Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לצופר חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי באמריקאית שבחתימה צופר מקורי טון-נמוך, כמו קול של שדרן רדיו ב5 וחצי בבוקר, אחרי הסיגריה והקפה.

תקין אבל לא מספיק חזק.

כבר נמאס לי מאנשים שמיישרים כיכרות (דו-נתיבי), לוקחים זכות קדימה, מתנהגים כאילו הכביש שלהם, או שסתם נוסעים לאט מאוד בשמאלי.

כל כמה ימים קורה לי שאיזה אגואיסט מיישר כיכר דו-נתיבי (לא משנה באיזה נתיב אני), לאנשים יש בעיה, קשה להם ליסוע לפי הקווים, ואני צריך לתת ברקס.

עכשיו יש לי אמריקאית שלא ממש אכפת לי ממנה, היא טפו טפו טפו יכולה לשבור קירות, הבעיה שהרבה מהמכוניות בכביש יפות וחבל להשאיר להם איזה שקע בפח.

עכשיו לא בצחוק, אני מתעצבן מאוד, כי אני זה שתמיד בסדר, אני מתחשב, גם אורות אני מדליק בימים האלו, כדי שאיזה צדיק-מסדום יראה אותי יותר טוב במראה.

(מקרה מאתמול בלילה, אני נוסע על המותרת בשמאלי (מתכונן לפנות שמאלה), בנאדם מבוגר טס בימני, גם כשהוא רואה משאית עומדת עם אורות מצוקה, והוא טס! התחשבתי בו והאטתי, הגדלתי לו את הסיכוי לחיות, וכמובן שהוא חתך אותי, וברמזור אמר לי תודה, שבמחשבה שניה לא שווה כלום, הייתי צריך לתת לו להפעיל ABS ואז הוא היה נוהג בריכוז יותר גבוה).

אני צריך המלצה לצופר חזק מאוד, אחד שיזעזע אנשים, ככה זה עובד היום, מה שלא בא במוח בא בכוח.

חוקי או לא זה כבר לא מעניין אותי, לפעמים צופר חזק במדינה שלנו יכול להציל חיים. (לפחות בכיכרות, ואם לא, אז להציל את הבלמים והצמיגים שלי).

התקשרתי לחנות חלפים הקרובה לבית, הוא הציע לי אחד שעולה 50 שח עם התקנה, והוא הדגיש שהוא חזק.

כמה חזק אני לא יודע, ולפי המחירים באיביי הוא צריך ליהיות חלש.

את האמת אם הוא יתן לי עוצמה כמו של הצופר שהיה ב406 שמכרתי, אז זה טוב ביחס למחיר. (לפחות כשנהגתי בה, אנשים היו שמים לב אליי).

קישורים מאיביי יתקבלו בברכה.

אין לי בעיה להוציא גם לכיוון ה30$, אבל רק עם המלצה וניסיון עם אותו מוצר.

תודה.

פורסם

לדעתי צופר חזק מדי, עלול להוביל למה שאתה רוצה למנוע - תאונה

יש כאלה שנלחצים מרעש חזק פתאומי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
לדעתי צופר חזק מדי, עלול להוביל למה שאתה רוצה למנוע - תאונה

יש כאלה שנלחצים מרעש חזק פתאומי.

תאמת שלא אכפת לי, גם אני יכול להכנס במדרכה וזה יכול להגיע לאיבוד שליטה, כתוצאה שמישהו מיישר כיכר.

רוב המוצרים הם בעוצמה של צופר של משאית, אם משאית לא מבהילה אנשים, אז גם צופר שאני יקנה לא יבהיל אנשים.

חוץ מזה, עדיף לסמוך על הספק שמישהו יבהל, מאשר שאני יפגע בו ופה כבר אין ספק.

נראה טוב, יש לך ניסיון עם זה?

אם כבר דנים על זה, מאיפה בדרך כלל אני יכול להכניס חוטים לדש-בורד (מהמכסה מנוע), כדי למקם לחצן לצופר הנ"ל?

פורסם
כמובן. זה בעיקר נשמע טוב :-D

אני כנראה יזמין את זה, נראה מה עם המידות ומה מציעים לי פה בחנות חלפים.

http://www.youtube.com/watch?v=icnRMW6P9nc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:twisted: :twisted:

אכזרי.

אחד כזה, כמה חברים ומצלמה, הולכים לאיזור הקבצנים והזונות, ולא מפסיקים לצחוק.

• תוכן חדש...