Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת ג'יפ פנאי - שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות ג'יפ פנאי שטח עד כ 200,000 ש''ח .

חשוב שהאוטו יהיה גבוהה ככל האפשר, נוח, ומאובזר במקסימום ביחס למחיר.

אשמח להמלצות :)

פורסם
צריך יכול שטח כלשהי או שאתם לא יורדים לשטח בכלל?

כמה מקומות ישיבה?

הג'יפ בעיקר לנסיעה נוחה וגבוהה בעיר.

אנחנו 4 אנשים במשפחה.

לא יורדים בכלל לשטח, עם כן אז לשבילי קק''ל פעם ב...

יש דגש על האבזור והנוחות !!!

פורסם

אם כך, בדוק את קיה סורנטו החדש. דגמי 2013 עברו מתיחת פנים עם שיפור משמעותי בנוחות הנסיעה ואבזור זה אף פעם לא בעיה ברכבים החדשים של קיה. למעט מערכת מולטימדיה עם מסך מגע, לדעתי יש שם את כל מה שצריך (ואני לא בטוח שמערכת כזאת היא יתרון, כי רובן די גרועות). כרגע מוכרים רק את דגם ה-2X4 ה"חדש", בתחילת 2013 יגיעו גם דגמי ה-4X4 אז אולי שווה לחכות, לשיקולך.

עוד אופציה מעניינת שצריכה להגיע בקרוב (ממש ממש בקרוב..) היא מיצובישי אאוטלנדר החדש. השמועות אומרות שהוא יהיה ממש חסכוני בדלק ובתקציב שלכם כנראה שתיכנס גם הגרסה ההיברידית שלו שתהיה אפילו עוד יותר חסכוני. אבל זה רכב חדש לגמרי, עוד לא נהגתי עליו, לא יודע להגיד לך כמה הוא יהיה מאובזר או עם תנוחת ישיבה גבוהה.

עוד אופציה היא שברולט קפטיבה. באופן עקרוני בתקציב שלכם נכנסת רק גרסת הבנזין אבל אני מאמין שעם קצת קוצ'י-מוצ'י בסוכנות תצליחו להוריד את ה-240 אלף ש"ח הרשמיים קרוב מאוד לאזור התקציב שלכם ואז ללא ספק הדיזל עדיף. הרכב מאוד מאובזר, מרווח, נוח ורק חבל שכל הדש-בורד צבוע באפור-דיכאון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב ש-4 נוסעים יכולים להסתפק גם בג'יפונים הקטנים יותר.

ההצעה שלי היא לבדוק את מאזדה CX5 בדגמים המאובזרים יותר. הוא לא הכי גבוה אבל עונה היטב על שאר הדרישות.

אפשרות נוספת היא פיג'ו 3008, רכב מאוד נוח ומרווח אבל העיצוב הוא בין מיניוואן לג'יפון.

בהצלחה.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסורנטו.

גיסי קנה לפני חודשיים כזאת דיזל 4x4 בגרסה המאובזרת ביותר (סאן רוף,עור,מושבים חשמליים מקדימה,מערכת כולל GPS אינטגרלי).

נסעתי איתו אתמול לצפון.הרכב נוח מאוד לנסיעות ארוכות,צריכת הדלק ממוצעת 1-11,תאוצה חזקה.

מה שכן אני לא יודע אם עדיין משווקים את הגרסה הזו או שרק את זו אחרי מתיחת הפנים.בכל אופן אני נהניתי ממנו מאוד.

שטח לא נסיבתי אבל שבילי קקל לא יאיימו עליו במיוחד

חבר,אתה חופר

פורסם

הקפטיבה או הקפטיבה ספורט מאוד יתאימו לדרישות.

כרגע המלאי מוגבל ונשארו כמה אחרונות...

הקפטיבה ספורט נמכרת בגרסת בנזין של מנועי 2.4 ו 3.0 ל'.

הקפטיבה 7 מקומות מגיעה עם מנוע דיזל 2.2 או מנועי בנזין בנפח 2.4 ו 3.0 ל'.

מנוע דיזל שמעניק יתרונות גדולים בכוח ובחיסכון, הוא שקט, חזק וחלק.

פורסם
אם כך, בדוק את קיה סורנטו החדש. דגמי 2013 עברו מתיחת פנים עם שיפור משמעותי בנוחות הנסיעה ואבזור זה אף פעם לא בעיה ברכבים החדשים של קיה. למעט מערכת מולטימדיה עם מסך מגע, לדעתי יש שם את כל מה שצריך (ואני לא בטוח שמערכת כזאת היא יתרון, כי רובן די גרועות). כרגע מוכרים רק את דגם ה-2X4 ה"חדש", בתחילת 2013 יגיעו גם דגמי ה-4X4 אז אולי שווה לחכות, לשיקולך.

עוד אופציה מעניינת שצריכה להגיע בקרוב (ממש ממש בקרוב..) היא מיצובישי אאוטלנדר החדש[/url]. השמועות אומרות שהוא יהיה ממש חסכוני בדלק ובתקציב שלכם כנראה שתיכנס גם הגרסה ההיברידית שלו שתהיה אפילו עוד יותר חסכוני. אבל זה רכב חדש לגמרי, עוד לא נהגתי עליו, לא יודע להגיד לך כמה הוא יהיה מאובזר או עם תנוחת ישיבה גבוהה.

