Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק 94 הצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוספות: הרכב הוא רכב שמור מאוד הוחלף לרכב מנוע חדש קומפלט מסוג D16ZC עם שטר מכר בתאריך ה-9.11.12, צ'יפ של אפסולוט , קיט הנמכה של המותג בילשטיין וקפיצי אייבך

הערות: פילטר אוויר פתוח של INJEN כולל צנרת פליטה מלאה מאלומיניום!! ג'אנטים יוקרתיים שילוב ניקל 15' , סאנרוף חשמלי , ריפודי עור חדשים לבנים. הרכב עומד על 160 HP מתחייב בבדיקה על כל בורג ברכב!!!!!

סוג מנוע:בנזין טסט עד: 03-2013 ק"מ: 5,000 צבע הרכב: שחור מטאלי מזגן: כן בעלות נוכחית:פרטית בעלות קודמת: פרטית מוכן להחלפה:לא

מה אומרים???

פורסם
תוספות: הרכב הוא רכב שמור מאוד הוחלף לרכב מנוע חדש קומפלט מסוג D16ZC עם שטר מכר בתאריך ה-9.11.12, צ'יפ של אפסולוט , קיט הנמכה של המותג בילשטיין וקפיצי אייבך

הערות: פילטר אוויר פתוח של INJEN כולל צנרת פליטה מלאה מאלומיניום!! ג'אנטים יוקרתיים שילוב ניקל 15' , סאנרוף חשמלי , ריפודי עור חדשים לבנים. הרכב עומד על 160 HP מתחייב בבדיקה על כל בורג ברכב!!!!!

סוג מנוע:בנזין טסט עד: 03-2013 ק"מ: 5,000 צבע הרכב: שחור מטאלי מזגן: כן בעלות נוכחית:פרטית בעלות קודמת: פרטית מוכן להחלפה:לא

מה אומרים???

היי.

לי יש אוטו כזה כבר כ3 וחצי שנים ואני יכול להגיד לך שהוא כיפי ואמין,אבל ואבל גדול,כמעט כולם עם תאונות שלדה!

המוכר אומר שהוא מתחייב על 160 כוח,אני יכול להבטיח לך שאין לו 160 כוח לא בגלגל ולא במנוע,מהמנועים האלה אי אפשר להוציא 160 כוח בלי לפתוח מנוע,ציפ גם כן לא מוסיף כלום במנועים האלה.

5000 קילומטר? תבדוק כמה הוא עשה לפני.

אם אתה באמת רוצה אוטו כזה,אני מוכר את שלי שנת 93.שלך לי ה"פ אם אתה רציני.

פורסם

איך אני יכול לבדוק כמה הוא עשה ?

קופיוטסט?

160 כוחות גם לא חושב שיש? כמה נראה לך יש?

ובנוסף מאוד מעניין אותי במה הצ׳יפ הזה עוזר ואיפה הוא נמצא.

פורסם
איך אני יכול לבדוק כמה הוא עשה ?

קופיוטסט?

160 כוחות גם לא חושב שיש? כמה נראה לך יש?

תשאל את המוכר כמה האוטו עשה לפני.

לגבי הכוח סוס.130 גג.לי יש צנרת פליטה 2.25 וקיט של סימוטה ואני עומד על 125 כמו ביום שיצא מהמפעל.מה שעושים ציפים במנועים האלה-הורדת סלד כניסת הויטק וביטול הרדליין,דבר שהוא לא מומלץ.לא מוסיף שום דבר,הכול פסיכולוגי.

פורסם
לך יש צ׳יפ ברכב? או שאתה מתנגד לזה.

לי אין ציפ ברכב.לא מתנגד פשוט לא רואה טעם להשקיע כסף בציפ למנוע אטמוספרי.נושא הציפ נחרש רבות וזה ברור שציפ לאטמוספרי זה שטויות !

פורסם

זא לא לגמרי שטויות, במנוע אטמוספרי צ'יפ יכול לתת תוספת קלה (כ5%) להספק ותוספת יותר מורגשת (אך עדיין לא גדולה) למומנט, במחיר של ויתור על חיסכון בדלק, זיהום אוויר, והגדלת עומס על המנוע.

• תוכן חדש...