Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הווקס שהומלץ לי, של חברת מגיוורס,

ויש לי גם מטלית מיקרופייבר.

איך אני מורח? עם הידיים?

אני יודע שצריך לנגב עם המטלית מיקרופייבר אבל עד עכשיו לא הבנתי איך מורחים.

אשמח להסבר. 8)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למרוח עם מטלית מיקרופייבר שניה בתנועות משולשות\מתומנות\מקווקוות או מה שרק תבחר. זה הכל. להשאיר לאיחוי בזמן שנאמר על האריזה לפני ניגוב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא צריך עם היידים,מקפל את המטלית כדי שיהיה נוח לאחיזה,מורח קצת ווקס עליה ומורח על הרכב בתנועות מעגליות,מחכה כ דקה עד שהוא מתייבש ועם מטלית מיקרו אחרת מוריד את השאריות.

-אלון הקדמת אותי-.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש דבבר שנקרא ספוג מריחה http://www.ebay.com/itm/Top-12-pcs-Hand-Soft-Wax-Sponge-Pad-Buffer-Pad-for-Car-Detailing-Care-Wash-Clean-/181036957125?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a26a4bdc5&vxp=mtr

כמו זה. אתה שם על זה קצת ווקס ומורח על כול החלקי הרכב, שכבה דקה לא עבה.

שזה מתייבש (בדרך כלל החלק שמרחת עליו ראשון כבר יתייבש עד שתסיים למרוח על כול האוטו) אתה עובר על זה עם מטלית כותנה או מיקרופיבר בתנועות סיבוביות ומסיר את הווקס שהתייבש. זה הכול לא קשה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני מרחתי את הווקס עם חולצת טריקו ישנה שכבה דקה אחידה על כל הרכב, חיכיתי כמה דקות שיתייבש ואז פשוט הורדתי את השכבה היבשה עם חולצת טריקו ישנה יבשה... יצא מדהים וחידש ממש את הצבע..

שים לב אם יש לך פלסטיקם שחורים על הרכב (כגון ידיות או פלסטיק מסביב לחלון או כל דבר) לא למרוח על הפלסטיק כי זה משאיר סימנים נוראיים!

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
יש דבבר שנקרא ספוג מריחה http://www.ebay.com/itm/Top-12-pcs-Hand-Soft-Wax-Sponge-Pad-Buffer-Pad-for-Car-Detailing-Care-Wash-Clean-/181036957125?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a26a4bdc5&vxp=mtr

כמו זה. אתה שם על זה קצת ווקס ומורח על כול החלקי הרכב, שכבה דקה לא עבה.

שזה מתייבש (בדרך כלל החלק שמרחת עליו ראשון כבר יתייבש עד שתסיים למרוח על כול האוטו) אתה עובר על זה עם מטלית כותנה או מיקרופיבר בתנועות סיבוביות ומסיר את הווקס שהתייבש. זה הכול לא קשה.

אם אותה סוג מטלית אני מורח וגם מנגב?

פורסם

לא!

תשתמש במטלית אחת למריחה ואחרת, יבשה לניגוב/הברקה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא!

תשתמש במטלית אחת למריחה ואחרת, יבשה לניגוב/הברקה.

כן ברור שלא באותה מטלית, השאלה שלי אם להשתמש אם אותה סוג מטלית...?

האם המטלית הזאת טובה למריחה וניגוב ?

http://www.ebay.com/itm/Top-12-pcs-Hand-Soft-Wax-Sponge-Pad-Buffer-Pad-for-Car-Detailing-Care-Wash-Clean-/181036957125?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a26a4bdc5&vxp=mtr

ראיתי באחד הסרטונים שצריך לכסות עם סרט הדבקה את החלקים החשופים

ראה סרטון:

האם זה הכרחי

פורסם
אני מרחתי את הווקס עם חולצת טריקו ישנה שכבה דקה אחידה על כל הרכב, חיכיתי כמה דקות שיתייבש ואז פשוט הורדתי את השכבה היבשה עם חולצת טריקו ישנה יבשה... יצא מדהים וחידש ממש את הצבע..

שים לב אם יש לך פלסטיקם שחורים על הרכב (כגון ידיות או פלסטיק מסביב לחלון או כל דבר) לא למרוח על הפלסטיק כי זה משאיר סימנים נוראיים!

במידה ואתה לא לובש חולצות מיקרופייבר, אתה יוצר סווירלים שתראה בעתיד כשהם יתרבו.

כן ברור שלא באותה מטלית, השאלה שלי אם להשתמש אם אותה סוג מטלית...?

האם המטלית הזאת טובה למריחה וניגוב ?

http://www.ebay.com/itm/Top-12-pcs-Hand-Soft-Wax-Sponge-Pad-Buffer-Pad-for-Car-Detailing-Care-Wash-Clean-/181036957125?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a26a4bdc5&vxp=mtr

ראיתי באחד הסרטונים שצריך לכסות עם סרט הדבקה את החלקים החשופים

ראה סרטון:

האם זה הכרחי

יש להשתמש במטלית מיקרופייבר, גם ליישום וגם לניגוב.

אתה הבאת קישור לספוג יישום. זה דבר מעולה ליישום, נוח ועדין לצבע.

אין צורך לכסות חלקים חשופים. בתקופת הטרטל וקס היה צורך לכסות גומיות ופלסטיקים כי הווקס היה יוצר מעין לכלוך לבן עליהם שהיה קשה להוריד. עם הווקסים האיכותיים יותר זה לא קורה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אתה ממליץ לי לא להשתמש במטליות בקישור שנתתי לך ב EBAY

שוב, הבאת ספוגים עגולים ליישום, לא מטליות.

הם מתאימים לשלב של מריחת הווקס על הפח. הם מעולים. נוחים יותר ממטלית מיקרופייבר למריחת הווקס.

אבל הם לא מתאימים לניגוב הווקס. תשתמש בספוג מאיביי למרוח את הווקס ובמטלית מיקרופייבר לניגוב הוקס.

פורסם

יש האומרים שעדיף למרוח את הוקס בתנועה קווית. לדוגמא מכיוון השמשה לכיוון הטמבון.

זה דיי הגיוני כשהעיקרון שעומד מאוחרי זה, זה שכאשר מורחים את הוקס בתנועה סיבובית ויש ליכלוך, גרגר חול, או משהו שלא שמים אליו לב יווצרו סוורלים ויהיה ניתן לזהות אותן מכל זוית, לעומת זאת אם אותו לכלוך, גרגר חול יהיה כשאשר מורחים בתנועה קווית יהיו פחות זויות שניתן יהיה לראות את השריטות שהוא יוצר.

בגלל העיקרון הזה, גם כשאני שוטף את הרכב אני תמיד עובד לאותו כיוון.

פורסם

לפי דעתי אין טעם בספוגים או מטליות אולי זה יותר אסתטי או נוח אבל אותו האפקט ניתן גם במריחה בעזרת הידיים. לפחות זה מה שאני עשיתי,לפני כ3 שעות ביצעתי ווקס לרכב באותו אופן הדרך שתיארתי,מריחה בידיים,המתנה של כ-5דקות לייבוש והברקה ע״י מטלית מיקרופייבר,לפי מה שהספקתי לראות כי כבר ניהיה די חשוך התוצאה כמעט מושלמת!

image.jpg

• תוכן חדש...