Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הסיפור עם אאודי A4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התשלום בעבור הטסט קשור לקבוצת הרישוי שלה הוא משויך. האודי A4 שייכת לקבוצה 6, אם אני לא טועה ולכן סכום האגרה גבוה כ"כ.

אגרת רישוי יקרה 4.1k נכון ליולי 12.

.

ביזיון!

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כלכלית מדובר בהוצאה ניכרת של כסף, רק על מנת להתחדש.

אני חושב שאם אתה רוצה לעשות לאמך שירות, אתה צריך להזכיר לה שהיא מוציאה הרבה כסף על שנתיים, רק על מנת לנהוג ברכב חדש יותר, כאשר כלכלית יישתלם הרבה יותר להמשיך ולהחזיק את הרכב הקיים. אולי, אחרי שעבדה כל החיים, יש לה דברים טובים וחשובים יותר לאיכות חייה להוציא עליהם את הכסף.

כי בדבר אחד אין ספק, אלא אם אתה נהנה מאוד להתחדש גרידא (או שאמך חובבת מוטוריקה נלהבת), רכישת רכב כל שנתיים איננה התנהלות נבונה כלכלית. מבחינת השכל הישר ניתן להגדיר התנהלות כזו כבזבוז כסף.

כשמסתכלים על זה מבחינה כלכלית נטו אתה צודק ללא ויכוח . אולם לפעמים לאנשים יש שיקולים שהם קצת אחרים.

למען הסר ספק, ב3 שנים באחרונות אני לא ממש גר בבית וקילומטראז שעשיתי באודי הוא אולי 40000 ק"מ מתוך ה20 , וגם חלק גדול מזה היה שלקחתי את אמא לבדיקות/קניות/שאר שימושי הבית. ככה שממש לא מדובר בגחמות שלי להתחדש כל שנתיים. את ההעדפות המוטוריות שלי כבר עשיתי(רמז בסמלון). 2 הרכבים האחרונים שהיא החליפה נבע כתוצאה מצורך להצטמצם מבחינת גודל הרכב. אני מקווה שעם הq הנוכחית היא תישאר כמה שנים טובות

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הבעיה העיקרית של הA4 היא שדינמית היא נופלת משמעותית מהב.מ.וו סדרה 3 (אפילו דור קודם).

אני מכיר את המכונית היטב, גם כי היתה אחת ברשותי כשנה וגם כי יוצא לי לנהוג בה לא מעט בנסיעותי לאירופה, אבל בהשוואה לשלוש שהעלתה חיוך על שפתי כמעט בכל נסיעה, היא די משעממת...

פורסם
ככה שממש לא מדובר בגחמות שלי להתחדש כל שנתיים. את ההעדפות המוטוריות שלי כבר עשיתי(רמז בסמלון). 2

חלילה, לא רמזתי כזה דבר.

פשוט ציינת שזה הרגל משנים וחשבתי שמכאן באה המוטיבציה.

הרבה אנשים נוהגים כך וזה באמת לא כדאי, כלכלית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הבעיה העיקרית של הA4 היא שדינמית היא נופלת משמעותית מהב.מ.וו סדרה 3 (אפילו דור קודם).

אני מכיר את המכונית היטב, גם כי היתה אחת ברשותי כשנה וגם כי יוצא לי לנהוג בה לא מעט בנסיעותי לאירופה, אבל בהשוואה לשלוש שהעלתה חיוך על שפתי כמעט בכל נסיעה, היא די משעממת...

השלוש בהחלט עומדת במחיר עם האודי. הבעיה היא שהוא רכב של ערסים/עבריינים זאת הסיבה היחידה שקשה לי לראות את עצמי בה, בדיוק כמו שבגיל 18 היה לי קשה לדמיין את עצמי בהונדה סיויק

פורסם
הבעיה היא שהוא רכב של ערסים/עבריינים זאת הסיבה היחידה שקשה לי לראות את עצמי בה, בדיוק כמו שבגיל 18 היה לי קשה לדמיין את עצמי בהונדה סיויק

תנוח דעתך, היא כבר לא. הב.מ.וו הנחשבות בפלח השוק הזה הן סדרות בכירות יותר ודגמי X5/X6.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

^ יקירי, המציאות במקום בו אני גר בצפון כנראה שונה משלך.

פורסם

עידן, אני מאותו החור כמוהו, ואני מבין אותו לגמרי. הסטיגמה משמעותית יותר חזקה שם.

כשאתה נותן שירות לתושבי העיר ופרנסתך תלויה בהם, יש חשיבות לנראות שלך. לי אישית לא הייתה שום בעיה לרכוש BMW אם עדיין הייתי גר שם, אבל זה כי אני יכול להרשות לעצמי לשים קצוץ על מה אנשים חושבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למה לקנות אאודי במחיר מופקע כשאפשר לקבל את אותה השלדה, מנוע וגיר ובטח עוד כמה מכלולים ברכב זול הרבה יותר?

פורסם

למה?

1. כי איכות הגימור טובה יותר (יש מי שזה משנה לו)

2. שופוני (תפיסת המיתוג של ה-Audi על ידך ועל ידי סביבתך).

3. לרב השלדות והמנועים החדשים מוצגים קודם כל בדגמי הפרימיום.

4. הפרשי הכסף אינם משמעותיים, לרמת ההכנסה שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה לקנות אאודי במחיר מופקע כשאפשר לקבל את אותה השלדה, מנוע וגיר ובטח עוד כמה מכלולים ברכב זול הרבה יותר?

התחושה באודי הרבה יותר שקטה ונעימה מברכב עממי. יחד עם זאת, ה-A4 נמכרת במחיר גבוה, יחסית לתמורה.

לדעתי, סידרה 3 עדיפה עליה לאין ערוך ומנסיעה בוולוו S60 החדשה, גם היא יותר מהנה ויפה ולא פחות איכותית מה-A4. החסרון הגדול הוא במושב האחורי הצפוף שלה.

• תוכן חדש...