Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי במספר מקומות המוכרים ציוד צילום.

נתקלתי בעדשה הזו :arrow:

המוצעת למכירה על ידי מעבדות ארליך.

דורשים עליה 573 ש"ח.

מישהו מכיר את העדשה ויכל להמליץ/לשלול?

תודה

ל'

369.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה מצלמה יש לך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איכות די בינונית.

הרבה יותר מוצלחת מהסיגמא המקבילה אבל עדיין לא מספקת לטעמי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המחיר נראה לי מאוד זול בהשוואה לעדשות אחרות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דומני שמדובר בעדשה ללא מנוע מיקוד פנימי - כלומר במצלמה שלך תזקקי למיקוד ידני.

כמוכן החישן במצלמה שלך קטן, כך שלמעשה תקבלי שדה יותר קטן (שוה ערך לאורך מוקד יותר ארוך - 105-450 - במצלמה עם חישן בגודל מלא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחת העדשות הכי גרועות והכי פחות מומלצות של ניקון אי פעם.

עם הd60 שהיא קרופ סנסור, קחי בחשבון שמדובר על 105-450 מ"מ ובלי מייצב תמונה (vr) בטווחים רחוקים (250-450) במהירויות צמצם מתחת ל1/150 התמונה תצא מטושטשת, אלה אם כן את משתמשת בחצובה או שיש לך יציבות של מנתח מוח.

מה עוד, שבעדשה המדוברת אין מנוע פיקוס ואם אין אחד במצלמה (לא בטוח לגבי הd60) אז לא יהיה לך פוקוס אוטומטי, וזה חתיכת קוץ בתחת.

חוץ מזה, אם אני לא טועה לעדשה הזאת יש מאונט מפלסטיק, לא צריך להרחיב.

אם את בכיוון הזה הייתי דווקא כן ממליץ על הסיגמא המקבילה, ב200-300 יש לה אחלה מצב מאקרו, יש לה מנוע פיקוס מובנה, היא אמנם עולה מעט יותר (כשאני בדקתי היה הבדל של בערך 50 דולר לטובת הניקון)

אני בסוף הלכתי על ה18-200 של טמרון בחיזוק של 35 מ"מ 1.8 של ניקון. המחסור במנוע פיקוס לא מפריע לי כי יש לי כזה בגוף (d7000) אבל המחסור במייצב תמונה מורגש במהירויות צמצם נמוכות. (ואני הייתי צלף פעם, אני אמור להיות יציב).

אלא אם כן את חייבת את הטווח של 450מ"מ הייתי ממליץ לשקול את הסיגמא, היא אמנם יקרה יותר, אבל עדיף לחסוך ולקנות עדשה איכותית מאשר כזאת שתתאכזבי מהשימוש בה.

תני לי כמה דקות ואני אמצא לך אחלה ביקורת של העדשה הזאת. כבר חוזר

חלק ראשון:

חלק שני:

* הסיגמא שעליה מדברים בסרטון היא לא הסיגמא שאני מדבר עלייה. זאת שבסרטון יקרה יותר בממש הרבה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ככלל, צודק. אבל אם יכולים או מוכנים להתפשר על דברים מסויימים (כמו מנוע פיקוס, או ייצוב תמונה) אפשר למצוא דברים מעניינים (כמו הטמרון שלי, אני אעלה כמה תמונות שצילמתי איתה לאחרונה).

הניקון המדוברת, אגב, היא לא אחת מאותן מציאות מעניינות.

פורסם

אני בסוף הלכתי על ה18-200 של טמרון בחיזוק של 35 מ"מ 1.8 של ניקון. המחסור במנוע פיקוס לא מפריע לי כי יש לי כזה בגוף (d7000) אבל המחסור במייצב תמונה מורגש במהירויות צמצם נמוכות. (ואני הייתי צלף פעם, אני אמור להיות יציב).

תודה רבה על ההסבר המפורט.

הדרישות שלי הן עדשה עם פוקוס אוטומטי, אין לי חצובה ואני עדין לא מנתחת מוח ; )

כך שאני אזדקק לעזרה.

אני מחפשת עדשה לטווח יותר גדול ממה שיש לי כרגע (18-55).

על מה תמליץ?

*רצוי שהמחיר יהיה סביר, ואני לא שוללת גם משומשות.

תודה

ל'

פורסם

השאלה היא כמה טווח את צריכה. את מצלמת הרבה חיות? כי אם כן הייתי ממליץ על הסיגמא 55-300 (או שזה 70, אני לא זוכר בדיוק) יש כאלה ב300$ שזה לא נורא בכלל, אבל גם כאן אין מייצב תמונה.

לשימוש יומיומי הייתי ממליץ על ה18-105 של ניקון שמגיעה בקיט של הd7000. וגם תוכלי למכור את ה18-55 כי לא באמת יהיה בה צורך.

בלי קשר, אם אנחנו מדברים על עדשות af-s עם vr. המחיר המינימלי הוא בסביבות ה350$. (לא יודע לגבי המחירים בארץ, את כל המחקר שלי עשיתי כאן)

תראי ביקורות ואם תמצאי משהו מעניין תגידי. אם אני אוכל למצוא את זה כאן במחיר נמוך יותר, אני אוכל לעשות משלוח מאחר ואני מגיע לארץ בקרוב.

פורסם
ככלל, צודק. אבל אם יכולים או מוכנים להתפשר על דברים מסויימים (כמו מנוע פיקוס, או ייצוב תמונה)

אני עם פנטקס, הייצוב במצלמה (בחיישן) וגם המנוע.

למי שלא מתכנן לבנות "מערכת" ו/או לשדרג תכופות, המותגים שהם לא קנוניקון מציעים תמורה עדיפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...