Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת הסקרנים בכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין בכלל את הרעיון בכל זה, אם אני רואה איזה תקרית אני מפנה את הראש לכמה שניות וממשיך ליסוע.

זה לא עסק שלי וזה לא בעיה שלי .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
שלט התראה לפני מיקום התאונה + אזהרה.

שוטר / מתנדב שעומד מאחורי מיקום התאונה (גם ככה הנתיב סגור) ומחלק דוחות לחכמים שעוצרים ליד הרכבים / סקרנים שמוציאים ראש כמו כלבים שנהנים מהרוח.

350 שקל ישר במקום ואחרי תקופה אנשים יבינו שהם לא מד"א והשירות שלהם לא נחוץ במקום (להוציא מן הכלל אנשים שבאמת יכולים לתרום ברגע אירוע ושבוודאי יעצרו לתת טיפול) וימשיכו הלאה בפחד פן יקבלו דוח.

בעברי הרחוק בדרכי רגלי לעבודה חציתי את רחוב ז'בוטינסקי בר"ג שלא במעבר חצייה וקיבלתי 250 שקל!

אני לא עושה את זה יותר...

הייתי מצפה ממדינת ישראל שתזהה את הפוטנציאל הכלכלי בזה. האטת ל40 קמ״ש בכביש מהיר כדי לראות מה קורה, אין בעיה, בכביש מהירות המינימום 55 עפ״י התמרור שבכניסה, יאללה דוח.

כמה כאלה ואנשים כבר לא יסתקרנו, לא לגבי התאונה ולא לגבי כמה כסף הם צריכים להוציא :evil:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בכביש מהירות המינימום 55 עפ״י התמרור שבכניסה, יאללה דוח.

המינימום הוא לא 55, אסור לכלי רכב שלא יכול לעבור 55 קמ"ש להיכנס לכביש הזה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סמנטיקה.

יש בזה משהו, דו"ח על הפרעה לתנועה יכול להוית יעיל, רק שיגרום לעוד יותר האטה בתנועה, ועוד משיכת עיניים של למה השוטר מורה לאנשים לעצור בצד, ועוד סקרנים. לפחות בחמשה-ששה (מאות) המקרים הראשונים שבהם ייתנו דוחות, זה לא יעזור.

תופעת הסקרנים מעצבנת גם מהצד השני של המתרס, אגב.

בצבא הצלחתי להיות מעורב בתאונת שרשרת עם משאית צבאית על כביש החוף (לא אני נהגתי, אני הייתי האח"מ...)

אחרי שבפעם החמישית שאלו אותנו אם "אתם צריכים עזרה? לקרוא לאמבולנס?", כבר קצת התעצבנתי.

מאז אני מנסה להתעלם מהסקרנים האלה. מעצבן, מאיט, מפריע, אבל זו תופעת טבע, בדיוק כמו שלא ניתן לעצור רעידת אדמה, כך לא תוכל לעצור את הישראלי הסקרן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש אפשרות כמו שאמרו פה לתת דוחות אבל לא שוטר שיעצור אנשים בצד. אלא כמו שמצלמה שולחת לך הבית ככה יעמוד שוטר עם לייזר יצלם אותך וישלח לך לבית. ככה זה יגביר את הפחד כי אם זה שוטר עוצר אז אתה יכול לעבור לשמאלי והשוטר לא ירדוף אחריך באמצע תאונה אבל אם זה הלייזר אתה לא יודע על מי הוא מכוון אז אתה תעדיף {אני מאמין} להמשיך לנסוע.

פורסם

בצמוד לזירת התאונה תקום תמיד עמדה ועליה באותיות גדולות ״עמדת ניפוק דוחות״ ושוטרים נמרצים שעוצרים רכבים בסמוך לעמדה. אם יש משהו שהישראלי מעדיף על פני סיפוק יצר הסקרנות הוא המנעות מדוחות. מיד תזרום התנועה ובמהירות שיא. לנו ולכביש שלום 8)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בצמוד לזירת התאונה תקום תמיד עמדה ועליה באותיות גדולות ״עמדת ניפוק דוחות״ ושוטרים נמרצים שעוצרים רכבים בסמוך לעמדה. אם יש משהו שהישראלי מעדיף על פני סיפוק יצר הסקרנות הוא המנעות מדוחות. מיד תזרום התנועה ובמהירות שיא. לנו ולכביש שלום 8)

הלוואי וזה היה תופס! אבל כמו שיש מצלמות מהירות על הכביש ומישהו יממן אותן כך גם ישראלי בפקק

• תוכן חדש...