Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידת מגבים + המלצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סקודה פאביה שנת 2010, מישהו יכול לעזור ולהגיד לי מה מידת המגבים (קדמיים ואחוריים), ולתת המלצה במחיר סביר?(לא יותר מ-100 שקל על הכל)

תודה מראש ושבת שלום :)

פורסם

1. מה הבעיה לקחת מטר ולמדוד את המגבים?

2. 3 מגבים ב-100 שקלים זהו מחיר נמוך למדי. רוב הסיכויים שבמחיר הזה תמצא מגבים סיניים זולים שיחזיקו בערך עד החורף הבא מקסימום.

פורסם

אני מעדיף לשים מגבים פשוטים ולהחליף כל שנה

במילא השמש בארץ תהרוס/תפורר/תייבש גם את המגבים היקרים ביותר. (לא אני לא מתכוון להוציא אותם בקיץ)

פורסם

קניתי מצ'מפיון מוטורס מגבים קדמיים בתחילת חורף שעבר ב- 104 ש"ח לזוג. המגבים לא מקוריים (אם כי נראים מבחינה ויזואלית כאלה), הרעישו בעבודה כמעט על ההתחלה והיום זה של הנהג מקפץ על השמשה ולא מנגב טוב - אני אחליף אותו עם זה של הנוסע כדי שאני אוכל לסיים את החורף הזה לפחות. בקיץ הרכב תחת כיסוי כך שאין עליו שמש. על מגב אחורי הם רצו 60 ש"ח לא כולל מע"מ, אז לא רכשתי.

על הפיאט (הרכב הקודם שלי) שמתי מגב קדמי של בוש, ואח"כ של אמריקן איגל והייתי מרוצה - ניגב טוב ולא הרעיש, אז תנסה לקנות של 'בוש' למשל. לגבי המידות אם אני לא טועה ואל תיקח אותי במילה, זה 21 אינץ' כל אחד (המידה זהה לשניהם).

המגבים המקוריים שהגיעו עם הרכב מצ'כיה היו מושלמים, ניגבו מעולה ובחיים לא הרעישו. הלוואי והייתי יכול להשיג כאלה או לפחות לדעת מי היצרן שייצר אותם.

פורסם

אני משלם 20/25 ש"ח על מגבים עלומי שם

לא עושים בעיות ולא מרעישים. כל שנה מחליף שווה ל 100 ש"ח שאתם משלמים

על מגבים "איכותיים" שהשמש הישראלית "תקרע להם את הצורה" בלאו הכי במקסימום שנתיים.

שוב כל אחד עושה את החישובים שלו -אם הרכב שלי היה רוב הזמן במקום מוצל? הייתי אולי חושב אחרת

פורסם

כן המגבים המקוריים החזיקו לי שלוש שנים!!!! באמת שעשו עבודה מושלמת(האוטו לא נוסע הרבה אבל בכל זאת...) עכשיו הם על הפנים מרעישים ולא מנגבים בצורה סבירה אפילו, אבל את שלהם הם כבר עשו :)

יוגב זאת הסיבה שאני לא רוצה להשקיע סתם על מגבים שהם כביכול "איכותיים" כי זה לא משנה בכל מקרה אני כנראה אצטרך להחליף אותם בחורף הבא.

STIO תודה על המידה, אני אלך במוצש נחליף :)

פורסם

תקנה סיניים פשוטים, הם עושים אחלה עבודה ברובם.

חשוב להסתכל על מצב הגומי ועל תאריך הייצור. (גם המגב הסיני שרכשתי במקום הבוש יש לו גומי אפור אבל בינתיים מנגב לא רע).

פורסם

לפותח השרשור - אחרי שאתה קונה את המגבים וניגש להחליף אותם, שים לב ללחצן הבטחון שנמצא על החיבור בין הזרוע למגב, בלי שתלחץ זה לא ייצא. אח"כ משוך את הצ'ופצ'יק כלפי מעלה כדי להוציא את המגב עצמו ותרכיב בסדר הפוך.

שים מטלית עבה או מגבת על השמשה באזור המגב, כדי שאם בטעות תיתן מכה והזרוע תעוף לשמשה כשהמגב בחוץ, לא יקרה לשמשה כלום והיא לא תישבר לך.

שים לב שהמידות שכתבתי הם למגבים הקדמיים בלבד, את האחורי אני חושב שגם ככה לא תצליח להשיג.

פורסם

במשך שנים לא חשבתי להשקיע במגבים עד שהחורף הזה טיפלתי ברכב וראיתי מגבים פשוטים רגילים ולצידם בוש ב 80 ש"ח, כבר מהגשם הראשון הבנתי את ההבדל, לא מרעישים ומשאירים חלון נקי לחלוטין.

אני מאמין שעם הסינים זה מזל אם תיפול על מגב טוב אבל שווה להשקיע 80 ש"ח בבוש תוצרת גרמניה ובמידה ולא יצלח את הקיץ בטוח שאקנה שוב בוש.

פורסם

מגבים של בוש עושים את אותה העבודה כמו מגב סיני מחברת american eagle וכדומה, ההבדל היחיד כמעט הוא זה שתשלם כפול. עם השמש שלנו מגבים לא מחזיקים יותר משנה +-. אז כל מי שקונה מגבים במחירים מעבר ל 100 ש"ח לדעתי בזבוז.

החזקתי עם VISION שעלו משהו כמו 40 שקל שנתיים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...