Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי חשמל קופץ בבית .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני גר בדירה שכורה מזה מספר חודשים .

יש לי בעייה לדוגמא : אם אני מפעיל את המזגן בסלון - מזגן עילי של אלקו היי טק - נראה לי 2.5 כ"ס(הרוחב שלו 105 ס"מ) ובנוסף אני מדליק במטבח את התנור גז , מפעיל את התנור - הפקק קופץ .

אם אני מדליק את התנור במקלחת וגם את הדוד חימום - החשמל קופץ .

אם אני מדליק את התנור חימום במקלחת ואת מכונת הכביסה גם אז החשמל קופץ .

מהי הסיבה לכך ? .

כמובן שאם מפעילים כל אחד מהמכשירים החשמלים לבד - שום דבר לא קופץ .

האם יש טעם לפנות לבעלת הדירה ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הדירה ישנה כניראה וכול השקעים מקבלים מתח מאותו פקק.והפקק חלש יחסית כי החוטים ישנים ודקים ואסור להגדיל /להחליף את הפקק(הקופץ).יש להיתיעץ עים חשמלאי ולהחליט.

פורסם

האם המפסק ש"נופל" הוא הראשי של הדירה או של אחד המעגלים?

מדובר באמצעי בטיחות שנועד למנוע זרם מעל גבול מסויים, על מנת שהתיילים לא יתחממו ויגרמו דליקה. כנראה שמדובר במערכת חשמל שאינה מספקת את צרכי הדירה, ואז, כאשר מופעל צרכן גדול (מזגן, חימום, מכונת כביסה) וכי' לא נותרת "רזרבה" להפעלת מכשיר נוסף.

עליך לפנות לבעל הדירהץ, אבל אני מסופק אם יעזור שכן שדרוג של מערכת החשמל היא עניין לא זול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

3 אופציות:

1. עוצמת החיבור (זרם) שמסופקת לדירה חלשה מידי (פעם היה 25A, אחכ שידרגו ל 40A והיום המינימום עומד על תלת פאזי 3X25A).

2. חלוקה לא טובה של המעגלים בתוך הבית.

3. מפסק (מאמ"ת) לא תקין

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...