Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני צריך קצת עזרה יש ברשותי את החלקים האלו

רדיו דיסק של JVC פשוט אך אין צורך ביותר

זוג פיונייר 6/9 הן ממש מוסתרים ואין לי אפשרות להגיע למפרט שלהם

קומפוננט של JBL 140W 70RMS

סאב וופר של פיונייר 1000W אני מתאר לעצמי 300RMS

עכשיו קניתי מגברCardinal V15 1500 יציאות-4

השאלה איך אני מחבר את הכל בצורה הנכונה ביותר לנוכח המצב

פורסם

היי,

חיבור נכון (במסגרת האפשרויות שתיארת) יהיה: מגבר לקומפוננטים הקדמיים ובנוסף לחבר אותו ב BRIDGE על הסאב.

את הפיוניר תחבר דרך הרדיו דיסק.

נכון יותר היה (במידת האפשר) להחליף את המגבר ל 5 ערוצים וכך להגביר את כל הרמקולים דרכו.

יש לך cross ב JVC?

פורסם

נוכח המצב באמת נכון לחבר כמו שהומלץ לך,סאב בגישור וקומפוננט,אתה הולך להתקין לבד?

בעבר פיאט פונטו 05 1250 60כ''סעגלה :-o

היום סוזוקי ספלש 12 1240 95כ''ס :twisted:

פורסם
היי,

חיבור נכון (במסגרת האפשרויות שתיארת) יהיה: מגבר לקומפוננטים הקדמיים ובנוסף לחבר אותו ב BRIDGE על הסאב.

את הפיוניר תחבר דרך הרדיו דיסק.

נכון יותר היה (במידת האפשר) להחליף את המגבר ל 5 ערוצים וכך להגביר את כל הרמקולים דרכו.

יש לך cross ב JVC?

כרגע אין לי אפשרות להחליף נשמע מעולה כנראה שזאת תהיה צורת ההתקנה שלי ולגבי הקרוס אכן כן ברדיו דיסק ישנו קרוס

תודה רבה על העזרה אחי!

פורסם
נוכח המצב באמת נכון לחבר כמו שהומלץ לך,סאב בגישור וקומפוננט,אתה הולך להתקין לבד?

אכן כן אחי ברכב היה מורכב כבר זאת אומרת שכל החוטים מוכנים פשוט לחבר הכל וידע בסיסי יש אז נקווה שיצא טוב.

לגבי הגישור איך אני מבצע את זה?

פורסם

במידה והסאב תומך בגישור אז אתה תראה במהדקי החיבור של שעל המגבר את האופציות הבאות:

חיבור רגיל --> "+" "-" "+" "-" (כל רמקול מתחבר בין "+" ל "-")

חיבור גישור --> "+" "-" "+" "-" (יש לחבר את הסאב ל "+" וה "-" שמסומנים בסגול)

|________|

פורסם

אתה מזכיר לי את הימים שהיה לי פונטו בתור נער בן 17, את כל המערכת אני וחברים הרכבנו והיה ממש תענוג לעשות הכל אם הידיים שלך שאתה יודע שאף אחד לא יישקיע ברכב כמוך,חבל שהיום אני לא יכול לעשות את זה ואני אם מערכת מקורית.:|

בכללי אמור להיות כתוב על היציאות בריד' ואם אני זוכר נכון זה יוצא מינוס קיצוני ופלוס קיצוני אבל זה משתנה ממגבר למגבר, אבל בכל זאת תסתכל על היציאות עצמן איפה שכתוב ברידג'.

אני יגיד לך מה שאמרתי לעוד מישו,יש לשונית שאלות נפוצות בפורום אודיו למעלה ושם יש את כל החומר שאתה צריך מא' עד ת'

תחפש שם תאמין לי אתה תצא דוקטור למערכות קח קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=6

בעבר פיאט פונטו 05 1250 60כ''סעגלה :-o

היום סוזוקי ספלש 12 1240 95כ''ס :twisted:

• תוכן חדש...