Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי לדעת האם תקין עבור שברולט אופטרה ( חורף , נסיע אך ורק עירונית )

טנק דלק (50 ליטר ) עבור 320 קילומטר ...

:idea:

יפני זה הכי אחי

פורסם

לא ברורה אופי הנסועה שלך וצורת המדידה של כמות המילוי.

בכדי לבצע מדידה מדוייקת עליך למלא מיכל במלואו, לאפס מד קילומטראג' ולמלא שוב את המיכל במלואו. האם תדלקת 50 עגול או 49 נקודה משהו...?

נסיעה עירונית היא הדבר הכי לא מוגדר שקיים. כמה זמן המתנה כלול במדידה. מה העומס על הרכב, מה אופי הנהיגה?

ו 6.4 ק"מ/לליטר, זה יתכן אך די נורא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודלק מדוד 50 ליטר לפני , ותודלק מדוד 50 ליטר לאחר הנורה האדומה.

לכן הגעתי למסקנה של 50 ליטר ב320 ק"מ ..

יפני זה הכי אחי

פורסם

אם ככה,

אז 320 חלקי 50 יוצא 6.4 לליטר..

בטוח שאתה לא טועה בנתונים?

זה נראה כמו האצות חזקות/עמידה בפקקים לזמנים ארוכים

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אופטרה אמנם לא רכב חסכוני, אבל 6.4 ק"מ לליטר זה מוגזם. תדלק בול 50 ליטר ונסעת בול 320 ק"מ? אתה "לוחץ" את הרכב? או נוסע עמוס מאד בפקקים ארוכים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האמת שזה נשמע דיי נוראי.

גם בנסיעה עירונית בלבד לא חושב שאתה אמור לרדת מ 8 ק"מ לליטר אלא אם כן יש לך סגנון נסיעה זללני ביותר או לחלופין שיש משהו לא תקין ברכב.

תבדוק את אחד מהשניים :wink:

פורסם

אם אתה נוסע 2 ק"מ ביום לכל כיוון, אז כן, זה הגיוני.

כשהמנוע קר, צריכת הדלק נוראית. ובכלל, צריכה בעיר היא גרועה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא נשמע הגיוני. בטיוטה שלי אני עושה עם טנק מלא מעל 700 ק"מ

הגיוני וחצי - רכב עם נפח מנוע גדול, נסיעות עירוניות.

למה מצפים ? לצריכת דלק של קטנוע ?

alfa 156 2.5.

פורסם

הגיוני.בשבוע שאשתי נוסעת רק בתוך המושב המליבו עושה 4-3 ק"מ לליטר.לא בודקים צריכה כשנוסעים כל הזמן עם מנוע קר. לפני שהגיע לטמפ עבודה נורמלית אי אפשר להסיק שום מסקנה לגבי הצריכה הרגילה . (1: 8.5)

פורסם

אם באמת הסיפור הוא נסיעות מאד מאד קצרות בעיר עוד לפני שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה הייתי שוקל ללכת ברגל / אוטובוס / אופניים :wink:

פורסם
אם אתה נוסע 2 ק"מ ביום לכל כיוון, אז כן, זה הגיוני.

כשהמנוע קר, צריכת הדלק נוראית. ובכלל, צריכה בעיר היא גרועה.

מצטרף לפיזבן, אני לדוגמא, הנסיעות שלי הם בעיקר נסיעות של 2 ק"מ כל כיוון והרכב צורך בממוצע 1 ל-7 ולפעמים אפילו יותר גרוע, רק מה אני מתדלק רק פעמיים בחודש בממוצע.

מה גם שלפני שעברתי דירה לאיפה שאני גר היום הייתי גר במרחק של 12 ק"מ כל צד ואז הרכב היה צורך 1 ל-10/11.

וגם, היה לי כמה ימים ג'טה 2.0 ומתוך סקרנות בדקתי גם עליה את צריכת הדלק וגם שמה התוצאות היו דומות כלומר 1 ל-7 ומטה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני כעת באזור ה9 ק"מ לליטר עם אופטרה 2006

בסתיו, באותו מסלול עירוני (התנעה, 4 ק"מ עם 4 רמזורים, כיבוי) היתי על כ-11 ק"מ לליטר

ועוד הפעלתי מיזוג לעיתים.

• תוכן חדש...