה גם הבחור שקנה מאיתנו את הA4 2010 התקשר למחרת לשאול איך מחברים את האייפון לדיבורית. יכול להיות שיש איזושהי פרוצדורה אחרת, תנסה להתיעץ עם השירות של צ'מפיון.

אמורה להיות ברכב דיבורית BT כסטנדרט! תנסה להתחבר עם טלפון אחר שאינו אייפון

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...