Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוס אנג'לס / לאס וגאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

השבוע אני נוסע ללוס אנגלס ומשם עם רכב ללאס וגאס. ( סה"כ 11 ימים )

אומנם אני נוסע למטרת עבודה אבל להגיע למקומות האלה ולא לנצל את ההזדמנות לקניית חלקים ו/או לראות מוזיאונים מעניינים זו תהיה שטות . זו כאמור הפעם הראשונה שלי באזור זה.

אשמח אם מי מכם שכבר ביקר שם ימליץ על מקומות ואזורים מעניינים ( מוזיאונים ובעיקר חנויות לקניית חלקים לאופנועים וכדו' )

שבוע טוב.

פיאט 128 SL קופה

פורסם
שלום חברים,

השבוע אני נוסע ללוס אנגלס ומשם עם רכב ללאס וגאס. ( סה"כ 11 ימים )

אומנם אני נוסע למטרת עבודה אבל להגיע למקומות האלה ולא לנצל את ההזדמנות לקניית חלקים ו/או לראות מוזיאונים מעניינים זו תהיה שטות . זו כאמור הפעם הראשונה שלי באזור זה.

אשמח אם מי מכם שכבר ביקר שם ימליץ על מקומות ואזורים מעניינים ( מוזיאונים ובעיקר חנויות לקניית חלקים לאופנועים וכדו' )

שבוע טוב.

בתוך מלון אימפריאל (המלון הגרוע ביותר בווגס) יש מוזיאון מדהים בשם Auto Collection

http://www.autocollections.com/

מאחורי המוזיאון מסתתר מנגנון של מכירה , אתה בעצם יכול לקנות כמעט כל אוטו שמוצג בו, אבל כתייר שיש לו כמה שעות פנויות זה אחלה מקום.

יש גם מוזיאון של שלבי )Shelby( ליד המסלול המרוצים Las Vegas Motor Speedway אבל לא ביקרתי בו כי בסה"כ הייתי 36 שעות בעיר החטאים הזאת.

תהנה לך !

פורסם

במידה ואתה רעב במלון ונציה או זה שצמוד אליו גם שם איטלקי יש מסעדה איטלקית משובחת מאוד

שמה בעולם איך לא למבורגיני... וכמו שאתה מבין אתה אוכל בחברת המכוניות שמסביבך ובקומה מתחת מוזיאון

של למבורגיני עם מכוניות כמעט מכל תקופה. ממש מומלץ!

פורסם

בלוס- אנג'לס:

מוזיאון מעניין מאד: Petersen Automotive Museum, 6060 Wilshire Blvd, phone:323-964-6328

יש שם אגף נרחב לאופנועים ולתולדות הקטנועים, וכן אגף "מכוניות מתוך סרטים" (שתי התמונות הראשונות)

סוכנות למכירת רכבי אספנות משופצים, סדנת השיפוץ נמצאת מאחורי החנות. במקום גם חנות למכירת ספרי רכב קלאסיים. שווה ביקור גם בלי לקנות...

נמצאת ב- West Holywood, איזור בילויים ומסעדות (4 התמונות הבאות):

Heritage Classics, 8980 Santa Monica Blvd, West Holywood, Phone 310-657-9699

IMG_9793 (Large).jpg

IMG_9776 (Large).jpg

IMG_9763 (Large).jpg

IMG_9765 (Large).jpg

IMG_9767 (Large).jpg

IMG_9771 (Large).jpg

עודד

• תוכן חדש...