Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלבים ותינוקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם יש פה חברים שנולדו להם ילדים כאשר היה כלב בבית ואם כן, אז איך הסיפור הזה עבד?

אשתי היקרה צריכה ללדת בשבועות הקרובים ולנו יש בולדוג צרפתי חמוד מסורס בן שנה וקצת, על הכלב אין לי תלונות אבל הוא כן אוהב לשחק בכל מובן המילה, כמו כל בולדוג צרפתי גם הוא "קצת" שובב.

לאחרונה צצו כל מיני חששות קלות לגבי ההסתגלות של הכלב, איך אפשר למנוע ממנו לקנא?

האם כדאי לעשות כל מאמץ שלא ייפגשו בתקופה הראשונה?

אשמח לכל טיפ :-D

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש ה-מון חומר בעניין ברשת והרבה יידע צבור.

http://www.clalit.co.il/HE-IL/Women/birth_to_one_year/baby+care/articles/dog_baby.htm

אישית אין לי מה לתרום, את הכלבה שלי לקחתי שהילדה היתה בת 4, והקושי הכי גדול איתה (עם הכלבה) היה לדאוג שהיא לא תתייחס לילדה כמו כבשה, ותפיל אותה כל פעם שהיא מתרחקת יותר מדי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לאחרונה נולדה לנו בת ראשונה ויש לנו כלבה בבית.

כשהחזרנו מבית החולים אני נשארתי עם הילדה מאחור, ואישתי נכנסה הבייתה והרעיפה חום ואהבה על הכלבה (שלא ראתה אותה מספר ימים).

לאחר מכן אני נכנסתי עם התינוקת בטבעיות הבייתה והתיחסתי כרגיל אל הכלבה.

הכלבה ריחרחה קצת את הילדה והמשיכה לה בחייה. חשוב מאוד לא להזניח את הכלב, כל עוד הוא לא ירגיש זנוח וירגיש שאוהבים אותו הוא יבין את מעמדו החדש.

גם לא להרחיק אותו בכח מהתינוק שלכם וכן לאפשר לו להתקרב ולרחרח בנוכחותכם.

בהצלחה

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כמו שציינו פה חשוב מאוד לא להזניח את הכלב וזה בהחלט קשה בהתחלה אבל אחר זה פשוט תענוג,יש לתינוק/ת צעצוע משוכלל שלא משעמם אף פעם:wink:.

:fadein:
פורסם

בגדול לא צריכה להיות שום בעיה, כלב הוא חיית להקה והוא צריך לקבל את הרכש החדש כעוד חבר להקה, צריך לבדוק האם הכלב מבין את מיקומו בלהקה (אחרון בתור, תמיד) יש כלבים שאוטומטית מבינים את זה ויש כאלה שצריך להבהיר להם את זה

מהתיאור שלך לא צריכה להיות בעיה, תשומת לב תמנע בעיה עוד לפני שהיא צצה.

הכלב יהיה סקרן ואין למנוע ממנו להריח ולהיות חבר של התינוק, להפך.

הבהרה, מעולם לא גידלתי ילדים אישית, כלבים דווקא כן, ויש לי חברים עם ילדים שגדלו מהרגע הראשון עם כלב אחד (או יותר) בבית

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

השנאוצרית שלי אימצה את הבן הבכור כבנה ממש והיתה מעירה אותנו אם לא שמענן שהוא בוכה בלילה, היתה נוהמת על תינוקות שעיצבנו אותו...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איזה מוזר.

כולם מדברים על מה שעובר על הכלב, שלא יקנא, שיקבל יחס.

אני דווקה חשבתי שהחששות הם יותר לכיוון של התינוק.

שנולדה לי הבת (לא מזמן) חיפשנו גן\משפחתון בגיל 5 חודשים.

והיתה גננת שמאוד יתחברנו אליה ולגן אבל היה לה כלב ולי זה מאוד מאוד הפריע.

לא יסתדר לי שמסתובב כלב יחד עם הילדים (כלב קטן)

לעולם לא היה לי כלב בבית, אך שהיה לנו כלב הוא תמיד היה בחצר והיתה הפרדה ברורה בין החצר לבית, הוא לא היה נכנס הביתה.

פורסם
איזה מוזר.

כולם מדברים על מה שעובר על הכלב, שלא יקנא, שיקבל יחס.

אני דווקה חשבתי שהחששות הם יותר לכיוון של התינוק.

אני רק אציין שהחשש הוא מזה שהכלב יקנא כי זה יכול לגרום לו בסופו של דבר לתת ביס לילדה - וזה כמובן החשש הגדול.

אם הכלב יהיה רגוע ויקבל את השינוי הזה בצורה טובה, אז הכל יהיה בסדר והילדה תגדל בבית עם כלב, שככה אני גדלתי וככה תמיד רציתי שילדיי יגדלו.

לקחתי את העצות שלכם, תודה רבה!!

פורסם

ד"א - אתם חוששים מהכלב - ואפשר להבין למה, אבל להביא בחשבון שאחים גדולים צעירים עלולים להיות לא פחות מסוכנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היתה נוהמת על תינוקות שעיצבנו אותו...

זה, למשל, מאוד מדאיג.

כלב יכול לפרש משחק בין ילדים כאלימות ולהגן על הילד "שלו".

