Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוהבות קוריאניות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך McCarlsbeard!

תתפלא גם טויוטה לא הייתה אמינה במיוחד בחלק מהדגמים שסבלו ממחלות כאלה או אחרות. אני יכול להעיד שהיה לנו קורולה 94 ששרדה טיולי ג'יפים ו260,000 ק"מ ורק בשנה האחרונה לפני שמכרנו אותה, היא התחילה לאכול שמן ולעשות קצת צרות. אז אמינות יש אבל מה עם הדגמים האחרים? ומה עם הבוצה שהייתה להם בתחילת שנות ה-2000.

בקיצור תחשוב לפני שאתה כותב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

היפניות בהחלט אמינות יותר, על בטוח בדגמים הישנים. היום אי אפשר לדעת, הנסיכה היפנית (בעיניי היא נסיכה) טויוטה קורולה מדור לדור פחות אמינה(עדיין אמינה כמובן, אבל פחות), וכמעט כל רכב חדש.

יודעים למה? בגלל שהטנוכלוגיה גוברת וכל מיני דברים חדשים מוסיפים לרכב,

שלא נדבר על העברת ייצור למדינות אחרות שבעיניי זה חשוב. לדעתי זה לא צירוף מקרים שקורולה טורקיה הייתה שם נרדף "לטרור" מכני.

מה שכן, יש לי תחושה באמת שהקוריאניות פרצו דרך גדולה, כמו למשל עם הדגמי I של היונדאי.

פורסם

זה שיונדאי וקיה התחילו לייצר מכוניות שנראות לא רע חיצונית ופנימית כלל לא מעיד על איכות המכלולים (מנוע, גיר, מתלים, בלמים וכו').

חיצונית הן נראות פגז. מבפנים לעומת זאת יונדאי למשל זוועתית! ישבתי שלשום בסנטה פה החדש והוא פשוט זוועה. ריפודי העור מרגישים זולים, כל הפלסטיקה פשוט גועל נפש והתחושה הכללית היא ממש לא של רכב שעולה 265 אלף שקל!

ב160 היא משתלמת. גדולה, הנעה כפולה, גג פנורמי ריפודי עור וכו', 197 כ"ס. עסקה משתלמת. אך ב265 אלף הרכב הזה פשוט (לדעתי) בדיחה.

כנל לגבי הIX35. ובכללי, כל יונדאי החדשות. הקשר בין I35 לאיכות לא קיים.

הרכב היחיד שיש לי עוד משהו חיובי לומר עליו זה הI40 שגם לא בשמיים אך היא מקרינה יותר איכות ותחושה נעימה יותר מאשר כל שאר הרכבים הללו שציינתי.

עושה רושם שקיה התקדמו ומייצרים מכוניות איכותיות מבפנים אך הרכבים הללו לא מיובאים לארץ.

פורסם

שטויות במיץ.

בלתי אפשרי להשוות את הסנטה פה ל-IX35, תא הנוסעים בסנטה איכותי בהרבה, העור נראה ומרגיש מעולה ותא הנוסעים איכותי.

I35 לא איכותית? ביחס למה? ביחס לקורולה הפער עצום, הפלסטיקה בקורולה דקה, זולה וחלולה. היונדאי מדופנת היטב וגם איכות ההרכבה עדיפה. היחידות שמרגישות לי איכותיות במיוחד בקבוצת המשפחתיות הן אוקטביה וגולף. הסקודה ממש "יצוקה" והדשבורד סופר איכותי. מפריע לי קצת שההגאים שלהן נשחקים מאוד מהר אבל העור לא מתקלף אלא פשוט הופך מבריק ומקבל לוק משומש. הג'טה החדשה למשל מרגישה כצעד אחורה והיא פחות איכותית מהן במופגן.

פורסם

בעקרון אני משווה אותן לרכב שלי (סקודה ייטי) ועוד רכבים בסגמנט המחירים שלהם.

הסנטה פה - העור ממש לא מרגיש מעולה. הוא מרגיש פשוט מאוד וממש לא מרגישים את היוקרתיות והאיכות שריפודי עור אמורים לספק.

תא הנוסעים ממש לא מרגיש או נראה איכותי. הרבה יותר לכיוון פשוט וזול.

רק מבחוץ הרכב נראה איכותי. מבפנים הסיפור שונה לחלוטין.

ואם כבר לדעתי הIX35 נמצאת במצב טוב יותר. כי את האיכות הירודה שלה מקבלים ב100K פחות מהסנטה פה.

כן הנעה כפולה ו197 כ"ס, רכב גדול וגבוה זה נחמד. אבל לא חושב שהיתרונות שלו מפצים על המחיר הגבוה.

פורסם

אני מתקשה מאוד להסכים איתך, פגשתי את הרכב ביום שבו הוא הגיע אל אולמות התצוגה והתרשמתי מאוד מההתקדמות לעומת שאר הכלים באולם. לדעתי מדובר ברכב מאוד מרשים.

המחיר גבוה בעיקר בגלל שאין עדיין דגם כניסה עם הנעה קדמית ואבזור מופחת. אמור להגיע כזה בהמשך אבל הוא עדיין יהיה יקר יותר מהסורנטו המקביל בעיקר בגלל הבדלי האיכות והאבזור בתא הנוסעים.

אגב יטי, גם הוא לדעתי נופל מהאוקטביה, המשטח העליון עשוי מחומר דומה אבל מקו תא הכפפות ומטה המצב מתדרדר והאיכות דועכת.

• תוכן חדש...