Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הסיפור עם אאודי A4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

מתוך סקרנות וגם מתוך רצון עז לרכישת הרכב, מה הסיפור עם האודי A4 החדשה?

הרכב חתיך, מפנק עם כל האביזרים הדרושים, עור, חימום וזיכרונות ומסך וקסנון וחבילות מנוע שונות מגיע בגרסאות טורבו ו 4/4 ממנועים של 1800 עד 3200 (אולי יש יותר ולא ראיתי) עם 120 כ״ס ועד 260 כ״ס כך שהוא מתאים להמון סוגים של דרישות.

ואני רואה שבשנתונים 08-10 וראיתי גם 11 שיש די הרבה למכירה ובק״מ מאוד נמוך.

פספסתי משהו?! כי על פניו הרכב עושה עלי רושם מדהים!

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב, וזאת רק דעה שלי כמובן, שהסיבה היחידה שמישהו ימכור רכב כזה אחרי תקופה כ"כ קצרה היא שהוא לא מצליח לתחזק אותו (מבחינה כלכלית, כן). הרבה אנשים חוסכים וקונים רכב יוקרתי, הבעיה היא שהם לא לוקחים בחשבון את עלות ההחזקה,

שברכבים גרמניים לא זולה בכלל.

פורסם

אין כאן שום דבר חריג. אם תראה את המצב אצל היריבות (סדרה 3, C CLASS) אז המצב דיי דומה.

זה דבר אופייני, בעלי רכבי יוקרה נוהגים להחליף רכב בתדירות גבוהה.

פורסם

יוקרה זה לא עניין של תג מחיר?

הרכבים בשנתונים 09-10 נמכרים בין 120k ל 160k ונותנים המון ביחס למחיר ולשנתון

פורסם
אני חושב, וזאת רק דעה שלי כמובן, שהסיבה היחידה שמישהו ימכור רכב כזה אחרי תקופה כ"כ קצרה היא שהוא לא מצליח לתחזק אותו (מבחינה כלכלית, כן). הרבה אנשים חוסכים וקונים רכב יוקרתי, הבעיה היא שהם לא לוקחים בחשבון את עלות ההחזקה,

שברכבים גרמניים לא זולה בכלל.

מצטער אבל זאת קלישאה זולה,

ההפך הוא הנכון,רב האנשים נרתעים מלקנות רכב יוקרה גרמני מחשש להוצאות התחזוקה השוטפת ולכן עוברים לרכב הבא,

כלומר יעדיפו םפוקוס 1.6 חדשה מאשר C CLASS בת 3.

דבר שהופך את שוק המשומשות היוקרתיות לשוק חלש יחסית (דיברנו על זה בפורום עשרות פעמים)אלא אם כן יש לך גירסא עם מנוע גדול מאובזרת ואולי גם ידנית כאן המשחק קצת משתנה,כי אלו הדוגמאות שנמכרו ביחידות בודדות ולכן הן מבוקשות מאוד אצל חובבי ההגה.

Porsche 944 turbo

פורסם
יוקרה זה לא עניין של תג מחיר?

הרכבים בשנתונים 09-10 נמכרים בין 120k ל 160k ונותנים המון ביחס למחיר ולשנתון

לא, כי גם רכבים בגיל 10 שיעלו גרושים יחסית יהיה יקר מאד לתחזק. כי אם הולך חלק ואתה צריך לקנות כזה חדש המחיר של אותו החלק עדיין יהיה הרבה יותר יקר מחלק דומה לרכב שבמקור עלה חצי מהרכב שלך.

פורסם

Nimnim

כשאתה אומר קלישאה זה אומר שזה לא נכון ובעצם הרכב לא יקר לתחזוקה כפי שהרבה חושבים? וזאת הסיבה שהם נמנעים מלרכוש רכב כזה בעצם?

פורסם

יש לי חבר שעובד במוסך שמתמחה רק ברכבים מקבוצת VAG, או בעצם כל היום מתקן אודי, לפני כמה חודשים הוא חיפש די הרבה זמן אודי S3 מהצורות החדשות, אחרי שעשה בירורים וראה במו עיניו כמה מהם באות למוסך על תקלות מטומטמות ויקרות להחריד לרכב חדש יחסית, הוא ויתר עליה ומהר.

