Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מרבה לקנות באמזון וראיתי רדיו דיסק של פיוניר ניראה טוב עם הרבה אפשריות

http://www.amazon.com/Pioneer-DEH-P7400HD-Mobile-Receiver-MIXTRAX/dp/B006YBQ6OI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357044869&sr=8-1&keywords=pioneer+deh+p7400hd רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו ואם הוא שווה תמחיר

דבר שני רציתי המלצה למגבר 4 ערוצים עד 550 שקל דרך אמזון + משלוח דרך buy2usa

משלוח ימי תודה רבה לעוזרים

פורסם

ואיך הוא במחינת רדיו דיסק בלי שום קשר לתמיכה ברדיו ואם אפשר גם המחצה למגבר אני ישמח תודה לעוזרים

פורסם

להביא מגבר מחו"ל-די בעייתי.

אל תישכח שיש 30 אחוז מיסים שונים על כול מוצר מעל 75 דולר(כול מגבר 4 ערוצים נורמאלי עולה מעל 75$)+עלויות שילוח שגם במשלוח ימי מגיעות ל30$ הופך את העסק ללא ממש משתלם.

המלצה שלי אם התקציב מוגבל פנה לשוק היד שניה בדרך כלל לא מאכזב.

לגבי הרדיו דיסק:

שוב עניין המיסים נכנס

יש לבדוק שתומך בתחנות רדיו של הארץ, בכול מקרה לדעתי מיותר להביא משם רדיו דיסק קנה אחד בסיסי כאן עם כניסת USB ושלום על ישראל יעלה קרוב למה שמצאת עם אחריות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא ענית לי על מה שביקשתי

ביקשתי המלצה על מגבר 3 ערוצים עד 80 דולר באמזון עזוב משתלם לא משתלם פשוט תעזור לי

ורציתי לדעת איך הרדיו דיסק הנל אם הוא טוב כמו הפיוניר המתקדים אני לא רוצה לקנות משו בארץ הכי פשוט של פיוניר עולה 400 פלוס

פורסם

http://outlet.crutchfield.com/p_023GTA470S/Blaupunkt-GTA-470-SF.html?cc=07&tp=35782

לא מכיר את המגבר, ואין לי מושג איך הוא.

מה שכן בלאקנופט זו לפחות חברה שבטח עושה בקרת איכות כלשהי, והמחיר נראה לא רע.

לגבי רדיו דיסק, תבדוק שהוא תומך בתדרים של הארץ ותזמין מה שאתה רוצה.

מגבר 3 ערוצים לא תמצא בתקציב הזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חבר יקר,

אף אחד לא עובד אצלך!

תבדוק איזה מגברים יש באמזון ( אם משם אתה רוצה להביא) תחת תג המחיר אותו אתה רוצה לרכוש את המוצר

והחבר׳ה פה יוכלו להסביר לך מה מומלץ מבניהם ומה היתרונות של אחד מהשני ואתה תעשה את ההחלטה מה מתאים לך.

אתה לא באמת מצפה שניכנס לאמזון ונתחיל לחפש לך מגבר בזמן שאתה יושב רגל על רגל ומחכה לתוצאות נכון?

בהצלחה.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תוכן חדש...