Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 323 2.0L שנת 2002

רדיו דיסק של קנווד

רמקולים אחורים 6X9 של קנווד 280W

רמקולים קדמים 6.5 של פיונר 170W (מישהו אמר לי שזה לא רמקול אוריגינלי כי הוא כתום ולא כחול)

זוג טויטרים פשוטים ב50 שח שמחוברים בלי קרוסאוור

אני לא מרוצה מהסאונד כי יש מין צליל מתכתי בטרבל

מה לעשות? פשוט לנתק את הטויטרים או לקנות קרוסאוור ולעשות מזה קומפוננט

כל הצעה תתקבל בברכה

נ.ב - בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות גם מגבר

פורסם

כמה אתה מוכן להקציב למשל בשביל קומפוננט במקום הקדמיים שלך?

חוץ מזה הצליל המתכתי שלך בא מהטוויטרים הזולים אבל כמו שרבים יגידו לך להוריד אותם יהיו גם רבים אחרים ואני בניהם שיגידו לך להשאיר כי בטוח שאם תוריד אותם יהיה חסר לך הרבה מהצלילים הגבוהים.

ועדיף צליל יחסית לא טוב מאשר לא בכלל....

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

התקציב שלי הוא בסביבות 1000 שח למגבר (עדיף משומש)

500 שח +- לרמקולים \סאב

היתי רוצה לדעת אם יש טעם לחבר קרוסאוור לרמקולים קידמים וטויטרים הקיימים או שזה סתם בזבוז?

חשבתי על אפשרות להעביר את הרמקולים הקדמים (פיונר 6.5 170W) לדלת האחורית (יש שם מקום מיוחד לרמקולים) מקדימה לקנות קומפוננט ולחבר את המגבר לקומפוננט מקדימה ולסאב את הרמקולים האחורים 6X9 280W ואת הרמקולים שבדלתות האחוריות לחבר לרדיו דיסק - גם זה בזבוז? :?

פורסם

אני מבין שהתקציב שלך עומד על 1500 שקל

אתה יכול לשפר את הסאונד בצורה ממש ממש משמעותית אבל תצטרך טיפה להתאמץ בכסף מקווה שאתה יכול

סאב פיונר 305C מחיר 350 שקל

קומפוננט מורל פולס 550 שקל

כולל תיבה יצא לך 1000 שקל ( אולי ממש ממש טיפה יותר )

מה שנישאר לך זה מגבר אתה יכול להביא גבר יד שניה במחיר נגיד של 700-1000 תלוי כמה אתה מוכן להשקיע

גם ב 700 את יכול למצוא איזה מציאה ואתה תיהיה מרוצה עד השמים סאב מצויין מגבר חזק קומפוננט מצויין

זה בכלל לא יהיה קרוב למה שאתה שומע עכשיו !

פורסם

לאחר שאני יקנה סאב קומפוננט ומגבר יש בכלל טעם להשאיר את הרמקולים האחורים 6X9 280W והרמקולים בדלתות אחוריות 6.5 170W שגם ככה לא יהיו מחוברים למגבר?

פורסם

לרמקולים בדלתות האחוריות אין טעם להשאיר

אבל את האמרקולים ה-280 תשאיר שיתן לך גם צלילים מאחורה למרות שזה

מחובר לרדיו דיסק...זה נותן הרבה...

פורסם

בקשר למערכת שלך הייתי עושה ככה:

קודם כל על התקנה ייקחו לך אני מאמין בסביבות ה200 שקל להתקנה רגילה ואם יש לך קצת לגרד אז תוכל לבנות מערכת כמו שמתן הציע רק שמתן קצת הגזים עם המחירים כלפי מטה

הקומפוננט שהוא הציע עולה 600 שקל והסאב 400 ולבנות תיבה יעלה לך עוד 150-200 שקל.

הוא שכח לציין שיש גם חיווט מסביב שיעלה בערך 100-150 שקל שכולל כבל מינוס,כבל מתח,RCA וחוטים לרמקולים.

ובקשר למגבר לקנות משומש זה אחלה רעיון את יכול פשוט לחפש במדור למכירה פה יש אחלה של מציאות.

ובקשר לרמקולים שקיימים אצלך,הייתי מוריד לגמרי את הפיוניר 170W והטוויטרים ששמת (במידה ואתה הולך להתקין קומפוננט) ומשאיר את ה280W שהוא אחלה רמקול דרך אגב,ואותו הייתי מחבר לרדיו דיסק.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

נשאר לי רק למצוא מישהו שרוצה להחליף את הפיונר 6.5 170W+זוג טויטרים+תוספת כסף בסט קומפוננט

וכמו כן למצוא מגבר משומש איכותי 4 יציאות וסאב מתאים...

פורסם

במחיר של הסאב לא הגזמתי מוכרים אותו ב 350

בקשר לקומפוננט מישהו נתן פה קישור לחנות שמוכרת ב 550

תיבה אמורה לעלות 120 שקל פחות או יותר...בכול מקרה גם תיבה מוכנה תעלה לו 100-150

פורסם

איפה מוכרים סאב 305C ב-350 ש"ח?

בקשר למערכת, הכל יעלה לך בסוף כ-2000+ ש"ח. מעל התקציב שלך אבל שווה את ההשקעה הנוספת.

קומפוננט מורל, סאב פיוניר ומגבר נגיד לאנזר ודומיו..

פורסם
בחיפה יש כמה מתקינים טובים כגון אוטו'ס ,רדיו חיפה,ועוד...

אני בעיקרון מנהריה... יש משהו יותר קרוב מחיפה?

מה אתם חושבים על רדיו יזיד?

• תוכן חדש...