אז יכול להיות שזאת גם אחד הסיבות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
Nimnim

כשאתה אומר קלישאה זה אומר שזה לא נכון ובעצם הרכב לא יקר לתחזוקה כפי שהרבה חושבים? וזאת הסיבה שהם נמנעים מלרכוש רכב כזה בעצם?

יותר יקר מהממוצע (בעבור סטגמט של A4,סידרה 3 וכו),אך לא כמו שכולם חושבים.

אבל נשאיר את זה בינינו:wink: .

Porsche 944 turbo

פורסם
יש לי חבר שעובד במוסך שמתמחה רק ברכבים מקבוצת VAG, או בעצם כל היום מתקן אודי, לפני כמה חודשים הוא חיפש די הרבה זמן אודי S3 מהצורות החדשות, אחרי שעשה בירורים וראה במו עיניו כמה מהם באות למוסך על תקלות מטומטמות ויקרות להחריד לרכב חדש יחסית, הוא ויתר עליה ומהר.

אז יכול להיות שזאת גם אחד הסיבות.

איזה תקלות? כמה זה יקר זה עניין יחסי.

Porsche 944 turbo

פורסם
ואני רואה שבשנתונים 08-10 וראיתי גם 11 שיש די הרבה למכירה ובק״מ מאוד נמוך.

הבעיה היא שהם לא לוקחים בחשבון את עלות ההחזקה, שברכבים גרמניים לא זולה בכלל.

איזה הפתעות יש מבחינת עלויות לרכב שנמצא באחריות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אאודי סובלות כבר הרבה שנים מסחירות מאוד נמוכה בתור משומשות.

למה? אני מניח שזה שילוב של כמה סיבות, כמו תקלות שהיו בשנים קודמות,

יחד עם יבואן שלא מיהר לפתור בעיות באחריות, ושחט עוד יותר את אלה שכבר

עברו את אותה תקופה. בנוסף, אאודי, בניגוד למה שהרבה רוצים לחשוב, מעולם לא

נחשבה בשוק לרכב יוקרה ברמה של במוו או מרצדס, ולכן גם כמות הרוכשים הפוטנציאלים

נמוכה יותר. לרוב, מי שיסתכל על אאודי, ימצא את מבוקשו בגרסאות זולות יותר של הקונצרן,

כי ממילא הוא לא חיפש רכב יוקרה מנקר עיניים, לעומת רוכשים של רכבי יוקרה אחרים,

שבדרך כלל מה שהם רוצים זה רכב יוקרה במלוא מובן המילה.

פורסם

^לא לגמרי מסכים לדבריך.

אאודי מספקת פתרון באיכות של הפרופלור והכוכב אבל עם פחות להוציא עיניים. חלק גדול מרוכשיה מגיעים אליה מסיבה זו.

אם יוקרה מבחינתך זה הוצאת עיניים - אז אתה צודק.

לגבי יכולות/איכויות דינמיות ופאסיביות - ממש לא מסכים.

כוונתי היא לקשת הדגמים ולא לבחירה מסויימת שבה אחת גוברת על השניה.

ואל תספר לי שאתה מסוגל להוכיח שב.מ.וו אמינה יותר מאאודי...באופן מובהק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אחת הסיבות לשחיקה במכירות מכוניות היוקרה בשוק היד שנייה היא שהפער בין מכונית יוקרה "לסתם" רכב משפחתי, כל הזמן מצטמצם.

אבזור שפעם היה רק נחלתם של רכבי יוקרה, אפשר למצוא בכל מכונית קומפקטית, כנ"ל לגבי מנועים, גירים, איבזור בטיחות וכו'. למעשה, מכונית היוקרה הרבה פעמים איננה יותר מהבסיס של הרכב הקומפקטי עם פלסטיקה יותר יפה.

זה לא מספיק כדי לשכנע מישהו לקנות רכב בן 3 במקום רכב חדש, ובצדק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Oshri, גם אני מתקשה להסכים, בעיקר עם החלק של מיעוט רוכשים פוטנציאלים משום שבשנים האחרונות אאודי מובילה במכירות אל מול מתחרותיה הגרמניות.

לדעתי המסר של אאודי מעט שונה, לא הייתי אומר שפחות יוקרתית מב.מ.וו ומרצדס אבל אולי תדמית צעירה יותר.

בכל מקרה קשה להתעלם מההצלחה של דגמים מסויימים שפשוט נמכרו בכמויות כמו ה-Q5.

• תוכן חדש...