Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טור שיתוף- אני עצבני!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה גם אני עצבני,

אתמול אני חוצה צומת באור ירוק בנתיב הימני, ולפניי מונית. הנהג רואה קליינט ופשוט עוצר באמצע הצומת!!! בינתיים השניות חולפות, הרמזור מתחלף לכתום ואז לאדום! לא הייתה לי שום אפשרות לעבור לשמאלי ולעקוף אותו בגלל תנועה וכך בשניה האחרונה פשוט שמתי בהילוך אחורי וברחתי חזרה לקו הצומת, ממש חצי שניה אחרי שהאור היה כבר אדום! ואני תוך כדי זה מעקם את הצוואר לכל הכיוונים לראות מי מאחורי ומה קורה עם הרמזור. מזל גדול שלא הייתה תנועה שהתחילה כבר ומזל שלא הייתה מצלמה בצומת אחרת כבר הייתי חוטף.

הבעיה שרוב האנשים פה חיים בתוך בועה מאוד סגורה ומתנהלים רק לפי מה שמשרת אותם, בין אם זה בכביש, בין אם זה שכנים וכולי. האדישות לסביבה היא כמעט טוטאלית. אין כל יחס לסביבה ולאחר. אבל ככה אנחנו, עם סגולה.

לצערי הפתרון שלך, פותח השרשור, הוא להיות מאד עירני כל הזמן ולהיות מוכן לתקן טעויות של אחרים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמאמר הפתיח לספר הבישול המרוקאי - קודם כל תירגעי.

אתה לא יכול לשלוט במה אחרים עושים על הכביש, אבל כן יכול לשלוט בעצבים. תפנה את כל האנרגיה שלך לעירנות וזהירות, לא לעצבים. זה קשה. מאוד לפעמים. זה משתלם לאורך זמן. האם אביך גם עצבני יחסית כשהוא על הכביש?

עצבים יכולים לגרום לך להתחיל לנהוג בחוסר סבלנות, באגרסיביות. זה מתכון בטוח לצרות, בעיקר כשאתה כבר יודע שסביבך הרבה נהגים אגרסיבים וחסרי ריכוז/יכולת. הישאר אתה השפוי.

פעם הבאה כשמישהו נצמד אליך - זמן מצויין לנקות את השמשה הקדמית. הרסס שלך יעוף אחורה ואוטומטית הוא ישמור מרחק. נסה ותהנה. (זה עובד בעיקר בעת נסיעה בכביש מהיר יחסית, אבל לעיתים גם במהירות עירונית).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מזל טוב. גם אני הוצאתי רישיון לא מזמן, כבר חצי שנה בלי מלווה...:roll: ברוך הבאה למועדון החוסר תרבות נהיגה.

חכה זאת רק ההתחלה, אתה עוד תפגוש דברים הרבה יותר מלחיצים כמו החלקות בגשם בבלימות. אם יש לך רכב חדיש... זכיתה, יש לך ABS לי אין רכב חדיש ואין ABS וכל המערכות המשוכללות האלה.

אנשים שיוצאים מאיזה רחוב צדדי לאמצע הכביש ומפתיעים אותך כי אתה מגיע מעליה והרחוב הזה 50 מטר מלמטה ואתה לא רואה אותם.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
שלום לכולם,

אני נהג חדש ובעל רשיון נהיגה כחודש ימים. (בן 17)

בתקופה הזאת של החודש הספקתי לנהוג הרבה ביחס לזמן שלי עם אבא שלי ואמא שלי כמלווים.

בתקופה הקצרה הזאת הספקתי להיחשף לתרבות נהיגה המזוויעה שיש בישראל כמו: לחתוך אנשים בכביש, להיצמד מאחורה בצורה מפחידה וכו'.

עכשיו אני נוהג באוטו של אבא שלי ורוצה לעשות עליו רושם טוב כדי שיתן לי את האוטו כשייגמר לי המלווה.

אני לא מבין אנשים, הנה סיפור שקרה לי היום-

אמא שלי ואני נסענו לביה"ס כאשר אני נוהג, בכניסה לבית הספר התנועה זוחלת ויש טור מאוד ארוך, הסתכלתי במראה האמצעית של האוטו ראיתי שמאחורי נוסעת פונטיאק G6 שנהוגה בידי אדם מבוגר וילד לידו. הפונטיאק נצמדה אליי כל כך כלא התרכזתי כמעט בנסיעה והסתכלתי לראות שהוא לא נכנס בי. הנסיעה המשיכה והיה רמזור אדום אז המכוניות שמלפני עצרו וגם אני, עצרתי עצירה רגילה, עם רגש על הבלם ולא עצירה פתאומית. כעבור בערך כ5 שניות אני מרגיש שמישהו נכנס בי מאחורה, חטפתי עליו עצבים אם אמא שלי לא הייתה שם כדי להרגיע אותי אני לא יודע איך זה היה נגמר.

