Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגל הגה בסיטרואן c4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחי קיבל סיטרואן C4 חדשה ונתן לי לנהוג עליה. דבר ראשון שעצבן אותי היה גלגל ההגה המוזר עם פלסטיק ישר בתחתית גלגל ההגה.

השאלה שלי היא למה יש את הדבר המוזר הזה? ראיתי את הדבר הזה בעוד מכוניות. לי בכל מקרה זה לא היה נוח. אני מצרף תמונות כדי שתבינו על מה אני מדבר...

דבר נוסף הוא פתיחת תא המטען - צריך ללחוץ בצורה מאוד מסויימת בצד שמאל של הלחצן בדלת של תא המטען- לא נראה לי תקין, אחי טוען שתקין. מי צודק?

תודה לכל מי שעונה

New-Citroen-C4-02-500x333.jpg

imagesCA8YGIU3.jpg

פורסם

במכוניות נוסעים רגילות, זה עניין של סטיילינג יותר מצורך פרקטי.

ההגה הקטום מגיע ממכוניות מירוץ, הסגנון עבר למכוניות ספורט והגיע גם למשפחתיות.

במכוניות מירוץ כבר שנים רבות ההגה לא עגול. למעשה הוא כבר אינו גלגל.

זה ההגה של הפרארי F1

13962.jpg

הסיבות הן ארגונומיות. תא הנהג צפוף ומרווח הברכיים מצומצם כל כך שההגה העגול הפריע לנהגים.

זה ההגה של הפרארי ברלינטה:

images?q=tbn:ANd9GcQX1hqaynycOJk0JfeXcS2Mkuh7hCJqnAN7yaXccn0OuSXtk1Yn

פורסם

בקשר לתא המטען,זה כניראה שבאמצע הנסיעה לא כול לחיצה תפתח אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במאה הקודמת היתה דעה רווחת ונכונה כי אם אין בעיצוב משהו מוזר - זו אינה סיטרואן.

וצדקו. ב- ZX החביבה שהיתה לי מתגי הפעלת החלונות היו לכיוון חלון הדלת ולא לכיוון הקידמי - נורא לא נוח להפעלה. ואי אפשר היה לשנות את כיוון התושבת. אבל זה לא פגע בהנאה מהרכב כ-10 שנים.

אולי עוד 10 שנים כשהגה כזה יהיה נפוץ תוכל להגיד: ממה אתם מתלהבים - היה לי את זה בסיטרואן כבר מזמן...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...