Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום!

אחי הגדול מתחתן בעוד כמה חודשים,הוא הגיע לשלב של לבחור תקליטן.

חבריו מהעבודההציעו לו שני תקליטנים:תומר ורד ואיתי שדה.

מישהו מכיר אותם או היה באירוע שהם ניגנו שם?

תודה רבה והמשך ערב נעים!

בשיפוצים...

פורסם

מכ---ל התקליטנים שיצא לי לשמוע בארועים (והייתי בהרבה), היה רק אחד שבאמת השאיר אותי עם טעם של עוד

ועם קביעה נחרצת שהוא זה שאני רוצה שיתקלט בחתונה שלי (מתישהו בעתיד הרחוק). פשוט מעולה,יודע לקרוא קהל

לא היה אחד שלא רקד (כולל מבוגרים) והאוירה היתה פשוט שמחה וכיפית: DJ ערן ברנע. באמת מספר אחד.

פורסם

לפני שהתחתנתי הלכנו אני ואישתי לראות את אחד מהתקליטנים שהאולם שלנו המליץ עליו.

הוא היה התקליטן הראשון והאחרון שראינו, כבר מהפגישה הראשונה ראינו שהוא מקצוען אמיתי עם הרבה אנרגיות ואהבה למקצוע. היה קליק מהשיחה הראשונה.

הייתי בהרבה חתונות, וראיתי מקרים שבהם צעירים או מבוגרים פשוט לא עלו לרחבה לרקוד כי המוזיקה לא היתה לטעמם.

הוא הצליח לקרוא את הקהל בכל שלב של הערב ופשוט קלע לטעם המוזיקלי של האורחים בכל שיר ושיר. לא היתה דקה אחת בחתונה שלי שבה רחבת הריקודים לא היתה מלאה (ואצלי היתה חתונה עם יותר מבוגרים מצעירים). הוא פשוט עשה שמח.

לתקליטן קוראים רונן לוי, ואני ממליץ עליו בחום. אין כמוהו.

פורסם

שכחת את הפרט הכי חשוב: לאיזה סגנון מוזיקה אתה מכוון ?

יש כאלו שמומחים בתחום המזרחית, יש כאלו מומחים בתחום האלקטרו ויש כאלו מומחים בתחום להיטי שנות ה60' 70'.

עד שלא תגיד מה אתה רוצה יהיה קשה לשים את האצבע על האיש המתאים למשימה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
שכחת את הפרט הכי חשוב: לאיזה סגנון מוזיקה אתה מכוון ?

יש כאלו שמומחים בתחום המזרחית, יש כאלו מומחים בתחום האלקטרו ויש כאלו מומחים בתחום להיטי שנות ה60' 70'.

עד שלא תגיד מה אתה רוצה יהיה קשה לשים את האצבע על האיש המתאים למשימה.

+1

סגנון המוסיקה מאוד משפיע על איכות הDJ בחתונה.

אני ואישתי במהלך הסידורים לחתונה הלכנו לבדוק מספר תקליטנים ונתקלנו באחד מאוד איכותי בסגנון הדאנס/פופ/האוס:

דיג'יי אלעד וינריב - ממליץ בחום לאחר שראיתי אותו בחי! לצערי לא לקחנו אותו כי במזרחית הוא קצת פחות מעודכן

בחתונה שלי חגגנו עם חברת NO LIMIT בגלל הפן המזרחי באירוע, גם פה ממליץ בחום!

Confidence In Motion

פורסם

צביקה בירן http://www.biran.co.il

היה אצלי בחתונה, בן אדם מדהים, נעים, מקשיב, מכבד איזה רצון שיש לחתן ולכלה ומקצועי מעל ומעבר.

הצליח להרקיד את כולם למרות שהיה לי קהל משולב של מזרחים אשכנזים חילונים דתיים (מאוד אפילו) ומה לא.

מומלץ מאוד!!!!

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

ממי שעלה כאן עד עכשיו הדעות לגבי צביקה חלוקות, ממליץ על איתי שדה כמישהו שידע להתמודד עם כל סוגי הסגנונות.

אנחנו לקחנו את תומר רוקח והיינו מרוצים מכל רגע ( קהל מעורב ולא פשוט, קיבל יד חופשית לכל אורך הערב).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...