Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טור שיתוף- אני עצבני!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נהג חדש ובעל רשיון נהיגה כחודש ימים. (בן 17)

בתקופה הזאת של החודש הספקתי לנהוג הרבה ביחס לזמן שלי עם אבא שלי ואמא שלי כמלווים.

בתקופה הקצרה הזאת הספקתי להיחשף לתרבות נהיגה המזוויעה שיש בישראל כמו: לחתוך אנשים בכביש, להיצמד מאחורה בצורה מפחידה וכו'.

עכשיו אני נוהג באוטו של אבא שלי ורוצה לעשות עליו רושם טוב כדי שיתן לי את האוטו כשייגמר לי המלווה.

אני לא מבין אנשים, הנה סיפור שקרה לי היום-

אמא שלי ואני נסענו לביה"ס כאשר אני נוהג, בכניסה לבית הספר התנועה זוחלת ויש טור מאוד ארוך, הסתכלתי במראה האמצעית של האוטו ראיתי שמאחורי נוסעת פונטיאק G6 שנהוגה בידי אדם מבוגר וילד לידו. הפונטיאק נצמדה אליי כל כך כלא התרכזתי כמעט בנסיעה והסתכלתי לראות שהוא לא נכנס בי. הנסיעה המשיכה והיה רמזור אדום אז המכוניות שמלפני עצרו וגם אני, עצרתי עצירה רגילה, עם רגש על הבלם ולא עצירה פתאומית. כעבור בערך כ5 שניות אני מרגיש שמישהו נכנס בי מאחורה, חטפתי עליו עצבים אם אמא שלי לא הייתה שם כדי להרגיע אותי אני לא יודע איך זה היה נגמר.

במזל לא קרה לרכב של אבא שלי שום דבר וזה נגמר בטוב.

אני לא מבין את הקטע של האנשים, מה יש לכם כל כך להיצמד מה זה תורם לכם? אנשים חושבים שאם הם נצמדים לנהג שמלפנים כשהתנועה זוחלת זה יגרום לנהג לנסוע מהר יותר??

מצטער על החפירה אבל הרגשתי צורך לשתף

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. לא הספקת להכיר את הנהיגה הישראלית. חוץ מלהצמד מאחור, גם מצפצפים וחותחים ועוד ועוד...

ב. מה היה קורה אם היית יוצא אליו עצבני...? אתה לא יודע? אם אתה לא יודע, אז עדיף שלא תצא. כי יש מלא משוגעים בחוץ.

אז בתור אחד שנוהג שנים רבות, אני ממליץ לך לקחת את הנהיגה בקלות ואף פעם לא לצאת החוצה אל מישהו. אין לדעת מה מחכה לך שם.

הנסיון יראה לך שכדאי לך להיות אדיש כי בישראל אין תרבות נהיגה! וחבל.

בהצלחה לך.

פורסם

כשאליי נצמדה מסחרית זה נגמר באלימות שלו כלפיי ובמכה רצינית (ודלת מעוכה עבורו)

הדבר היחיד לעשות הוא לקחת פרטים במקרה של נזק וללמד את הנהג האחר לקח באמצעות הכיס.

בקשר לנהיגה ולרישיון החדש, כמו שאמרו גאנס אנד רוזס: welcom to the jungle.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

חודש ימים על הכביש וכבר הספקת להיות עצבני מאוד...?

להרגע ולנשום אויר, כי להיות עצבני זה גם לא מסייע לכלום ובמיוחד לא בנהיגה.

תשתדל להיות רגוע ולהתעלם מההתנהגות הברברית של הנהגים מסביב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הגיוני.

עכשיו תהיה אתה הנהג הכי טוב זהיר ואדיב שאפשר. אולי בעוד דור או שניים המצב ישתנה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת בהחלט תופעה מטומטמת ומעצבנת. אני מקפיד לא להיצמד ולשמור מרחק שיהיה אפשר לראות את הצמיגים של הרכב שלפני תמיד, גם בפקק. אנשים חושבים שאם הם ידחפו ויצמדו זה יעזור להם להגיע מהר יותר.

