Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולר שנפל לשלולית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים הסלולר שלי נפל לשלולית, כיוון שזה קרה במקום עבודתי, פרקתי אותו מייד ויבשתי עם לחץ אוויר (מתון).

המכשיר עבד היטב יומיים והיום נמאס לו.

יש משהו שניתן לעשות?, הבעיה היא שכל מעבדה אומרים שצריך לבדוק ורק אחר כך יגידו אם יש בעיה, דבר הגיוני לחלוטין, אבל משום מה תחושתי שהם הולכים להפריז ברג'קטים.

פורסם

לא ניסיתי מעולם, אבל כבר המון פעמים שמעתי וראיתי עצות להכניס את המכשיר לצנצנת זכוכית/פלסטיק אטומה (לא מבחינת שקיפות אלא מבחינת אטימות למים), למלא את המיכל בשקית אורז ולהכניס את המכשיר לבפנים.. להשאיר אותו 24-48 שעות בפנים

אחת התכונות של האורז הן שהוא סופג לחות, מה שיכול לעזור בלספוג מים..

לא מבטיח שזה יעזור וגם לא בטוח אם זה יעזור אחרי יומיים אבל מה יש לך להפסיד חוץ מעוד יום?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אחרי יומיים לא יודע אם יש מה לעשות. ה SII האחרון שהטבעתי טבע במקום נגיש (נפל לי מהכיס לדלי מים). ייבשתי אותו חצי שעה ב 50 מעלות בתנור ואחר כך לשבוע בכלי אטום מלא אורז. כבר עברו כמה חודשים והוא מתפקד כרגיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טלפון שלי היה בקרקעית בריכת הסטאף כמה דקות אחרי שנפל לי מכיס החולצה כשקפצתי לעזור לכלבי לעלות בקיר - עובד כמו חדש אחרי שיובש.

פורסם

ניקוי המכשיר בלחץ אוויר אינו מומלץ. באחד מסרטוני ההדרכה ברשת ממליצים להשתמש בשואב אבק כדי להוציא את המים.

אתה יכול לנסות את שיטת האורז או להשמש בסיליקה ג'ל (חומר גבישי סופג לחות הנמצא באריזות שונות).

פורסם

תשכחו מאורז ושאר השטויות, רוצים לפתור את הבעייה לחלוטין?

תזמינו מאייביי בדולר סט כלים למקרה חרום(עולה כ1-2$) ותקנו בבית מרקחת אלכוהול 96%.

איך שהמכשיר נפל למים , כמה שיותר מהר לפרק ולהכניס את הלוח לאלכוהול ל10 דקות.

אחרי 10 דקות באלכוהול להוציא ולתת לו חצי שעה להתייבש.

למגזימים אני ממליץ לרכוש מכונת ניקוי תכשיטים(אולטרה סוניק קלינר) עולה כ10$.

90% הצלחה אם הכנסתם את הטלפון בתוך שעה, פחות אם עבר יותר זמן.

אודי A4

דימה.

פורסם

יבוש מהיר יותר = יותר סיכוי לכתמים במסך.

בנוסף יבוש לא מנקה, חלק מהבעייה זה מינרלים מהמים שנשארים על הלוח, אלכוהול מונעה את זה ויש יותר סיכוי הצלחה.

ככה נראה לוח של טלפון שיבשו אותו אם פן

logicboard.jpg

וככה נראה לוח שלא היה במים

mainboard-repair.jpg

כול הכתמים הלבנים זו התוצאה של יבוש אם פן ללא ניקוי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז מנקים בעזרת מברשת עדינה (מכחול לציור) טבול באלכוהול ולאחר מכן ייבוש בעזרת פן ולא יישארו סימנים או שאריות מינרלים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...