Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית אמינה עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר הרחבת המשפחה הגיע גם הזמן "להרחיב" את הרכב.

מחפש רכב בקטגורית המשפחתיות הקטנות, העונות על הדרישות הבאות:

שנתון - מינימום 2008.

אמינות - כמה שפחות תקלות ידועות לשמצה וכזה שיוכל לשרת אותי כמה שנים טובות.(בהתחשב בכך שזה הולך להיות הרכב שאיתו נוסעים את מירב הנסיעות המשפחתיות.)

נוחות - תא נוסעים מרווח ובגז' מספיק גדול לעגלה+אקסטרות כמו קניות.

האופציות שבחנתי בינתיים: יונדאי I 30/25, סוזוקי SX4, טויוטה אוריס, מיצובישי לנסר, קיה פורטה.

המלצות בעד/נגד?

תודה מראש

פורסם

שלום og24,

נראה שהתמקדת באופציות מצוינות שבהחלט יכולות להתאים הן לתקציב שהגדרת והן לדרישה למרווח או לשנתון מינימלי.

יונדאי i25 היא משפחתית קטנה והיא נחשבת לחצי קטגוריה מתחת ל-i30 ול-i35. יש לה תא מטען גדול יחסית ומושב אחורי מרווח אבל שים לב שהמנוע קטן יותר (1.4 ליטר ברוב הרכבים) כך שגם מבחינת ביצועים היא קצת פחות זריזה מהאחרות שציינת.

יונדאי i30 היא מכונית משפחתית מצוינת אך אם מדובר על רכב בו תזדקקו גם למקום לעגלות ילדים אני ממליצה לבחון את דגם הסטיישן, i30cw. יש לו תא מטען ענק שבוודאי יענה לכל דרישותיכם.

טויוטה אוריס חסכונית מאוד בדלק ואולי אפילו החסכונית ביותר מבין הרכבים שציינת. שים לב כי בתקציבך ייכנסו רכבים ממודל 2008-9 פחות או יותר, שהם הדגמים עם הגיר הרובוטי שלחלק מהנהגים קשה יותר להתרגל אליו.

מיצובישי לנסר היא מכונית אמינה מאוד, נוחה מאוד ויש לה מושב אחורי מאוד מרווח. מבחינת ביצועים גם היא קצת חלשה, בגלל שיש לה מנוע 1,500 סמ"ק ולא 1,600 סמ"ק כמו בשאר הרכבים.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

היי

בהחלט גם ממליץ להוסיף את הניסן טידה לרשימה ,רכב אמין מאוד עם מנוע 1600 שנחשב חסכוני יחסית בקטגוריית המשפחתיות ויכול לענות יפה לדרישותיך ,בתקציב שלך תוכל למצוא בחברות הליסינג רכב כזה במצב טוב שנתון 2009.

מכיוון שיש עגלות בגדלים שונים כיום ,תמיד מומלץ לבדוק אם העגלה נכנסת לתא המטען ,כול שאר הרכבים שהזכרת גם הם מצוינים בשביל מה שאתה צריך.

בהצלחה

פורסם

מה חברי הפורום חושבים על רכישה דרך ליסינג?

יש מציאות?

או סיכוי קלוש למצוא רכב שתואם איכות של רכב מפרטי...?

פורסם

תיתן מבט גם על הקורולה 2009 אוט'.

אם אתה שואל אותי תקנה רק רכב מליסינג בקילומטר סביר עם היסטוריית טיפולים ואחריות.

מפרטי יכול להיות שלא טופל בזמן מטעמי תקציב,זמן,זילול וכו' ובוודאי לא תקבל אחריות.

בהצלחה.

פורסם

גם רכב מפרטי אני בודק לעומק, ובודק טיפולים מול המוסך.

הבעיה היא באופן הנהיגה. עד כמה שידוע לי נהגים פרטיים יותר שומרים על הרכב או "עדינים" עם הרכב.

לנהגי ליסינג יש פחות בעיה "לדפוק" ברקסים, לסוע על דרך לא דרך, לא להאט לפי במפרים וכו'.

לגבי הקורולה - אכן אחלה רכב אבל מעל התקציב שלי.

תודה בכל אופן!

• תוכן חדש...