Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

yogev20,senior585

מוצרים הזמניתי דרך החנות gymshop.co.il נסעתי במיוחד לחיפה ורכשתי ישירות מהם,יש להם אפשרות להזמין דרך האתר וישלחו לך לבית.

קצת הסבר על המוצרים נתחיל משמואל לימין.

1. CORRECTION COMPOUN- קאומפאונד פוליש גס לתיקון פגמים וסוירלס מתאים לעבודה עם פדים ממיקרופייבר.

2.METAL POLISH-אין צורך לפרט גם ככה ברור למה הוא מיועד..

3.Ultra Cut 105 -פוליש גס לעבודה עם פדים רגילים כמו למשל (Lace Cantry ).

4. SHINE SUPREME - תרסיס להגנה והברקת פלסטיק גומי

5.מכונת פוליש DA PRO6

6.פדים מיקרופייבר 5 אינץ'.

:wink:

Tim Korotkin

פורסם

Epidemix

נראים מוצרים טובים

אני רוצה להבין,אני עושה כבר כמה פעמים פלסטלינה,ווקס וחומר ציפוי מגן.(פעם אחת פוליש,מפחד לעשות שוב-לא בריא לצבע)

אבל עדיין ישנם סווירלים (אומנם מעט ובקושי רואים -אבל אני רואה) השאלה אם אין אפשרות לעשות את זה ידני?

חייבים מכונת פוליש בשביל להעלים את זה סופית?

מעבר לזה אני מאוד אוהב את התחליב של קארפלן-מעולם לא קיבלתי תוצאה כזו ברכב

גם לא משפריץ על החלון הקדמי וגם יוצא כמו חדש. (מורחים עם בד וזה גם מנקה כתמים/ליכלוך)

תודה

פורסם

alon123456

יש לי M205 לפיניש וגם CG 778 אבל הם במחסן בעבודה...

yogev20

כדי להעלים את סוירלס שלא תראה אותם צריך מכונה פוליש כי ידנית לא תגיע לתוצאה כמו עם מכונה,כדי שהסוירלס לא יחזרו צריך לשתוף את הרכב בצורה נכונה אני למשל שותף את הרכב שלי כול שבוע רק עם מים בלי סבון ובלי כפפה אחריי זה מייבש עם סמרטוט מיקרופייבר ולא ג'ילדה כמו בשטיפה,כמובן עם יש לכלוך חזק אין לי ברירה ואני שותף אם סבון ומקפיד לשים וואקס כול חודש או חודשיים לשמירה על הצבע.

Tim Korotkin

פורסם

Epidemix

אני גם נוהג לשטוף את הרכב מידי שבוע רק עם מים ללא סבון

את זה אני עושה עם מגבת עדינה או מגבת רכה ממש בליטוף...

לאחר מכן אני מיבש (גם בליטוף) עם ג'לידה בכדאי לא להוריד את הווקס שאני נוהג

לעשות כל כמה חודשים.

לגבי הסוירלס,זה משהו שרק אני רואה (ממש עדינים) אבל בכל זאת מפריע

אין לי כרגע מכונה ולא מקום מתאים לעשות את זה. מעבר לזה איני מעוניין לעשות באופן תדיר

פוליש -לא טוב לשיכבת הלקה/צבע.

מה לגבי חומרי ווקס יקרים שמבטיחים כיסוי מלא כולל שריטות עדינות/סוירלס

ראיתי כמה חומרים שמדברים עליהם כאן. האם זה יכול לפתור את הסוירלס?

פורסם

yogev20

איזה שנה הרכב וסוג?

אם זה רכב חדש 2011 -2012 לא מומלץ לעשות פוליש גס אפשר לעשות פוליש עדין,עוד פעם הכול תלוי מה מצב הרכב ולגבי המוצרים צריך לדעת איזה צבע יש לך ומה מצבו לכול דבר יש חומר אחר..אני למשל ממליץ בחום על MEGWUIAR הוא לדעתי מתאים לכול רכב ...

Tim Korotkin

פורסם
yogev20

איזה שנה הרכב וסוג?

אם זה רכב חדש 2011 -2012 לא מומלץ לעשות פוליש גס אפשר לעשות פוליש עדין,עוד פעם הכול תלוי מה מצב הרכב ולגבי המוצרים צריך לדעת איזה צבע יש לך ומה מצבו לכול דבר יש חומר אחר..אני למשל ממליץ בחום על MEGWUIAR הוא לדעתי מתאים לכול רכב ...

מצב האוטו/צבע מעולה לרכב שנמצא על הכביש 10 שנים

הצבע לבן שנהב.

בכללית הרכב מאוד שמור מבחינת צבע-אבל עדיין קיימים מעט סווירלים. שוב לא קריטי אבל הייתי רוצה לשפר את המצב.

הבעיה שאין לי מכונה, ואני לא אעשה שוב פוליש ידני, במיוחד שזה לא יעזור.

• תוכן חדש...