Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה חצי שנה אני מגביר מידבאסים של דוטק אקטיבית ע"י מגבר שמוצהר כ75 RMS,

אם אני אחליף למגבר שנותן יותר לדוגמא jbl100.4 הוא נותן 100RMS לערוץ לא?

אז היה שינוי רציני?

לחילופין אשמח לקבל המלצה למגבר שיוכל "להרים" אותם בצורה טובה יותר.

פורסם

תגדיר מה לא מספיק לך? עוצמה? איכות? לדעתי לעבור מהמגבר שלך (בהנחה שזה מה שיש לך בחתימה) ל JBL לא תרגיש הבדלים באיכות,אולי תגיע עם גיין יותר סגור לתוצאה,לא משמעותי.

ממליץ לך אם אתה כבר בקטע של להחליף מגבר,תחליף למשהו יותר איכותי ותבדוק מה שלום הרדיו שלך שזה המקור החשוב למה שאתה מקבל בסופו של דבר.

Scan Speak

פורסם

הHU בסדר עובד ללא בעיות,

אני מחפש קצת יותר עוצמה מקדימה ואולי עוד דחיפה קלה לסאב,

איזה מגבר יכול להתאים? כנראה שה75RMS לדוטק לא מספיק לי.

עוד קצת עוצמה מורגשת יהיה נחמד.

המלצה למגבר?

פורסם

סליחה על הדאבל - אין אפשרות לערוך

אפשר חוות דעת על mac audio zx4500?

לפי נתונים שראיתי הוא מוציא 4*125 - 125RMS נראה לי שיהיה טוב לדוטק,

ו2*300 בגישור יהיה מצויין לסאב.

פורסם

V-18, קניתי אותו חדש לפני כמה שנים (3 בערך) אף פעם לא היה לי בעיות איתו,

דף היצרן (שעדיין קיים אצלי במחסן עם הקרטון) מצהיר שם על 75RMS לערוץ,

אני לא יודע כמה הוא נותן בגישור, אבל לחבר את הדוטק בגישור יבטל לי את הטוויטרים כי הסט מוגבר אקטיבית (בלי קרוס פסיבי)

פורסם

V18? קרדינל?

אל תשווה את זה לJBL אפילו.

אצלי דוטק מוגבר אקטיבית, כול ערוץ מקבל 50 וואט RMS. ושומעים מעולה.

הכול עניין של מגבר אם הוא מחברה טובה האיכות בהתאם כמו בכול דבר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני לא אומר שאין עוצמה או משהו, שומעים טוב, הרבה חברים (אם כי שלא הכי מבינים) אמרו לי ששומעים טוב יפה וחזק,

אבל לפעמים, זה לא מספיק, מכירים את זה שיש איזה שיר שפשוט מוקלט חלש? שלא משנה מה תעשה הוא ישאר נמוך?

במקרה שלי יש הרבה כאלו.

התחלתי לחשוב על באמת לבודד דלתות - הדוטק מוציא אצלי באס נחמד מהדלתות והדלת נהג מקרקשת באופן קבוע כמעט.

כמה חומר צריך בשביל לבודד 2 דלתות + מכסה תא מטעו + מגש?

פורסם

תשמע זה מגבר זול סיני ופשוט לדעתי מינימום עם JBL אמור להיות שיפור.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לעניות דעתי, השיפור הכי שווה לשקל עבורך יהיה בידוד אקוסטי לדלתות.

עם כמה שהמגבר הוא סיני, נראה שהוא עובד לא רע.

הפיכת הדלת לתיבה טובה יותר עבור הרמקול תתן שיפור משמעותי יותר משדרוג המגבר הנוכחי למיין סטרים כלשהו.

מתחדשת*

פורסם

+1 לרומם!

תתחיל בלבודד את הדלתות כמו שצריך ולוודא שהמידבאסים מותקנים כמו שצריך גם כן.

טבעת עץ שעברה שכבת אטימה למים. בידוד בוטילני של שכבת הדלת החיצונית ושכבת הדלת הפנימית כולל סגירת מחיצות ושכבת ספוג קצף או על הדופן הפנימית או על כל הדיפון.

בנוסף לכך תנסה להוציא את המידבאס אל קו הדיפון או אפילו לחשוף אותו.

אני מאמין שאחרי שתעשה את זה - יתכן ולא תחשוב יותר על החלפת המגבר אם כי גם כאן, יש מקום רב לשיפור הן מבחינת הספק הן מבחינת אחוזי עיוות ובמידה ויש שם קרוס אובר שלא ניתן לעקוף אז וודאי ובוודאי שגם מבחינת הקרוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחיל בלבודד את הדלתות כמו שצריך ולוודא שהמידבאסים מותקנים כמו שצריך גם כן.

טבעת עץ שעברה שכבת אטימה למים. בידוד בוטילני של שכבת הדלת החיצונית ושכבת הדלת הפנימית כולל סגירת מחיצות ושכבת ספוג קצף או על הדופן הפנימית או על כל הדיפון.

טבעת עץ שעברה שכבת אטימה למים?

בידוד בוטילני מכיר,

ספוג קצף? - מה זה? לא יצא לי להתקל או שהשם של החומר לא ברור לי.

פורסם

למשוך את הטבעת עץ בפוליאסטר -> אתה יכול גם באפוקסי או בחומר שנקרא "מאריטן" שהוא בעצם פוליאסטר מואץ שמתקשה מעצמו לאחר 24 שעות בחשיפה לאוויר - בקבוק של ליטר עולה כ170 שקלים.

החומר הזה נפלא, מאוד מסריח - בדיוק כמו פוליאסטר - אטמתי איתו (הפעם זה באמת איטום ולא בידוד) את כל מרפסת השמש בדירה שלי - הרצפה נראית מדהים.

הופכים עם החומר הזה דקים מעץ ומשטחי אבן לגימור יותר נקי ואחרי שלוש שכבות, מבריק נוצץ.

לגבי ספוג על בסיס קצף - במילים אחרות דיינאליינר או סטינגר אובר קיל FOAM יהיו דוגמא לסוג החומר.

לגבי שטיחים - דיינא-פאד או סטינגר אובר קיל קארפט יהוו דוגמא טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...