עוד אופציה היא שברולט קפטיבה[/url]. באופן עקרוני בתקציב שלכם נכנסת רק גרסת הבנזין אבל אני מאמין שעם קצת קוצ'י-מוצ'י בסוכנות תצליחו להוריד את ה-240 אלף ש"ח הרשמיים קרוב מאוד לאזור התקציב שלכם ואז ללא ספק הדיזל עדיף. הרכב מאוד מאובזר, מרווח, נוח ורק חבל שכל הדש-בורד צבוע באפור-דיכאון.

דבר ראשון תודה על התגובה :)

אגיע לסוכנות ואבדוק את קיה סורנטו, לפי מה שקראתי עליה עד עכשיו זה נראה אותו די טוב מכל הבחינות.

עכשיו אני אוהב רק מכוניות יפניות בגלל האמינות איך הקוריאנים מהחינה הזאת ?

מיצובישי אאוטלנדר זה גם רעיון טוב פשוט צריך יהיה קודם לראות ולשמוע תגובות.

שברולט קפטיבה זאת גם אופציה אך אצטרך לברר אם וכאשר נרצה לקנות אותו יוכלו להוזיל לנו במחיר.

שאלה אחת קטנה...

אתה אומר שאפשר להוזיל/לסדר משהו בשביל שהמחיר ירד יותר לכיוון שלנו, אז יש לי שאלה שאולי אצטרך לפתוח אליה שרשור

נוסף והיא : מה עושים ואיך עושים בשביל להוזיל את מחיר הרכב החדש ולהתגמש עם החברה?

פורסם
אני חושב ש-4 נוסעים יכולים להסתפק גם בג'יפונים הקטנים יותר.

ההצעה שלי היא לבדוק את מאזדה CX5 בדגמים המאובזרים יותר. הוא לא הכי גבוה אבל עונה היטב על שאר הדרישות.

אפשרות נוספת היא פיג'ו 3008, רכב מאוד נוח ומרווח אבל העיצוב הוא בין מיניוואן לג'יפון.

בהצלחה.

היינו ובדקנו את הג'יפ של מאזדה ולא ממש אהבנו.

הוא נראה ממש ''סיני'' מבפנים, הכל כהה, פלסטיק לא יודע פשוט לא אהבנו..... :|

הפ'יגו לא בדקנו אבל לפי התמונות באינטרנט זה רכב שלא ממש מתאים להגדרות שלנו של הג'יפ.

פורסם
הקפטיבה או הקפטיבה ספורט מאוד יתאימו לדרישות.

כרגע המלאי מוגבל ונשארו כמה אחרונות...

הקפטיבה ספורט נמכרת בגרסת בנזין של מנועי 2.4 ו 3.0 ל'.

הקפטיבה 7 מקומות מגיעה עם מנוע דיזל 2.2 או מנועי בנזין בנפח 2.4 ו 3.0 ל'.

מנוע דיזל שמעניק יתרונות גדולים בכוח ובחיסכון, הוא שקט, חזק וחלק.

אם כן, זה כמה מהקריטריונים....

הקפטיבה הרגילה, הגרסא החסכונית יותר (בכמה היא יקרה יותר), 5 מקומות ישיבה, נפח מנוע 2.4 ל', וכמובן נוחות ואבזור.

עכשיו כאיש מכירות של שברולט (או כמישהו מקורב) אתה יכול להגיד האם יהיה אפשר להתמקח על המחיר ועד לכמה לדעתך ?

פורסם
אם כן, זה כמה מהקריטריונים....

הקפטיבה הרגילה, הגרסא החסכונית יותר (בכמה היא יקרה יותר), 5 מקומות ישיבה, נפח מנוע 2.4 ל', וכמובן נוחות ואבזור.

עכשיו כאיש מכירות של שברולט (או כמישהו מקורב) אתה יכול להגיד האם יהיה אפשר להתמקח על המחיר ועד לכמה לדעתך ?

יש עכשיו הנחות סוף שנה,

מוזמן לפנות אלי בפרטי אשמח לעזור.

פורסם

בתקציב הזה או קצת מעל אתה יכול לרכוש את הפורד אדג׳, מאד מרווח, איכותי ומאובזר ובעל ביצועים חזקים וגם נראה טוב לטעמי לפחות. לדעתי הוא האופציה הטובה ביותר בטווח המחיר הזה, למעשה זה כמעט רכב פרימיום במחיר עממי יחסית.

דרך אגב בתור בעלים של מאזדה cx5 אני חושב שהרושם שקיבלת איננו נכון, גם אני פסלתי את המאזדה בפעם הראשונה שישבתי בה בגלל מראה אפרורי משהו, אולם בפעם השניה שראיתי אותה לאחר כמה שבועות וכמובן בכל הזמן שהיא אצלי, 4 חודשים נוכחתי כי העיצוב המאופק הוא גם יפה לדעתי וגם מציג הנדסת אנוש מצויינת ורמת החומרים גבוהה.

יחד עמ זאת יש לה מגרעות אחרות ובטווח המחיר שציינת לא הייתי בוחר אותה והאד׳ג בוודאי עדיפה עליה. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...