Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד נוזל קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי לצפון ובאמצע הדרך ברמזור המד חום החל לתפס לקו האדום שהאוטו היה במצב עמידה ,וכשהתחלתי לנסוע החום שוב ירד למצב נורמלי.

היה לי ברור שחסר לי מים ובתחנת דלק הקרוב עצרתי לבדוק ולהוסיף מים (כולל ניקוז אוויר החוצה)!

בדקתי מאיפה יש לי דליפה ולא מצאתי כלום אפילו לא זכר לדליפה או נזילה .

המשכתי לנסוע וכעבור שעה עגולה שוב האוטו מתחמם ,חסר ליטר מים ברדיאטור והלחץ ברדיאטור היסטרי !!

ושוב אני מחפש מאיפה יש לי דליפה ??? לא מצאתי ..

יש למישהו פיתרון מה עושים במצב כזה ???

JDM :twisted:

פורסם

כנס עם גרר למוסך. מקווה שהמנוע לא ניזוק מהחום ואם ממש יתמזל מזלך, אז גם הרדיאטור לא הספיק להיסדק.

כאשר המנוע מתחמם בעמידה וכשמתחילים לנסוע הוא מתקרר, הבעיה יכולה להיות במאוורר או במנגנון שאחראי על הפעלת המאורר.

פורסם

הנע את הרכב ושים למטה קרטון או משהו נקי ותן לו לעבוד(מלא את המיכל מים עד כמה שצריך ותראה אם מטפטף ותפתח את מכסה המנוע וגם שם תנסה לראות משהו) אם אין כלום, יאללה למוסך אם יש משהו תבדוק מה הסיבה אולי סתם צינור ניסדק או משהו ואז זה יהיה משהו זול

פורסם

פיקסר ומה עם רדיאטור סתום? האם זה לא יגרום להתחממות בעמידה

והתקררות בנסיעה?!

רצוי לגשת קודם למכון רדיאוטורים !

מאוורר לא תקין / לא עובד בוודאי היה ניראה לעיןלבעל הרכב

שמשום מה לא מציין באיזה רכב מדובר?!

ומה עם תרמוסטט שנתפס??!

טיפ: לשם בדיקה באם תרמוסטט תפוס ולא ניפתח,

יש להניע את הרכב כ-5 עד 10 דקות ולבדוק בזהירות,

מתבקשת את חום. של צינור מים עליון +תחתון,

במידה והחום שווה בשני הצינורות. התרמוסטט תקין!

באם צינור עליון קר וצינור תחתון חם, יש להחליף

(לא לבטל לגמרי) טרמוסטט!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איזה גרר ?? האוטו(הונדה esi למי ששאל) נוסע רגיל ולא מתחמם !! הוא מתחמם אחרי נסיעה ממושכת שנאבדים לי מים .

שוב ההתחממות היא בגלל איבוד נוזל קירור ,אין בעיה של טרמוסטט ואין בעיה של סתימה או מאוורר תקול

פשוט אחרי נסיעה ממושכת נעלמים לי מים מהרדיאטור !!

ובדקתי עם קרטון ועם מכסה פתוח וה-כ-ל ולא נמצאה שום דליפה !

יש לציין שהבעיה הזאת חוזרת לי רק בנסיעות ארוכות טווח , שאני נוסע בעיר נסיעות קצרות אין לי שום בעיה של איבוד נוזל קירור .

אומנם בעיה מוזרה ,אבל מחכה לעזרה ממבינים בלבד ..תודה

JDM :twisted:

פורסם
אומנם בעיה מוזרה ,אבל מחכה לעזרה ממבינים בלבד ..תודה
מצטער, לא אני לא מצטער בכלל, אך אין פה אנשים מבינים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...