Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחסמתי בטורנטליץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי מנוי ל-USENET הרבה מאוד זמן. אחרי שקיבלתי הזמנה ל-TL, ושיכללתי את אופן הורדת הטורנטים שלי, לא הבנתי איך נתקעתי עם ה-USENET כל הזמן הזה.

עיקר ההורדות שלי הם סדרות, והכל קורה באופן אוטומטי לחלוטין:

תוכנה שרצה במחשב בבית עוקבת אחרי כל הסדרות שסימנתי לה. יוצא פרק חדש? היא מורידה אותו, ובאמצעות growl ו-prowl אני מקבל הודעה על כך לאייפון.

כשהפרק יורד, תוכנה אחרת פותחת אותו (אם צריך), תוכנה אחריה מורידה בשבילו כתוביות באנגלית ובעברית (אם כבר קיימות בעברית), תוכנה שלישית שמה אותו ב-iTunes עם כל ה-meta data שלו בצורה יפה. כל התהליך הזה לוקח חמש דקות ומתבצע כאמור באופן אוטומטי לחלוטין. כשהוא מסתיים, אני מקבל שוב הודעה לאייפון שלי.

מאותו רגע, אני יכול לראות את הפרק בכל טלוויזיה בבית מכל סטרימר שהוא, כולל ה-ATV.

כשאני רוצה להוריד משהו אחר, מכל מחשב בכל מקום, או מהאייפון שלי, אני נכנס ל-TL ומוריד את קובץ הטורנט לחשבון הדרופבוקס שלי. שתי שניות אח"כ אני מקבל הודעה לאייפון שההורדה החלה, וכמובן שעד שאגיע הביתה זה יחכה לי מוכן לצפייה, אחרי שנפתח, צורפו לו כתוביות וכו'.

תהליך אוטומטי פשוט שכזה לא הצלחתי ליצור עם USENET, וכאמור עם TL המהירויות מאוד מאוד קרובות למה שאני מקבל עם USENET גם ככה, כך שגם היתרון הזה לא מאוד משמעותי.

גבר, זה נקרא RSS FEED ויש את זה גם ביוזנט ;)

תוריד ALT.BINZ ותשים .. אצלי זה מכוון על כל הסדרות (דקסטר וכו') .. אני קם בבוקר והפרק כבר מוכן - UNRARD ו GOOD TO GO

ויש אפילו סטרימר ישיר ללא צורך לחכות להורדה.. הכל עניין של חיפוש :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש עצוב שאנשים עוד מבזבזים את זמנם על טורנטים, תלות באחרים, והצורך להעלות משהו.

כשב 11 דולר לחודש הם יכולים לקבל אלפי טרות של מידע (כל סרט, TV SHOW, משחק , אפליקציה וכו' מגיע קודם כל לUSENET ורק אח"כ לטורנט ליץ') והכל בלחיצת כפתור, מבלי הצורך להיות סגור בחוקים מטופשים.

שלא לדבר על המהירות הבלתי מוגבלת ובלתי תלויה (אני עם 100 מגה חיבור מקבל 12 מגה לשניה קבוע)

איך עוד לא עברתם ל USENET .. האם באמת שווה לכם כל הבלאגן הזה מחיר של ארוחה במקדונלדס?

למה לשלם 400 דולר צפונה בשנה למשהו שאפשר להשיג חינם דרך טורנטים?

המהירויות זהות לגמרי דרך טרקרים פרטיים כמו TL והתכנים זמינים תמיד באותו היום שהם יוצאים וגם אין בעיה למצוא תכנים ישנים מלפני שנים, לא מבין מה הטעם לשלם לבלגן שנקרא יוזנט.

גם אם התכנים של יוזנט יוצאים לאוויר שעתיים-שלוש מוקדם יותר, למי זה באמת מזיז משהו במהלך היום יום כשאתה בעבודה רוב היום?

לרוב האנשים זה ממש לא משנה מתי זה יצא כל עוד זה יהיה זמין בערב לצפיה אחרי העבודה.

