Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח קפיץ ליונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I30 שנת 2011 עם מפתח נוחות של אלבר ואני רוצה להביא מפתח קפיץ, בחברה רוצים 800 שקל למפתח כזה אז חיפשתי באיביי וכל מה שהיה שם זה ריק בלי מוח רק שלט ריק עם מפתח חלק ואני צריך שלט עם מוח שאני יכול לקודד כמה יעלה לי דבר כזה ומאיפה אני יכול להביא חוץ מהחברה

פורסם

המוח במפתח הקיים לא מתאים מבחינת מיקום הכפתורים

והמפתחות קפיץ שבאיביי הם ריקים עם מפתח ריק אפשר לעשות את המפתח בצורה של המפתח של האוטו אבל צריך גם לקדד אותו לא? אפשר קישור לאיזה מפתח קפיץ שניתן לקידוד?

פורסם

אני לא איש של מחשבים אבל אני בתחום הרכב

עשרות פעמים לקחתי מפתחות קיימים והעברתי מהם מוח למפתח קפיץ ( בעיקר בפיזו - עובד בין היתר עם לובינסקי )

תנסה לקחת את המפתח הקיים ואת הקפיץ הריק לחנות שמתמחה בנושא .

בכל מקרה אני חוזר לארץ יום ראשון אברר לך מחיר ואעדכן בפרטי

• תוכן חדש...