במזל לא קרה לרכב של אבא שלי שום דבר וזה נגמר בטוב.

אני לא מבין את הקטע של האנשים, מה יש לכם כל כך להיצמד מה זה תורם לכם? אנשים חושבים שאם הם נצמדים לנהג שמלפנים כשהתנועה זוחלת זה יגרום לנהג לנסוע מהר יותר??

מצטער על החפירה אבל הרגשתי צורך לשתף

המשפט שהדגשתי בהודעה שלך מדאיג אותי כי הוא רומז שאתה עלול להיות עוד אחד מאלה שנדחפים ומשתוללים תוך ביטחון מלא שאתה חסין מפגיעה בעצמך ובאחרים (ותאמין לי שאתה לא).

לגבי אותו אחד שפגע בך, אין מה לצאת עצבני. בטוח שהוא לא עשה את זה בכוונה אלא מתוך טמטום/חוסר תשומת לב שהרי בטוח שהוא לא נהנה לדפוק את האוטו של עצמו. מחליפים פרטים, מאחלים נסיעה טובה ונפרדים לשלום. הרי בדיוק בשביל מקרים כאלה משלמים כל כך הרבה לביטוח.

אתךה צריך לסגל לעצמך דפוסי התנהגות שונים על הכביש. להיות רגוע, להתחשב באחרים אבל לא לסכן אף אחד והכי חשוב זה לא לקחת ללב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באותו נושא..

אתמול בערב כשנסעתי הביתה מחיפה לגליל (גשם, חוסר ראיה, בלגן). בצומת שפרעם/קרית אתא, אני רואה שני קטנועים 150-250 סמ"ק משהו כזה.

נוסעים אחד אחרי השני. כך שעל כל קטנוע יש שני אנשים.

הבן האדם האחורי בקטנוע הראשון מפנה את גבו אחורה ומצלם את הזוג השני שמאחוריו... פשוט מפחיד.

הבחור השני על הקטנוע האחורי צילם את הנוף :shock:

לא האמנתי למה שאני רואה.... חשבתי שאני חולם!!

תדמיינו את זה בחורף, בכביש מלא מכוניות באמצע הלילה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

Night Driver:

אין מצב שאני אהיה אחד מאותם הנהגים שתיארת, גם האופי שלי הוא לא כזה, ובנוסף ההסברים שאני מקבל תוך כדי הנהיגה עם המלווה מעצבים את צורת הנהיגה שלי.

פורסם

משהו שצילמתי אתמול כדי שתהנו.

http://www.youtube.com/watch?v=WMquHmdSmQI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הנה כל מה שהסתומה עשתה:

1) נסעה בכיכר נגד התנועה.

2) נסעה ברוורס וכמעט דרסה הולך רגל המעבר חציה.

3) המשיכה לנסוע נגד התנועה בכיכר.

4) ברמזור שמה לב שטעתה בדרך ונסעה 100 מטר אחורה.

פורסם

פרנקוס,

גאוני!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא משנה כמה אתה מתעצבן - לעולם אל תצא מהרכב בשביל לצעוק/לריב עם נהג אחר. לעולם לא.

אם מישהו יוצא אליך עם פרצוף בבון וידיים מתנפנפות כשימפנזה, תתעלם ככל שניתן, תסגור חלונות ותן גז. אל תצא אליו!

בשביל לנחם אותך הרשה לי לגלות לך שתרבות הנהיגה היא מזוויעה בהרבה מקומות בעולם - במרכז ודרום איטליה לדוגמא רמזורים הם נורות קישוט לחג המולד וחניה כפולה היא רק בסיס לחניה משולשת, היוונים גרועים יותר ובהודו בכלל רצוי להכין צוואה לפני כל נסיעה. בארה"ב בהרבה מקומות לא שומרים מרחק בכביש המהיר ברמה שתבהיל אפילו נהגים ישראלים, בברוקלין דופקים מכוניות בחניה בלי הרבה חשבון (ובאופן כללי הכבישים בארה"ב מסוכנים מאשר פה).

אז תסע בזהירות ואם מישהו מעצבן אותך על הכביש - אל תקח ללב, תחליק ותמשיך הלאה.

פורסם
משהו שצילמתי אתמול כדי שתהנו.

http://www.youtube.com/watch?v=WMquHmdSmQI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הנה כל מה שהסתומה עשתה:

1) נסעה בכיכר נגד התנועה.

2) נסעה ברוורס וכמעט דרסה הולך רגל המעבר חציה.

3) המשיכה לנסוע נגד התנועה בכיכר.

4) ברמזור שמה לב שטעתה בדרך ונסעה 100 מטר אחורה.

מה שעושה את הסרטון מצחיק זה מוזיקת הרקע. מזכיר את Mr. Bean.

• תוכן חדש...