בנוסף, המחשב של רוב האנשים גם ככה עובד 24/7 אז אין שום בעיה להעלות אחרי זה את מה שהורדת ואף להיות על רטיו כפול.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
גבר, זה נקרא RSS FEED ויש את זה גם ביוזנט ;)

תוריד ALT.BINZ ותשים .. אצלי זה מכוון על כל הסדרות (דקסטר וכו') .. אני קם בבוקר והפרק כבר מוכן - UNRARD ו GOOD TO GO

ויש אפילו סטרימר ישיר ללא צורך לחכות להורדה.. הכל עניין של חיפוש :)

לא, זה הרבה יותר פשוט מהתעסקות עם RSS FEED, וכפי שנאמר כאן, זה גם נוח יותר וגם חוסך כסף. האמן לי שאני מכיר היטב את כל מה שיש ל-USENET להציע. הייתי מנוי כמה שנים.

פורסם
למה לשלם 400 דולר צפונה בשנה למשהו שאפשר להשיג חינם דרך טורנטים?

המהירויות זהות לגמרי דרך טרקרים פרטיים כמו TL והתכנים זמינים תמיד באותו היום שהם יוצאים וגם אין בעיה למצוא תכנים ישנים מלפני שנים, לא מבין מה הטעם לשלם לבלגן שנקרא יוזנט.

גם אם התכנים של יוזנט יוצאים לאוויר שעתיים-שלוש מוקדם יותר, למי זה באמת מזיז משהו במהלך היום יום כשאתה בעבודה רוב היום?

לרוב האנשים זה ממש לא משנה מתי זה יצא כל עוד זה יהיה זמין בערב לצפיה אחרי העבודה.

בנוסף, המחשב של רוב האנשים גם ככה עובד 24/7 אז אין שום בעיה להעלות אחרי זה את מה שהורדת ואף להיות על רטיו כפול.

400 דולר ? אני מוציא בשנה 130 דולר.. לא יודע איך הגעת ל 400

אבל אני מבסוט על כל דולר ודולר. לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד, לא מעלה, אין חוקים, הכל נגיש וישיר..

זה כמו שתגיד שזה סבבה לנסוע בסובארו DL שנת 80, זה חסכוני, ונחמד ויופי וטופי. יש כאלו שמעדיפים אוטו חדש בעלות נוספת.

אז אני מוכן לשלם 11 דולר לחודש בשביל שאוכל להוריד מה שאני רק רוצה, מתי שאני רק רוצה וכו'

ויתרה מזה אני רק אסכם - יש בוודאות פי כמה וכמה יותר תוכן ב USENET מאשר ב TL - ישנם המון דברים שחיפשתי ב TL (כן יש לי חשבון שם עם רטיו מטורף רק למקרה שיום אחד יסגרו את יוזנט .. ) ולא מצאתי, וביוזנט היו. (בעיקר ספרים, תוכנות, ואפילו סדרות ישראליות)

פורסם

דיון נצחי טורנטים VS יוזנט :-D , כתבתי על זה מאמר לפני שנתיים, מאז לא הרבה השתנה (מלבד ההגבלות על הורדות HTTP שדיי הוריד את % השימוש בהורדות הישירות-קריסת MU,RS)

http://www.hometheater.co.il/article02319

לגבי טורנטים וחינם- מיועד למשתמשים צעירים יותר שיש להם זמן "להתעסק" בחיפוש הזמנות לאתרים ובתחזוקת RATIO.

מי שכבר הצליח לשים ידו על טראקר מצליח, יצטרך להשקיע בכיוון כזה או אחר על מנת לשמור שם על RATIO סביר בהתאם לצריכה שלו.

מאוד תלוי באיזה סוגים של חומר מעוניינים למצוא ולאיזה טראקרים יש לכם גישה. (אם אין דרישות סף כגון פס קול DTS MASTER או סדרה בHD בלבד אז אפשרי להשתמש בPUBLIC TRUCKERS-אתרים חופשיים),

בטורנטים יש משתמשים מתקדמים יותר ששוכרים שרת מרוחק (SEEDBOX) בעלות של 10-25 אירו לחודש ומשפרים את הRATIO בטראקרים.

