Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי זיכרון דברים למכירת רכבי הישן. הגיעו קונים מרחוק תוך יממה( אבא בן ואשה שעל שמה ירשם הרכב) התלהבו מהרכב ונתנו 5 אחוז על החשבון. הקונה ביקש תאריך מאוחר להשלים את העסקה ובסוף התפשרנו על כשבועיים והתאריך נרשם בחוזה. במהלך אותם ימים ניסיתי ליצור עימם קשר מספר פעמים בדרך כלל לא ענו. בסוף דיברתי עם הבן שלו (שהוא הראשון שיצר עימי קשר לאחר שפרסמתי את המודעה ) . יום לפני תום המועד ניסיתי שוב לדבר איתם ושוב לא עונים. שלחתי להם סמס לוודא שהם זוכרים ורק אז חזרו אלי וביקשו ארכה של מספר ימים נוספים מעבר למה שסוכם בזיכרון דברים. לצערי הסכמתי. המועד החדש הגיע ושוב אינם עונים ולא מגיעים להשלים את העסקה והעברת הבעלות וכמובן לא טורחים להתקשר. שוב שלחתי סמס ותזכורת אף אחד לא עונה והודעתי להם כי אני מבין שאינם מעוניינים בעסקה ואני מתכוון להמשיך בתהליך המכירה לכל אחד. יש לציין כי במהלך שלושת השבועות שעברו קיבלתי עשרות טלפונים אך כיוון שהרגשתי מחויב אמרתי שהרכב נימכר.

יש לציין כי בזיכרון הדברים נאמר במפורש כי מדובר בהפרה יסודית שלו ואני רשאי לתבוע 10 אחוז נזק ובנוסף יכול לתבוע על הפרתו

מה דעתכם

פורסם
עשיתי זיכרון דברים למכירת רכבי הישן. הגיעו קונים מרחוק תוך יממה( אבא בן ואשה שעל שמה ירשם הרכב) התלהבו מהרכב ונתנו 5 אחוז על החשבון. הקונה ביקש תאריך מאוחר להשלים את העסקה ובסוף התפשרנו על כשבועיים והתאריך נרשם בחוזה. במהלך אותם ימים ניסיתי ליצור עימם קשר מספר פעמים בדרך כלל לא ענו. בסוף דיברתי עם הבן שלו (שהוא הראשון שיצר עימי קשר לאחר שפרסמתי את המודעה ) . יום לפני תום המועד ניסיתי שוב לדבר איתם ושוב לא עונים. שלחתי להם סמס לוודא שהם זוכרים ורק אז חזרו אלי וביקשו ארכה של מספר ימים נוספים מעבר למה שסוכם בזיכרון דברים. לצערי הסכמתי. המועד החדש הגיע ושוב אינם עונים ולא מגיעים להשלים את העסקה והעברת הבעלות וכמובן לא טורחים להתקשר. שוב שלחתי סמס ותזכורת אף אחד לא עונה והודעתי להם כי אני מבין שאינם מעוניינים בעסקה ואני מתכוון להמשיך בתהליך המכירה לכל אחד. יש לציין כי במהלך שלושת השבועות שעברו קיבלתי עשרות טלפונים אך כיוון שהרגשתי מחויב אמרתי שהרכב נימכר.

יש לציין כי בזיכרון הדברים נאמר במפורש כי מדובר בהפרה יסודית שלו ואני רשאי לתבוע 10 אחוז נזק ובנוסף יכול לתבוע על הפרתו

מה דעתכם

עדיף לך לשלוח להם מכתב רשום כדיי לברר אם הם רוצים לבוא לקנות את הרכב

במידה ולא יהיה מענה אז תוכל למכור אותו וכמובן לתבוע אותם

פורסם

אני הייתי מוותר על ה"לתבוע".

מספיק לשלוח להם מכתב רשום שמודיע להם שעקב הפרת ההסכם על ידיהם הרכב יימכר לאדם אחר אלא אם יגיעו להשלים את העסקה עד תאריך (עוד 3-4 ימי עבודה נניח).

שלח את זה ברשום, עדיף בדואר 24 (כדי שיגיע מהר) וזהו.

כשיחלוף המועד מכור את הרכב.

קיבלת 5% שמהווים פיצוי סביר כנראה, לא?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הלואי עלי לקבל 5% וגם למכור את הרכב...

בהחלט.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

שלח מכתב שעקב הפרה יסודית של החוזה

החוזה מבוטל ואתה דורש את תשלום הפיצוי המוסכם עד לתאריך (7 ימים זה מספיק)

אתה שומר לעצמך את הזכות לפעול בכל אמצעי משפטי ובפרט לפי סעיף 81א1 לחוק הוצאה לפועל.

על איזה סכום מדובר ?

• תוכן חדש...