לכן, לעולם לא להשאיר ילדים קטנים עם הכלב בלי השגחה.

פלג - לגדל כלב בחצר בלבד נראה לי מאוד עצוב, אבל אין לזה קשר שכלב קטן לא צריך להסתובב בין תינוקות, ללא השגחה צמודה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמו שכבר כתבו, מאוד חשוב שהכלב ימשיך לקבל תשומת לב משניכם.

אם יש מצב, תביא מהבית חולים (או שתביא מהבית לבית חולים), איזו מגבת/שמיכה עם ריח של התינוק.

שים את זה במקום מרבץ של הכלב.

ככה כשהתינוק יגיע, הריח לא יהיה זר לכלב.

כמו Arilou אמר, תן לאשתך לעלות ראשונה הבייתה ולתת איזה 10 דקות של תשומת לב לכלב. אפשר לשלב מתן צ'ופרים. זה תמיד עושה להם טוב.

אם יש מצב, אז אחרי תשומת הלב שהיא מעניקה לכלב, שתוריד אותו לטיול קצר ואז תעלו כולכם ביחד הבייתה.

ככה המפגש הראשוני עם התינוק ילווה בחוויה טובה של טיול ותשומת לב.

אמנם השלב הזה עוד רחוק, אבל אפשר ואפילו רצוי להרגיל את הכלב להצקות העתידיות של הילד.

לקחת צ'ופרים ולהתחיל "להציק" לכלב כמו שהילד עלול להציק לו בהמשך.

למשוך לו בעדינות באוזן ומיד לתת צ'ופר. (כמובן שלתת צ'ופר רק אם התגובה של הכלב היא לא אגרסבית).

לצבוט אותו בעדינות בלחי ומיד צ'ופר.

למעוך לו בעדינות את האף ומיד לתת לו צ'ופר.

זאת על מנת לגרום לכלב להבין שמשהו לא נעים, מלווה במשהו נעים וטעים.

האם יש לכלב צעצועים שהם שלו?

במידה וכן, איך הוא מגיב אם אתם לוקחים את הצעצועים האלה?

איך הכלב מגיב אם אתם מתקרבים/מכניסים יד לאוכל בזמן שהוא אוכל?

אם הכלב לא מראה סימני דומיננטיות/רכושנות, אני לא רואה סיבה לחשש. (דרך המחשב כמובן! אמנם אני מאלף, אך ללא מפגש פיזי עם הכלב לעולם אין לדעת בוודאות כיצד יגיב!)

פלג_

מחקרים מוכיחים שמערכת החיסון של ילדים שגדלו עם חיות מחמד חזקה בכ 20% מאלו של ילדים שלא.

מעבר לזה, הוכח שילדים שגדלים עם חיות בכלל וכלבים בפרט, טובים יותר ביצירת קשרים חברתיים.

אז חד משמעית, השילוב הזה של ילד וכלב הוא שילוב מומלץ!

לא רואה שום סיבה להפריד בין השניים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
...היתה נוהמת על תינוקות שעיצבנו אותו...

כן כבר ראיתי שאמרו שזה לא תקין, רוצה לחזק, כמו שאמרתי כלב תמיד צריך להבין שמקומו אחרון בשרשרת

יש לי גם חתול בבית, למשל פעם אחת כשהכלבה אכלה החתול בא להריח מה היא עושה, היא עשתה חצי סימן של נהמה

באותה שניה היא הועפה הצידה, הושמה במקום שלה וצפתה בחתול מריח את האוכל שלה רבע שעה

מאז היא לא מנסה אפילו לנהום על מישהו שמתקרב אליה לאוכל

כלב לא נוהם על אף אחד בשום מצב ואם הוא רק מראה סימן שכזה צריך לתת חיזוק שלילי על המקום.

היא כן משחקת עם החתול ויש קולות של משחק כולל נביחות, לא לבלבל בינהם, זה מותר ולגיטימי, קולות של דומיננטיות? NO WAY

פלג_, אם אני צריך לבחור גן, ויש אחד מבריק מצוחצך ומדוגם ואחד שפחות אבל עם 2 כלבים ו 4 חתולים, אני הולך על הגן עם החיות

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

נכון, זה באמת מדאיג אבל שם זה נעצר.

רק רציתי להראות שלא הכל דבש והכלב תמיד זורם עם התינוק והשינוי במצב.

לעולם לא השארתי אותם בלי השגחה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הערת אגב: ילדים שגדלים עם כלבים מפתחים מערכת חיסונית חזקה יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שחכתי לציין זאת.

אך הגן עם הכלב הוא הגן שניבחר8)

לא בגלל הכלב, בגלל הגן והגננת, אני שמח לשמוע שיש לזה גם יתרונות.

בכל מקרה אני כבר התרגלתי לעניין, הילדה גם מאוד מאוד אוהבת לשחק עם הכלב.

אך לא היה לי פשוט להתרגל לזה, שהיתי מכניס את הילדה היה מטריד אותי שהיא מתקרבת לילדה.

אגב זה ממש לא מתוך פחד שהכלב יעשה לה משהו, רק מפחינה הגיינית.

לי זה מפריעה שאני רואה שכלב מלקק מישהו בפנים\בפה, למרות שהגנת נמנעת מיזה כמה שיותר.

• תוכן חדש...