כך שחודש אינטנסיבי של הורדות, נותן לכם "מרווח נשימה" של שנתיים, בלי להתעסק עם UPLOAD . רק להוריד ולהנות.

אם ניקח את TL כרפרנס, אז בחודש אפשרי לעשות שם 4TB UPLOAD ולחיות בשקט.

כמישהו שהשתמש בכל השיטות, אני בהחלט יכול להגיד שאין משהו שלא ניתן למצוא בטורנטים, כל עוד יש לכם גישה לאתרים מתמחים. למשתמשים מתקדמים קשה לי להצביע על חסרון כלשהו.

זמינות של חומר ישן מלפני שנים, זה משהו שלא בהכרח ניתן למצוא היום בUSENET וזה לטעמי היה ונשאר היתרון העיקרי של הפלטפורמה הזו.

מהירות הורדה תלויה בכמות מקורות, בטראקרים פרטיים גם חומר ישן יורד יחסית מהר, חומר חדש במלוא רוחב הפס.

USENET- מיועד למשתמשים שמוכנים לשלם בשביל לקבל תמורה וחומר חדיש וזמין בניצול מלא של רוחב הפס(יש גם ישן אבל עד כמה שאני זוכר לא "הכל" ולפעמים צריך לחכות שאחד המעלים יעלה מחדש, כל העניין של RETENTION כמובן משפיע על הישארות החומר בשרת). עקומת הלימוד יחסית נמוכה, מדריך אחד מספיק להתחיל "לעבוד".

יש עוד המון פרמטרים שסקרתי אז בכתבה, אבל השורה התחתונה היא צרכים מול יכולת/מקורות להשיגם.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

ה-retention אצל ספקי היוזנט הגדולים עומד על סביב 1,500 ימים אחורה, והוא נמצא בקצב עליה מתמיד (כשהצטרפתי לספק הנוכחי שלי לפני שנה וחצי בערך, הוא הציע בערך 1,000 ימי retention וזה נחשב להרבה). תראה לי טורנטים שנשארים עם מספיק seeds כדי שאפשר יהיה להוריד במהירות סבירה, או אפילו להוריד בכלל, אחרי כזאת כמות של זמן באוויר.

באמת ש-40 שקל בשביל הורדות בלתי מוגבלות בחודש לא נשמע לי כמו משהו בלתי סביר.

פורסם

יפה אם כך הם התקדמו גם בנושא הזה.

בטראקרים פרטיים יש לך מקורות מ2006, לדוגמא טראקר HDBITS שסגור למוזמנים מ2008 אחרי שניסו למכור הזמנות שלו בEBAY והנהלת האתר סגרה את האתר לנכנסים חדשים. אחד החוקים של האתר זה להשאיר לפחות UPLOADER אחד על המקור, ורוב המעלים באתר הזה מסקנדינביה או שוכרים שרת של OVH עם 100 מגה סימטרי (יש גם כאלה עם גיגה).

חלילה לא חולק על משתמשי יוזנט, רק אומר שלמי שיש גישה לטראקרים הנכונים בטורנט מנצל את העניין ללא תשלום מצידו. (ההשקעה מתבטאת בעיקר בזמן כרף כניסה לאתרים, ושכירת שרת למספר חודשים שזה סביב ה200 שח. אח"כ זה שנים של שקט. בפעם האחרונה ששכרתי סידבוקס היתה ב2010 לחודשיים, מאז אני מוריד בעיקר HD סרטים/סדרות).

אם לא היתה לי את הגישה לטראקרים, אין ספק שהיתי חוזר ליוזנט.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
זה פשוט לא נכון, וכאמור, הייתי יותר משנתיים חבר ב-TL ועשיתי משם את כל ההורדות שלי.

אמרתי יותר איכותיים מTL, הוא נחשב יחסית פשוט.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...