רק לפני שבוע עמדתי בפקק ענק בצומת יגור. זוג המבוגרים שהיה מאחורי לא היה מרוצה מזה שנתתי לאוטובוס להשתלב בתנועה והבחור שלח את אשתו מתוך הרכב לדפוק עם היד על החלון האחורי שלי.

כאילו מה, אם לא הייתי נותן לאוטובוס להיכנס כולנו היינו מגיעים בזמן והפקק היה מתפזר ברגע? לאנשים אין סבלנות בשיט במדינה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פשוט תאט בהדרגה עד שיתעצבנו ויעקפו אותך אם נצמדים בצורה קיצונית. אם אתה נוהג לאט מהתנועה זה יקרה לך בלי סוף, שים לב שאתה חלק מהתנועה ולא מעכב אותה.

פורסם
זאת בהחלט תופעה מטומטמת ומעצבנת. אני מקפיד לא להיצמד ולשמור מרחק שיהיה אפשר לראות את הצמיגים של הרכב שלפני תמיד, גם בפקק. אנשים חושבים שאם הם ידחפו ויצמדו זה יעזור להם להגיע מהר יותר.

רק לפני שבוע עמדתי בפקק ענק בצומת יגור. זוג המבוגרים שהיה מאחורי לא היה מרוצה מזה שנתתי לאוטובוס להשתלב בתנועה והבחור שלח את אשתו מתוך הרכב לדפוק עם היד על החלון האחורי שלי.

כאילו מה, אם לא הייתי נותן לאוטובוס להיכנס כולנו היינו מגיעים בזמן והפקק היה מתפזר ברגע? לאנשים אין סבלנות בשיט במדינה הזאת.

ובדרך כלל זה מגיע מאנשים שיהיו הכי איטיים כשהדרך פנויה. מדהים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה כלום , לפני כמה ימים ראיתי נהג מתגלח כשהוא נוהג בכביש עירוני.

וכולם מדברים בפלאפון חופשי כאילו אין חוקים במדינה בכלל.

פורסם

זה כלום. לפני כמה חודשים ראיתי ריאיון עם רמי לוי, והוא הספיק בזמן נהיגה גם להתגלח וגם להגניב כמה מבטים סקסיים לכתבת שישבה לידו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ובדרך כלל זה מגיע מאנשים שיהיו הכי איטיים כשהדרך פנויה. מדהים.

ככה זה כשאתה אטום לסביבתך ומעניין אותך רק מה שקורה איתך, למרות שבפועל אתה חולק את הכביש עם עוד המון נהגים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך לקרוא לשרשור הזה: צעיר ועצבני

אתה נהג חדש, חודש על הכביש וכבר עצבני.

את העצבנות צריך להרוויח ביושר: צריך שיהיו לך קודם (הסדר לא מחייב) חברה עצבנית, מורה עצבני , מפקד עצבני , בוס עצבני , פקיד מס עצבני , אינסטלטור עצבני, שוטר עצבני, שופט עצבני, אשה עצבנית, חמות עצבנית וילדים עצבנים. אחרי שיהיו לך כל אלה - תוכל להצטרף בכבוד למועדות הנהגים העצבנים.

פורסם
צריך לקרוא לשרשור הזה: צעיר ועצבני

אתה נהג חדש, חודש על הכביש וכבר עצבני.

את העצבנות צריך להרוויח ביושר: צריך שיהיו לך קודם (הסדר לא מחייב) חברה עצבנית, מורה עצבני , מפקד עצבני , בוס עצבני , פקיד מס עצבני , אינסטלטור עצבני, שוטר עצבני, שופט עצבני, אשה עצבנית, חמות עצבנית וילדים עצבנים. אחרי שיהיו לך כל אלה - תוכל להצטרף בכבוד למועדות הנהגים העצבנים.

אני מנסה להנות מהזמן שנותר עד שיהיו לי את כל הדברים המעצבנים הללו . :-o :-o :-o

• תוכן חדש...